1925 

adana çık aradan

1. göztepe gk futbol klubünün kuruluş tarihi
    (granata35, 09.08.2006 15:49)
  2. göztepe'li olduğu her halinden belli olan nesildaş ve renkdaş

hoş gelmiş sefalar getirmiş
    (maslow, 05.06.2007 05:40)
  3. mersin idman yurdu'nun kuruluş tarihi.
    (langstrand, 06.06.2007 02:01)
  4. atatürk'ün, bursa türkocağı'nda konuşması: "...güzel bir serpuş olan şapkadan pek az bir zamanda dervişler, mürit ve hocalar da memnun kalacaklardır! zeki insanlar, uygar olmayan bir kılık altında kişisel ve bilimsel kıymetlerini kaybetmektedir. bu sebeple şerefli yerlerini korumak için uy­gar kılığa bürünmek lâzımdır."
    (sui generis, 06.06.2007 02:07)
  5. bana öz kardeş eksikliğini hissettirmeyen, aynı dili konuştuğumuz ve aramıza kimi zaman giren binlerce kilometreye rağmen beni rahatlatabilen tek adam, kardeşim. hani iki insanın hayatı ne kadar benzeyebilir en fazla, biz heralde böyle bir testin iki kobayı olmuş durumdayız. dertler aynı, çözümler aynı, amaçlar aynı. bir yola başkoyduk, gidebildiğimiz kadar gideceğiz..

sene 1996, bornova anadolu lisesi'nde hazırlık sınıfında girdi bu adam hayatıma. espirili, komik ve delikanlı bir çocuktu. sene 2007, her şey değişti, hayat ona da bana da çok ayar verdi, çok kahpelik etti ama o hep onurlu kaldı, kendini hiç bozmadı..

hayatımda ilk defa 1925 ile içerken sarhoş oldum ben, içebildiğimiz kadar içmiştik. sonra o da kendini kaybetmişti, ben de. hayatımda ilk defa bir kızı seviyordum lise yıllarının başlangıcında, 1925 de ilk kez tadıyordu o duyguları, ve hayatımda ilk defa belki bir daha yaşamayacağım bir üzüntüyü yaşıyordum üniversitenin ilk yılında, 1925 te aynı kaderi benimle paylaşıyordu...

velhasıl çok şeyimiz ortak onunla. kendimi çok şanslı hissediyorum böyle bir dostum olduğu için. gelecek planlarımda yeri olan,gelecek planlarında yerim olduğunu bildiğim kardeşim, delikanlı çocuk. şu hayatta beni tam anlamıyla anlayabilen tek insan...

o değilde iki saattir konuşuyoruz bi neydik ne olduk demedik, o da başka sefere kalsın artık* . . .
    (o s c a r, 08.06.2007 15:56 ~ 04.08.2007 00:03)
  6. aynı muhitlerin farklı zevatıyla denk geldiğim, yaptığı her analizde haklı çıkmasına karşı gizli bi' garezim bulunan, toplamı 17 eden manyak şahıs.

edit: en yakın zamanda ahmet çakar'la tanıştıracağım insan.

(bkz: ünlülere amcaoğlu muamelesi yapmak)
    (zoser, 25.07.2007 05:30 ~ 13.10.2007 12:14)
  7. ahmet çakar ve futbol konusundaki entrylerini keyifle okuduğum göztepe taraftarı, yıldızsözlük'ten de yazılarını bildiğim yazar.
    (tutkinjsh, 28.10.2007 01:09)
  8. fernando alonso'nun bu sezonu şampiyon bitirmesi halinde, itü sözlük 5 yaşında zirvesine bikini ile geleceğini deklare etmiş yazar kardeşim.. bu arkadaşımın arkasında olmakla birlikte, şunu da eklemek isterim: eğer alonso şampiyon olursa, 1925'in yanında tangayı da ben giydim gitti...
    (askkolik, 15.03.2008 19:33)