belki ilginizi çeker
  1. · 13 kasım 2008 galatasaray kayserispor maçı
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  2. · günün tek cümlelik özeti
  3. · beşiktaş
  4. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  5. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  6. · colin kazım richards
  7. · yılmaz özdil
  8. · susam sokağı
  9. · memur rüşvet almaz bahşiş alır

2 ekim 2008 galatasaray ac bellinzona maçı  

sayfa  / 2
  1. ali sami yen stadındaki maçın başlama saati 20.00
    (unknownperson, 14.09.2008 10:06)
  2. galatasarayın ballinzona ile değil ac bellinzona ile yapacağı maçtır. skor tahminim 4-1 dir,klasik.
    (destan yazan, 29.09.2008 20:51 ~ 20:51)
  3. skibbe hakkında yapılan olumsuz eleştirilerin biteceğini ümit ettiğim gruplara kalma rövanş maçıdır. ilk maçı galatasaray 4-3 kazanmış olsa da dengeli futbol oynamadığı takdirde elenebileceği bir karşılaşma gibi görünüyor.

tahmini 11
    4-1-3-1-1

gk - morgan de sanctis
    dr - hasan gökhan şaş
    dc - servet çetin
    dc - fernando meira
    dl - hakan balta
    amr - arda turan
    dmc - mehmet topal
    mc - ayhan akman
    amc - cassio de souza soares lincoln
    aml - harry kewell
    sc - milan baros
    (lucubrator, 30.09.2008 12:09)
  4. galatasarayın tahminimce geçmişin hatrına bu maçta rakibini sikip atacağı maçtır.

anlamıyorum yalan mı yav?
    (cursed, 30.09.2008 12:15 ~ 23:21)
  5. galatasarayın tahminimce skibbenin hatrına bu maçta rakibini sikip atacağı maçtır.
    (mihman, 30.09.2008 12:26 ~ 12:27)
  6. son 3 maçlık standart tarifenin devamını umduğumuz maç. bu durumda 4-1 'lik bir skor ve mümkünse gollerin lincoln, kewell ve baros x2 şeklinde olması da umuyorum. sezonun başında takım bu havasını yakalamış olsaydı şayet eminim ki steaua bükreş'i de kolay yenerdik. neyse acısını bellizona'dan çıkartacağız sanırım. zira, oynanan futbol uefa kupası için de umut vad'ediyor.
    (ugokhan, 30.09.2008 12:29)
  7. galatasarayın uefa kupasında iddiasının olduğunu göstermek için bu takımı burda en az 7-0 yenmesi gerekiyor.. hadi 7 olmasın 6 veya 5 gol de idare eder. boru değil, rakiplerimiz ac milan, partizan sevilla gibi güçlü rakipler.

edit: atamadık. lanet olsun.
    edit2: allahım nolur bu giriyi götüme sok! sana yalvarıyorum !
    (annem bana git ekmek al dedi, 30.09.2008 12:44 ~ 07.10.2008 21:35)
  8. galatasarayın farklı kazanacağı maçtır..
    eğer defans hattını sıkı tutarsa
    hücum hattı aşırı zengin olduğundan gol olur yağar bu takım...
    (ceza aka keskinkılıç, 30.09.2008 16:31)
  9. oz büyücüsünün oynamama olasılığının da olduğu karşılaşma..harry kewell'ın bugun ki son antremanlara da katılmadığını ve mr'ı çekileceği için sanırım bellizona maçında riske atılmayacaktır ki en mantıklı seçenek de sanırım bu olsa gerek..o yüzden aml kısımında arda turan'ı göreceğimizi düşündüğüm maç olacaktır..

ayrıca hasan şaş'ın da oynamayacağı kesinleşmiş..
    (eyvah vecihi geldi, 30.09.2008 17:40)
  10. stad'ın full çekeceği maç.
    (sickthread, 30.09.2008 18:31)
  11. galatasaray'ın hırsla çıkıp rakibi süründüreceği maçtır.
    (angelindisguise, 30.09.2008 21:02)
  12. galatasaray' ın konyaspor maçının ikinci yarısındaki futbolunu oynaması halinde zorlanmadan kazanacağı maç olacaktır. yine de sarı kırmızılı ekibimiz rakibini küçümsemeden baskısını kurmaya bakmalıdır. bellinzona karşısında kağıt üzerinde favori olsa da her rakip ciddiye alınmalıdır ve galatasaraylı futbolcular da bunun bilincindedir.
    (abberline jack ın peşinde, 30.09.2008 21:11)
  13. tsk yüzünden gidemiyeceğim maçtır ama galatasaray sezonun en rahat oyununu oynayacaktır zira rakibin 2 fark atması lazımdır ilk maçta 4 gol yemesinden dolayı.
    (wildboy, 30.09.2008 21:20)
  14. galatasaray
    de sanctis
    servet
    serkan
    hakan balta
    meira
    volkan
    mehmet topal
    arda
    lincoln
    ayhan
    milan baros
    (caddebostan, 02.10.2008 19:26)
  15. arda'nın sakatlanarak çıktığı maçtır. soyunma odasına giderken belinin sağ tarafını tutuyordu...
    asıl yeri sol bek olan 3 oyuncumuz da*** sahada, değişik bir dizilimimiz var 4-5-1 oynuyoruz ama kanadımız yok, önde basmıyoruz, garip bir maç. skibbe "çıkın oynayın ya nasıl olsa yenersiniz" diye taktik vermiş sanki...
    (neverland, 02.10.2008 20:51 ~ 20:55)
  16. yaser yıldız'ın golüyle 2-1 oldu.
    (thedewil, 02.10.2008 21:45 ~ 21:45)
  17. yaser yıldız. 2-1 oh be amına koyim ya.
    (jugador, 02.10.2008 21:45)
  18. skibbe'nin hala yeni birşeyler denemekte olduğunu gösteren maç. "hakanı şuraya koyayım, yaser'i buraya alayım, 3 tane sol bek sürsem sahaya nolur?" falan sürekli bir arayış içinde gördük kendisini. üst üste gelen bol gollü galibiyetlerden sonra 4-0 5-0 bekleyenleri tatmin etmemiştir, lakin çok da ah vah etmenin lüzumu yok. bugün sahadaki 11'in performansı galatasaray için çok da önemli bir gösterge olamaz.
    (lethe, 02.10.2008 22:13)
  19. skibbenin yeni bir şeyler denemek zorunda kaldığı maç.arda, mehmet topal, hasan şaş, kewell, aydın, nonda, ümit karan,uğur , sabri, linderoth, emre güngör gibi zilyon tane isim sakat olunca ne ön liberoda, ne kanatta ne de forvette zengin bir kadromuz oluyor.bu arada adını şu an hatırlayamadığım istanbul floryadaki amcamlar ve eniştemler kaldıysa onlara da sonsuz sevgilerimi gönderiyorum.

yine de sürüyle sakata rağmen 5 gol atmamız gereken maçtı.bok gibi oynadık.bunun asıl nedeni takımdaki genç arkadaşların kontrollü oyun denen illeti geri pas olarak algılamasıydı.dikkatimi çeken oyuncular ise şöyleydi:

*balta arkadaşımız normal bir futbolcunun aksine topu ayağına almadan gerideki arkadaşlarını kontrol ediyor.servet, meira boşta mı diye bakıyor.hayır meira diye bir adam var di mi senin takımında.git bi iletişim kur, arkadaş top nasıl ileriye oynanıyor, ne zaman ileri çıkmalyım gibi sorular sor.

*serkan kurtuluş çalışsa olabilir, baltanın aksine cesur bir arkadaşımız ama o da defanstaki müdahalelerinde çok geç kalıyor.sağ bekte hasan şaşı şu anki serkana 10 kez tercih ederim.daha çok çalışması gerekiyor.

*yaser de bugün bir gol attı helal olsun.ancak kafayı yiyorum arkadaş ben bu adama.neredeyse her hareketi amatörlük kokuyor, çok telaşlı, şut pas tercihleri genellikle yanlış.sürekli bir kendini gösterme çabası.valla ben ondan galatasaray futbolcusu olmasını beklemiyorum ama belli olmaz böyle işler.

son olarak uğurla linderoth ne olur dönün artık be, büyü mü yaptılar size ne!!!
    (halı altına süprülmüş pislik, 02.10.2008 22:27 ~ 22:51)
  20. galatasaray taraftarının, skor 1-1 iken ve takım saçma sapan top gezdirirken <tamam tur atladık ama oynayın lan biraz> ıslıklamaları ile takımı coşturup ikinci golü hazırlaması enteresan bir ayrıntıydı. bu ıslıktan sonra meira ileri çıktı, servet ileri çıktı, en son serkan ileri çıktı; faul kazandı, lincoln'ün ortasında kafayı vuran yaser'in golü ile maç 2-1 bitti.

bellinzona, tur atlamaya, galatasaray da turu vermeye hiç niyetli olmayınca; ilk maçtaki 4-3'lük skorun da rehavetiyle rahat bir maç oldu. oradaki maç 3-3 bitseydi, 1-1'den sonra şenlenebilirdi ortalık; lakin, gerek kalmadı. çok da heyecanlı bir maç olmadı. bellinzona'lı futbolcuların 91'inci dakikada bile presle adam sakatlamaya çalışmalarındaki enerjiyi maç kazanma azmi olarak görebilseydik eğer, kıran kırana bir maç olabilirdi...

neticede, rahat bir tur atlanmış oldu.
    (alik, 02.10.2008 22:35 ~ 03.10.2008 19:55)
  21. hem galatasaray'ın hem rakibinin umursamaz oyunuyla tur atlamamıza vesile olan karşılaşmadır.
    yalnız 10 küsür eksiğe rağmen takım eleştiriliyor. tamam galatasaray çok şey beklediğimiz bir takım, ama eksiklerden bir 11 kurulsa, o 11 bile bu ligde rahatlıkla şampiyon olur. ama rakiplerimize yetmiyor bazı şeyler. ille de 10 atıp bu takımın birilerini susturmasını bekliyorsanız 10. haftayı bekleyin.
    (hashus1099, 02.10.2008 22:45)
  22. eski açık biletlerinin karaborsada 100 ytl ye satıldığı maçır.
    (soyut, 02.10.2008 23:25)
  23. kötü bir maçtı. galatasaray'ın orta sahasındaki eksikler kendini çok belli etti. orta sahadan pas trafiğine katılabilen, hatta organize eden adamlar çıkıp yerilerine asıl mevkisinde oynamayan adamlar girince çok dağınık bir görüntü verildi. ileriye oynamakta çok güçlük çekildi. ben maç başından sonuna kadar oyuncuları bir dizilişe yerleştirmeyi bile başaramadım. tam hah bu solda, bu ortada, bu da sağda diyecek oluyorum, pat bir sakat, hayda herkesin yeri değişti. galatasaray'ın sağ kanadında ileride veya geride oynayabilecek (asıl mevkisi olmasa bile) tam 10 adam sakattı. sayıyorum size ağzınız açık kalmasın; uğur, sabri, emre güngör, barış, hasan şaş, aydın, linderoth, arda(maç sırasında sakatlandı), kewell, ferdi(öeh!)... bunun dışında bir serkan var, o da sezon başı antrenmanına katılmamış, geldiği takımda bile kadro dışı kalmış, yani antrenman olarak çok geride. bir de çok mecbur kalınırsa sağa çekilebilecek meira var. yaser'in de asıl mevkisi sağ değil ama mecburen orada oynatıyoruz. bence biz sağ kanada birkaç çelik direk koyalım onlar oynasın, pardon dursun durduğu yerde, oynarlarsa kırılabilirler. kim oynasa sakatlanıyor lan sağ tarafta. bu maçta bir ara serkan da yığıldı yere, korkudan ödüm patladı. düşünün 18 yaşındaki serkan sakatlanacak diye yüreğimiz hopluyor artık...

dediğim gibi maç içinde aynı anda asıl mevkisi sol bek olan 3 adam sahadaydı. bunlar oyundayken ön libero özelliği olan tek oyuncumuz sağ kanatta görev yaptı. mehmet topal çıktıktan sonra, ön libero görevini hakan balta ile alparslan değişimli yapmaya çalıştılar. baktı ki olmuyor ayhan yeniden arada ortaya geldi. serkan çıkınca meira sağ beke kaydı. aslında arda yerine direk yaser alınsaydı en azından oyuncuların yerleri absürd şekilde değişmemiş olurdu ve 3 sol bekle oynamamış olurduk. lincoln geçen maçlarda bulduğu kafadarları bu maçta bulamadı. bir tek baros'la paslaşabildi, o da eskisi kadar çok olmadı doğal olarak. buna rağmen bir uydurma penaltı yaptırdı, bir de frikikten asist yaptı. yani maçı kazandıran adam yine lincoln'dü, zaten takımda başka maç kazandıracak adam yok, kimse bana baros demesin lütfen, belki herşeyi yapabilir ama tek başına maç kazandıramaz...

düşünüyorum hakkaten mehmet topal da çıktıktan sonra kim nerde oynadı yazamıyorum. neyse, önümüzdeki maçlara az sakatla bakabilme dileğiyle...
    (8844455, 02.10.2008 23:51)
  24. daha önce hiç galatasaray maçına gitmemiş bir arkadaşımı alarak onu kapalı üstte götürmemle beraber, hiçbir şey izlemeyemeden 90 dakika bağırtılmak zorunda olduğumuz karşılaşma.

bu amigoluk ne zor işmiş kardeşim. adamlar 90 dakika hiç susmadılar. maç izlemiyorlar. izlettirmiyorlar. hepsi çıkışların tepesinde ayakta duruyor. kimse bir şey göremiyor. bağırın bağırın. bağıralım da nereye kadar. neye bağırdığımızı bile görmüyoruz ki. ellerimiz kıpkırmızı, sesimiz kısık ayrıldık maçtan vallahi.

hayır biz de herkes gibi maçtan önce fark bekliyorduk ama anlamadık ki noldu. allahtan 2 penaltıyı gördüm de en azından önemli pozisyon gördük dedik. bağır bağır nereye kadar. hayır bir de adamlarla aramızda yarım metre var, tamam eğlenceliler ama insanın yüzüne öyle bir bakıyorlarki insan otomatik olarak davul çalmak istiyor, sahaya girmek istiyor, her türlü çılgınlığa doğru açılmak istiyor.

ha şimdi şu da var galatasaray ım için değer mi değer tabii ki...
    (yazar kafa, 03.10.2008 15:16)
  25. hayır yani iş miydi orda arda'nın sakatlanması?zaten lig başladığından beri doğru düzgün hiçbir maçta bulunamıyordu bir de skibbe'nin gazabına uğrdık ve koskoca galatasaray,maçı adeta gençlerin eline teslim etti.neyse ki yendik de sevinebildik.ayrıca burdan spiker kardeşime iletilmesini isterim mehmet polat değil "topal" be canım topal !
    (angelindisguise, 03.10.2008 18:10)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil