belki ilginizi çeker
  1. · manic street preachers
  2. · winterlovers
  3. · rock n coke 2007
gündem
  1. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  2. · babaların garip huyları
  3. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  4. · google wave
  5. · mutluluk veren küçük şeyler
  6. · günün tek cümlelik özeti
  7. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  8. · flash tv haber bülteni
  9. · 6 haziran 2008 jethro tull istanbul konseri

2 eylül 2007 manic street preachers konseri  

1. rock 'n coke 2007kapsamında gerçekleşecek konser.
    (dice man, 16.05.2007 14:01 ~ 14:02)
  2. gerçekleşecek olmasıyla çok ama çok sevindiren konserdir. ancak ben manics'ten sahneye çıkarken bir takım protestolar bekleyeceğim. marx görüntüleri eşliğinde çıkması beklenmektedir. çok heyecan verici.
    (whisperer, 24.05.2007 17:55)
  3. feat. baskın oranbir konser beklemekteyim. t-shirtler yaptırılmakta, heyecan artmakta. çatkapı gelen misafirler gibi algılanmakta manics.
    (comatose, 16.07.2007 17:35)
  4. maniklerin coştuğu konserdir. çok dengeli bir performans ve set list vardı. chris cornell'daki çizikleri gördükten sonra bunların hiç yaşlanmadıklarını anladım. nicky ve james çok samimiydi, sean ise her zamanki gibi utangaç bir şekilde işini yaptı, kafasını bile pek kaldırmadı. kapanışı genelde yaptıkları gibi a design for life'la yaptılar. videolar gelecek efendim.

ps: bir akaydoylan bir hepten aykırıyı göremedim ama, iyi geçmiştir umarım.

edit: motorcycle emptiness videosu falan. arada eliyle, inceden tüysüz kafasıyla ve böğürgen sesiyle videoları sansürleyen harun tekin'e aldırmayınız efendim,kedidir kedi. (bkz: http://www.4shared.com/...)

ocean spray: (bkz: http://www.youtube.com/...
    )
    edit'in ps'i: kendimde pek olmadığım o dakikalarda videoları çeken bettyboop'a teşekkür ederiz ailecek*.
    (comatose, 03.09.2007 14:52 ~ 15:27)
  5. manics'in diğer videolarından gördüğüm kadarıyla seyirciyle en fazla bütünleştiği konserdir efendim.kim ne derse desin tüm rock'n coke'un -önceden de tahmin ettiğim gibi- en deli,en coşkulu performansını sergilediler. ha biz de karşılığını verdik şimdi. zaten bünyeler alev almış lions in a cage ile, üstüne bir doz da manics ohh... eller inmedi havadan.
    (aeolus, 03.09.2007 15:00)
  6. ocean spray,motorcycle emptiness, if you tolerate this then your children will be next, you love us, a design for life, australia ve daha bir dolu güzel mi güzel manics şarkısını dinleme fırsatını elde ettiğimiz konser.
    james dean bradfield'ın son derece alçakgönüllü yorumları da izleyenleri gülümsetmiştir.
    "anyone who has bought any of our albums since 1991 probably knows this song.... ok, that's probably just a few of you" if you tolerate this then your children will be next'den önce
    (özgürlük, 07.09.2007 00:33 ~ 00:33)
  7. mest etmiş konserdi, biraz ilgimi çeken grubu artık çok daha zevkle dinleyebiliyorum, sağolsunlar.
    (hippi, 12.09.2009 13:38)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil