belki ilginizi çeker
  1. · ceyhun gülselam
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · günün tek kelimelik özeti
  2. · erkekte ses tonu
  3. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  4. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  5. · aşk
  6. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  7. · annenin gençlik fotoğrafları
  8. · hayal kurmak
  9. · itü maden fakültesi

2 haziran 2009 türkiye azerbaycan maçı  

1. bu akşam saat 20,00 de kayseri kadir has stadyumunda oynanacak dostluk maçı bir nevi kardeşlerin maçı.türkiye'nin kötü futbolla maçı yenmesini düşündüğüm maç.
    (kral padişah, 02.06.2009 17:43)
  2. muhtemelen volkan demirel, gökhan gönül, gökhan zan, eren güngör, hakan balta, mehmet topal, emre belözoglu, arda turan, tuncay sanli, sercan yıldırım, nuri sahin(halil altıntop) ilk 11'iyle ve 4-4-1-1 taktiğiyle sahaya çıkacağımız. top tekniği yüksek kadro itibariyle bol pas ve 2'ye 1'ler izleyeceğimiz, olası bir erken gol ile rahat kazanabileceğimiz hatta ve hatta fark atabileceğimiz maç olacaktır.

(bkz: durun siz kardeşsiniz)

bakmayınız. maçı yenmek
    (chronicharisma, 02.06.2009 17:53)
  3. inşallah iyi bir maç olur hazırlık anlamında.dostluk kazansın.
    (b4r1ş, 02.06.2009 19:49)
  4. nuri şahin, sinan bolat, eren güngör, sercan yıldırım gibi alternatif isimleri izlemek istediğimiz karşılaşma. diğerlerini yeterince izledik. azerbaycan'la oynanacak bir hazırlık maçında bile oynamayacaksa ne zaman oynayacak bu çocuklar?

editto: nuri ve eren'i tutturduk ilk on birde.
    (substance, 02.06.2009 19:54 ~ 19:57)
  5. ilk 30 dakikanın milli takımımızın lehine tek kale geçtiği ve özellikle nihat kahveci'nin kısmen etkili şutlarıyla tehlike yarattığı maçtır.

ayrıca; orta açma özürlü olarak bilinen ibrahim üzülmez'in isabetli bir kaç orta yaptığı da gözlerden kaçmamıştır. (bakın!! ibrahim üzülmez orta yaptı diyorum. bu giri bu bakımdan tarihi önem taşımaktadır)
    (ya arkadaşım bi dinle önce, 02.06.2009 20:44 ~ 20:56)
  6. nuri, kazım, semih, tuncay, nihat dökülüyor. rakip hücum ederken mehmet ortasahanın yükünü tek başına çekiyor neredeyse, taktik doğru oyuncular yanlış. nuri dortmund'da tuncay boro'da oynuyor tamam da kazım, semih, nihat özellikle de kazım ve nihat takımlarında sürekli oynayamayan oyuncular. neden ısrar ediyor fatih terim anlamıyorum. duran toptan bir gol yediğinde maçı çevirebilecek ışığı vermiyor takım. arda ve halil hal-i hazır'da ısınıyor, sercan'ı da hazırlayıp kazım, nihat, semih üçlüsüyle değiştirmeli.
    (chronicharisma, 02.06.2009 20:54)
  7. semih'e çalınan penaltıdan sonra hakemin kırmızı kart göstermesine arda'nın "hadi be hacı" tavrıyla itiraz etti. semih de topu kalecinin ellerine yuvarladı, bilerek atmadı diye şüphelenmedim değil.

(bkz: hepimiz kardeşiz)
    (chronicharisma, 02.06.2009 21:19)
  8. halil altıntop ve ibrahim üzülmez'in golleriyle 2-0 önde olduğumuz hazırlık maçı.
    (kendimden biliyorum, 02.06.2009 21:39)
  9. ibrahim üzülmez'in bile gol attığı maçtır.

o kadar yani.
    (eudaimonist, 02.06.2009 21:46)
  10. eren güngör, ceyhun gülselam, nuri şahin, caner erkin gibi gençlerimizin şans bulduğu maçtır. azerbaycan 10 kişi kalana kadar gol atamamıştır takımımız. semih de bir penaltı kaçırmıştır. ayrıca ibrahim üzülmez gol atarak beni çok duygulandırmıştır.
    (whitestorm, 02.06.2009 21:51)
  11. 2-0 türkiye üstünlüğüyle biten maç.
    (kendimden biliyorum, 02.06.2009 21:56)
  12. ibrahim üzülmez'in hayatının en güzel golünü attığı maç. darısı manevi oğlu olduğundan şüphelendiğim sabri'nin başına.
    (chronicharisma, 02.06.2009 22:05)
  13. gençlerden ceyhun gülselam , eren güngör , caner erkin , sercan yıldırım'a şans verilen , sercan hariç geri kalanın bu şansı son derece iyi kullandığı vasat bir futbol ile 2-0 türkiye'nin üstünlüğüyle sona eren maç...

özellikle eren güngör 40 yıldır milli takımda savunma yapıyormuş gibi oynadı ...

nuri şahin de uzun bir aradan sonra oynadığı milli takımda önemli bir isim olduğunu gösterdi...

sadıkov'un kırmızı kart yediği pozisyonda arda'nın hakeme "atma be hoca" demesi son derece güzel bir davranıştı.

yusuf şimşek maçın son 10 dakikasında resmen tribünlere oynadı , bütün topları ezip kaptırdı ...

halil altıntop gerçekten iyi oynayıp , ne kadar etkili olduğunu gösterdi ..

ve bu arada

(bkz: ibrahim üzülmez gol attı lan)
    (ceza aka keskinkılıç, 02.06.2009 22:07 ~ 22:09)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil