190 cm olsa kitleleri peşinden sürüklerdi evet ancak 198 olduğunda yapabileceği en iyi meslek ya trafo direği olmaktır ya da kavak ağacı dublörlüğüdür.
benden iki santim kısa olan türk erkeğidir.
(bkz:
o da insan)
"vah yazık ya,adama" şeklinde istemsizce tepki verdiğim erkek türü.
türk kızlarının boy ortalamasının 160 olduğu memlekette,sağ veya sol eline çelik eldiven giymesi gereken kişidir.
(bkz:
aa bu benim lan)
ayrıca ;
(bkz:
@3827413) burada içimi dökmüştüm. imrenenler varsa bir daha düşünsün derim...
(scamp, 08.11.2009 13:32)
kız arkadaş bulma konusunda çok çok çok seçici davranmak zorunda kalan erkektir. malum, türk kızlarının boyları genel olarak fazla uzun olmadığından diğer erkeklere oranla daha çok sap gezen erkektir aynı zamanda.
*(turin, 08.11.2009 13:36 ~ 13:39)
her eve lazım,cam filan sildirmek için
sulak yerde yetişmiştir.
pek denk gelinememesine rağmen uzun boylu türk bayanları için ideal erkeklerdir.
allah yardımcısı olsundur. hadi 1.90'ı anladıkta 1.98 çok be abi.
203 cm boya sahip türk erkeğinin yanında kısa kalan türk erkeğidir.
(bkz:
ben bunu gördüm)
1.45 boyumla imrendiyim erkektir. bazen allayımdan ben de uzun boylu olmayı diliyorum ama sanırım yaşım geçti artık. halbuki ben böyle çok üzülüyorum, 1.98 olsam belki üzülmezdim. nasib her şey. arkadaşlar bu arada saç ektireceyim. bildiyiniz iyi bir yer varsa lütfen bana söyler misiniz? seviyorum sizleri. kızlar öptüm.
alık bir ifadesi olan erkektir. fazla uzundur, bir avarellik vardır üzerinde. kanımca çekici olamaz. tabi 170 boyundaki erkeklerimiz sevinmesinler hemen, ideal erkek 180-185 cm arasında olmalıdır.
şahsen arkadaşımdır ve kendine kız bulamamaktadır. hatta şimdi aradım sordum ayakkabı numarası da 48'miş. hocaların bile "ödevini yapmazsan sana kız mız yok!" diye dalga geçtiğidir.
**
yanında bit gibi bi hatun gezgirmediği sürece süper bişey olsa gerek.
yanında bit gibi bi hatun yokken ve de aşırı zayıf olunmadığı durumda gayet hoş görsellik.
1 cm kısa olsaymış tam süper olacakmış dediğim erkektir.
(bkz:
kendimden biliyorum)
1.77'lik boyum ile maşallah dediğim erkek tipidir.
sulak yer esprisi yapmayacağım. hayat onlar için zordur evet, katılabilirim buna. sporun boy gerektiren branşlarını denemelerini tavsiye ederim en azından. üzülmeyin lan. herkesin kişisel özellikleri olur. boşverin.
bir kısım kuzenlerimin ve arkadaşlarımın sahip olduğu sıfattır.
gayet güzeldir.
yüzmeyi bırakmamın sebebi olan türk erkeği. 14 yaşında 1.80 boylarında olan erkek grubudur ayrıca. ben? ben 14 yaşında 1.68'dim. yaşıtlarıma göre iyiydim yine. 14 yaşından sonra 20 yaşına kadar sadece 4 cm uzadım. o diğer grup ise 14 yaşından sonra minimum 15cm uzadılar. hala yüzüyorlar mı bilmiyorum. ben mecbur bıraktım tabii. ezil ezil nereye kadar anasını satayım. benim 5 kulaçta geçtiğim mesafeyi yatarak geçiyordu adamlar.
velhasıl kelam, yüzücü olmaya aday erkeklerdir. eğer ki küçük yaşlarda yüzmeye başlarlarsa ileride çok iyi yüzücüler olup amerika'dan üniversite bursu alıp hayatlarını kurtarabilirler.
minyon türk kadınlarına bayılır bunlar resmen.
(bkz:
genelleme yapmanın dayanılmaz hafifliği)