üzerine neden bu kadar gidildiğini anlamadığım yazar kişi. sonuçta takma isimler ve gerçek isimler pek bir şey ifade etmemeli insanlar için. hani, çok süper bir takma isime sahip olup da uçan yazarlar yok mudur. tabii ki vardır. lakin herşeyi zaman gösterir, bir kaç karakterlik bir isim değil.
#zurna kanalına yeni gelen anıl ismindeki 1988 doğumlu vatandaşın kendini ifade etme özgürlüğünü son derece açık bir şekilde kullanması, 1988'liyim ve adım anıl mesajı vermesi...
eğer gerçekten 1988 doğumlu ise kendinden sorumlu kişidir zira;
"bu sitenin içeriğinin bir kısmı 18 yaşının altındaki kimi bireylerin psikolojik, sosyolojik ve somatik gelişimlerine olumsuz etkiyebileceği için sakıncalı olmakla beraber, "yok benim ruhum yaşlı" şeklinde gerekçeler taşıyanlar sorumluluğu kendileri almış sayılırlar. "
ayrıca kendisine , bu güzel yaşta (bkz: 17), kendisini sanal alemde ziyan etmemesini, gerçek hayatta bulamadığı tatmini yapay bir ortamda aramamasını, eleştirenlerin kendilerinin bile umursamadığı gereksiz eleştirilere pek fazla kafa yormamasını, vs. vs. vs.... gibi düşünceleri iletmek istediğim kişidir.
uzun zamandır tanımasamda kafa dengi opethçi ve nightwish hastası bir insandır. sevgi dolu ve bir kız arkadaşıma yaşı biraz daha büyük olsa ah ah dedirtmiştir.
electronic gaming monthly'de yazarmış.tebrik ediyoruz kendisini.kendisiyle bol bol call of duty 2 atarız her ne kadar türk telekom gibi bir engel olsa da yabancı serverlarda türkiye'yi birlikte temsil ettiğimiz 3.nesil yazar.
kendisini electronic gaming monthly dergisi'nde inceleme/ön inceleme bölümlerinde ve hilekar bölümünden takip edebilirsiniz.başarılar freelancer...
yaklaşık 3 yıl önce level forumlarında tanıştığım iyi arkadaş, 3. nesil yazar. severim, sayarım kendisini. getirdiği baldurs gate in bozuk çıkması dışında pek bir yanlışını görmedim.
son olarak cortz42 gitar alan, progressive icra etmek isteyen yazar. msn'deki konuşma aynen şöyledir;
Ånıl:
ben progressive diyorum aslında
Ånıl:
sürekli değişsin müzik arada
Ånıl:
ağır yavaş normal
mother north:
tabii canım asıl öyle olmalı zaten
Ånıl:
arada bass solo gitar solo
nickinin çok üstüne gidildiğine inandığım, battlestar galactica insanıdır. bir bölümde, abuk subuk elektronik fasilite kurcalarken, kumanda niyetine mouse kullanıldığını fark etmiş yarmış geçirmiştir. öss falan diye görünmüyor ne zamandır. kendisine maziden kalma bir user bar armağan ettiğimdir.