metalist stadındaki maçın başlama saati 20.00
beşiktaşımızın 1-0'ın rövanşında avrupa kupalarındaki 130. maçına çıkacağı karşılaşmadır. evet zor geçeceği doğrudur ama kazanmaktan başka da çare yoktur.
metalistde ki 30 numaralı
yamyam'ın oynamamasını dilediğim maç.
edit; konuyu ırkçılığa çalan arkadaşlar var sandımca, yamyamlığı 18 içinde kuş uçurtmamasındandır bu adamın.tamam mı?
(cursed, 01.10.2008 13:32 ~ 02.10.2008 19:19)
alacağımıza inandığım maçtır.
(bkz:
inanıyorum öyleyse olur)
kamuoyunda yaratılan iyimser havaya rağmen o kadar da kolay geçmeyecek olan maçtır,hatta tecrübeli ve görmüş geçirmiş bir beşiktaş taraftarı olarak,elendiğimiz takdir de
hassiktir lan bile demem,zira hem rakip takım iç saha da çok iyidir,hem de beşiktaş bu,ne yapsa yeridir.
büyük ihtimalle defansda
tomas sivokun yerine
gökhan zan ın oynayacağı maç.yine bize hüsran, yine bize kanser be
brotha.
sonucunda beşiktaşımın ve tabiki benim yüzümün gülmesini dilediğim maçtır.
internet üzerinden takip etmek isteyen yazar dostların, aşağıdaki showtv nin güzide linkini kullanarak izleyebileceği karşılaşmadır ayrıyetten.
(bkz:
http://www.showtvnet.com/...)
an itibariyle
metalist kharkiv in akın akın geldiği karşılaşma.
kharkiv'in bizi ilk 5 dakikada abluka altına aldığı maç.
metalist kharkiv in boru diye tabir ettiğimiz golünün, ofsayt gerekçesiyle verilmediği maç.
hemen ardından cidden boru gibi bir gol geldi. yok böyle bir gol. böyle güzel bir gol yedikten sonra insan üzülemiyor bile.
hakan arıkanın kalecilikle uzaktan yakından alakası olmadığının göstergesidir..ertuğrul hocaya ben bizzat söylüycem bu adam kalede harcanıyor forvete alsın..zaten forvetin de bi boka yaradığı yoktu birde hakanı denesinler..adamın kalede canı sıkıldıkta ortasaha önlerine kadar geliyor..yazık lan!
metalist kharkiv'in ilki
her kaleciye nasip olmaz güzelliğinde iki golü ve üstün oyunuyla maçı önde götürdüğü karşılaşmadır. ertuğrul sağlam'ın acil önlem alması gerekmekte, yoksa fark alır yürür gibi duruyor.
beşiktaşın turu geçeceğine inanıyorum. metalist bariz üstün bir futbol ortaya koysa da ikinci yarı beşiktaşın sazı eline alacağı kesin gibi.
rakip etkili oynunu sürdürmede başarısız, motivasyonlarını yitirdikleri anda bocalıyorlar. iyi bir takım olmalarına rağmen tecrübe eksiklikleri nedeniyle etkin bir oyun disiplinine sahip değiller ki bu onlara tura malolacak gibi.
not: edit hakkım saklıdır.
işte o edit: (bkz:
ya ben lan neyse bişey demiyorum)
tamam çok kötü oynadığımız maç falan ama spiker melih gümüşbıçak ta inanılmaz kalp kırıyor ve umutsuzluğa itiyor.yok ibrahim topu bir kere tuttu onda da ofsayt oldu falan demeler.polyanna spikerlere alıştığımız için herşeyiyle çok moral bozucu oldu ilk yarı.
beşiktaşın komedi gibi bir 3. gol yediği maç. ulan hakan bari ayıp olmasın diye qatlar imsan ya. trene bakar gibi kaleteye giden topu izliyor adam. üç tane adam var ceza sahasında, ualan biriniz bari ayağa kayın çaba safr edin.
edit: sinirden bir sürü yazım hatası olmuş. 4 golü de yedik. allahım nedir bu çektiğimiz eziyet.
(amedian, 02.10.2008 21:29 ~ 21:30)
4 oldu. yeter amua.
edit: kimsenin değmediği topu çıkaramayan adamın kalede işi ne.
yuh amına koyayim ya 4-0 oldu. sikiyim lan biri belinzona'yı yenemez biri sikindirik takımdan 4 yer diğeri kiev'e atak yapamaz.
liverpool tarifesine doğru giden maç. hayırlısı.
ertuğrul sağlam'ın karnesine eklenecek bir ayıp daha olan maçtır.
melih şendil-
bülent tulun ikilisinin ayriyetten içine ettikleri maçtır..koyu galatasaraylıyım ama siz kimsiniz ulan 90 dakika boyunca beşiktaşı ezen,aşağılayan,küçük düşüren lafları mahalle kahvesinde oturuyormuş havasında kullanıosunuz..vallahi ben bile sinirlendim izlerken..yılların
televolecisi melih şendil ile galatasarayımın eski berbat yöneticisi bülent tulundan bahsedioruz hemde..ne dielim beşiktaş gibi büyük bir camiayı iki kuruşluk adamların diline düşüren yönetim utansın..
edit:melih gümüşbıçakmış aman her ne haltsa..
(jose, 02.10.2008 21:35 ~ 21:49)
sahada 11 tane adamın ne yaptıklarını merak ettiğim maçtır.ayrıca adama saç baş yoldurur bu beşiktaş. yeter artık yeter noldu haftasonunda muhteşem maçlar oynayan o beşiktaşa...
beşiktaşın ağlattığı maçtır.saç baş yoldurmuştur maalesef.ama bu oyun bu skoru haketti.
edit:en son bu şekilde liverpool maçında üzülmüştük.