belki ilginizi çeker
  1. · rock n coke
  2. · kreator
  3. · 27 temmuz 2008 metallica istanbul konseri
  4. · 2009 konser tarihleri
gündem
  1. · aşk ı memnu
  2. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  3. · yasaklanması gereken şeyler
  4. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  5. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  6. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  7. · günün tek şarkılık özeti
  8. · no distance left to run
  9. · stand by me

19 temmuz 2009 linkin park istanbul konseri  

1. rock'n coke kapsamında gerçekleşecek konser.

http://linkinpark.com/...
    (dice man, 26.03.2009 09:10 ~ 09:11)
  2. (bir cinnet, 26.03.2009 16:06)
  3. fiyatı ne olursa olsun gideceğim ve gidemediğim daha doğrusu gitmediğim ama çok pişman olduğum 27 temmuz 2008 metallica istanbul konseri'nin de acısını çıkaracağım konserdir.

edit: gidiyorum (muhu)
    (beyazleblebi, 31.03.2009 20:51 ~ 03.07.2009 18:32)
  4. içimde ufak da olsa bir ukte olarak kalacak konser. malum grup, benim ilk dinlediğim rock gruplarındandır. lp hastası olarak ortalıkta dolaşmışlığım vardır bayağı. o sebepten izlemek güzel olurdu benim açımdan. öğrendiğim kadarıyla setlist şuymuş;

session
    given up
    from the inside
    somewhere i belong
    no more sorrow
    lying from you
    points of authority
    what i've done
    leave out all the rest
    numb
    breaking the habit
    shadow of the day
    crawling
    in the end
    bleed it out

bis

new divide
    faint
    one step closer

somewhere i belong, lying from you, points of authority, numb, breaking the habit, crawling, in the end, faint, one step closer! kıskandım lan okuyunca. canlı dinlemek istediğim şarkılar açıkçası. ancak uni rock'ın daha ağır basması, "belki son gün buna giderdim lan" fikrini engelleyen bilet ve ıvır-zıvır paraları gibi sebeplerden gidemedim. ne diyeyim, uni rock festival ile aynı tarihe koyan, festival katılımcısını tamamen müşteri olarak gören organizatörlerin allah cezasını versin.
    (ceyyar kermit, 20.07.2009 16:01)
  5. ne yazık ki pek bir şeye benzemeyen performanstır. azmak, tepinmek isteyen genç güruhu fazlasıyla tatmin ettilerse de, sahnede dolu bir müzik arayanları eli kulağı boş göndermiştir (bence). bu negatif görüşlerde grubu çok sevmemem de yatıyor olabilir ama birşeyler kesinlikle eksikti.
    (karate schnitzel, 20.07.2009 16:27)
  6. izlemeye gerek duymadığım konser. (kaiser chiefs i dinleyip terkettim festivali, prodigy yetti arttı zaten)
    (hell and gone, 20.07.2009 17:07)
  7. zamanında hybrid theory ve meteora ile yaşamış insanların içindeki ukteyi dolduran olay.*
    (tiğtiğ, 20.07.2009 17:33)
  8. evet kötüydü ama türkiye standartlarının çok üstünde olan bir performanstı. prodigy'den sonraki gün çıkmaları da onların talihsizlikleri oldu. prodigy performansının gölgesinde kaldılar. "ben sadece lp izledim ama yine de beğenmedim" diyenler olacaktır elbet ve haklılar da. tek atraksiyonları türk bayrağıyla çıkmaları ve arada kaldırıp seyirciyi gaza getirmeleriydi.
    (torbaci sirin, 20.07.2009 17:41)
  9. 18 temmuzda olduğunu sanıp gitmediğim konserdir.

lp ye tapmaktayım.

gidemediğim için 3 haftadır tv yi açmıyorum gazeteye bakmıyorum.internette haber falan bakmıyorum.şimdi burda gördüm ellerim titriyo bak.offf.
    (butterflyeffect, 20.07.2009 18:03)
  10. 19 temmuz'da aynı şehirde amon amarth çıkarken nu değil gerçekten metal dinleyenlerin tercih etmediği konserdir.
    edit: ayarı alınca edit çaktım ah ne güzel, ne güzel...
    daha önce amon amarth yerine kreator diye bi grup sallamıştım, ama yemediler.
    (iett, 20.07.2009 18:12 ~ 21:20)
  11. aynı gün, aynı şehirde sanıldığının aksine kreator değil, amon amarth konseri de olmuştur. uni rock'ı tercih edip, bu konseri de izlemek isteyenler kaçırmıştır doğal olarak.

bir de böyle bok atmaları anlamıyorum ben. "nu-metali kolpalar dinler. gerçek metali biz dinleriz! çünkü ben aşırı sertim. yeaaaaaah!"
    bu türü icra eden grupları thrash gruplarıyla karşılaştırmak büyük bir dingilliktir. yıllardır da bizim acayip bir metal müzik birikimi olan "gerçek metalci"lerimiz bu dingilliği yaparlar. linkin park'ı nu-metal çerçevesinde incelemek lazım. amon amarth, kreator gibi gruplarla karşılaştırmak biraz saçma.

edit: ayarı alınca edit çakmak ah ne güzel, ne güzel...
    (ceyyar kermit, 20.07.2009 19:18 ~ 19:36)
  12. linkin park adı altında adamın amına koyan bir grubun nadide bir gösterisi. yarış atlarının tek koşuda bilmem kaç kilo kaybettiğini duymuştum, nedense kan ter içinde deli gibi bağıran chester'ı izlerken de aklıma aynı şey geldi. ademoğlunun sahnede neler yapabileceğinin ender örneklerinden biri bu adam. kısık mikrofonuyla bile ortalığı inletti de inletti. bunlarla beraber ortaokul ve lisedeki tüm uktelerimiz de dolmuş oldu.

crawling söylerken türk bayrağı tutan ellerine kurban.
    (merdaneli çamaşır makinesi, 20.07.2009 20:20)
  13. coca cola'nın düzenlediği sözde rock festivali rock'n coke'un düzenlemiş olduğu, sözde rock dinleyicisi tarafından dinlenmiş olan konser.
    aynı kategoride olmamasına rağmen zorla aynı kategorideymiş gibi aktarılması nedeniyle linkin park ile kreator'u ayarı alıp edit çaktıktan sonra ise amon amarth'ı karşılaştırırım ki insanlar metal denince linkin park değil de kreator ayarı alıp edit çaktıktan sonra ise amon amarth'ı anlasınlar, testament'i anlasın (bunu ayarı alıp edit çakmadan yazdım ah ne güzel, ne güzel).
    isterim ki rock dedince pop müzik anlaşılmasın, sağda solda yeni yetme emolar anlaşılmasın. ama bunlar aynı kategoriye konuluyor ve aynı kategoride olduğu için kıyaslamak bazılarının gözüne gözüne sokmak gerekiyor.
    yoksa bizde biliyoruz ki thrash ile nu-metal'i karşılaştırmanın aptallıktan öte olmadığını ama güzide ülkemde bunlar karıştırılıyorsa açıklama yapmak yerinde oluyor.
    sonuç olarak gitmediğim için hiç pişman olmadığım konserdir, arch enemy dinledikten sonra zaten hiç çekilmezler.
    (iett, 20.07.2009 21:54 ~ 21:55)
  14. çok eğlendiğim konser. kendi ayağımla beraber bi kaç kişiyi de sakatladım çok küfür yemişimdir ama chester ı dünya gözüyle o sahnede gördüm, birlikte sesim kısılana kadar şarkı söyledik ya, ölsem de gam yemem artık.
    (ev yapımı domates sosu, 20.07.2009 22:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil