görseller
19 nisan 2009 opeth istanbul konseri19 nisan 2009 opeth istanbul konseri
19 nisan 2009 opeth istanbul konseri19 nisan 2009 opeth istanbul konseri
belki ilginizi çeker
  1. · neoma
  2. · starforsaken
  3. · 16 nisan 2009 opeth istanbul konseri
  4. · günün tek cümlelik özeti
gündem
  1. · giyotine yolladılar gitmedim
  2. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  3. · itü sözlük
  4. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  5. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  6. · okan bayülgen
  7. · sözlük yazarlarının itirafları
  8. · gösterip de vermeyenler
  9. · the sea wolf

19 nisan 2009 opeth istanbul konseri  

sayfa  / 2
  1. maçka küçükçiftlik park’ta gerçekleşecek konser.

http://www.biletix.com/...
    (dice man, 11.02.2009 00:05)
  2. iki gün arayla akerfeldt'in gül yüzünü görmemize sebep olacak konser.

(bkz: 17 nisan 2009 opeth ankara konseri)

ayrıca;
    (bkz: çocuğumu keserim)
    bu bakınızı vermek en büyük hayallerimden birisiydi. şuan çok rahatım.
    (sharred, 11.02.2009 05:29)
  3. the night and the silent water ı duyacağımızdan emin olduğum , mikael akerfeldtin unirockta vermiş olduğu bleak sözünü de tutmasını istediğim über bir konser olacak gibi durmaktadır kendisi.
    (robadan, 12.02.2009 01:08)
  4. izmirlilerin saçını başını yoldurtan konser haberidir. nerdeyse her sene ankara istanbul mekik dokuyan opeth izmire neden gelmiyor diye pöykürmez mi insan? tee 2006 da vardı öyle "izmire de geliyolarmış abii" söylentisi, lakin kolpa olduğu anlaşıldı. heycanlanmakla, çocuğumuzu kesmekle kaldık biz de. adamı zorla evinden kaldırıp tee ankaraya istanbula götürüyolar töbeee yarepiimm.
    (pasteteux, 16.02.2009 21:02)
  5. biletleri satışa çıkmış konser.laaan.ağlıcam lan galiba.geçen seferki burden duamız tutmamıştı bu sefer tutar inşallah.

linkini de vereyeyim tam olsun: http://www.biletix.com/event.htm?id=KLVM2
    (dallamadeninceaklagelenilkisim, 18.02.2009 17:57 ~ 17:57)
  6. (bkz: bir din olarak opeth)
    gidilmeli. bitti.
    (mental retardasyon, 18.02.2009 18:07)
  7. istanbul'un yaşayacağı en güzel bahar gecelerinden biri olacağına eminim. mikael'in akustiği gecenin karanlık mavisiyle buluşacak; bense o manzarayı hayatım boyunca belki bir resim belki de bir film şeridi gibi kafama kazımaya çalışacağım unutmamak için...
    (baydüdük, 20.02.2009 19:54)
  8. (pasteteux, 26.02.2009 19:51)
  9. bileti elimde olan konser.
    (archi, 05.03.2009 01:58)
  10. sahne önü biletimle gün saymaya başladığım konser.efenim mikael akerfeldt in -tabiri caizse- götünün dibinden konseri izleyeceğim..bir daha da bu kadar yaklaşamam zaten..heyecanlandım lan.
    (dallamadeninceaklagelenilkisim, 09.03.2009 00:49)
  11. dört gün sürecek takibimizin, antalya, ankara ve izmir'den sonraki son ayağı olacak, akabinde bir dört gün de uyuyacağımız konserdir.

yanlış duymadınız, 16 nisan'da antalya lara plajı'nda da, 17 nisan'da ankara gkm'de de, 18 nisan'da izmir sksf'de de, 19 nisan'da istanbul maçka küçükçiftlik park'ta da bulunup aşırı doz akerfeldt alacağım/alacağız. konser ve uçak biletleri eksiksiz temin edilmiş olup, "ben de diyen arkadaşlara yardımcı olabilirim" demek isterdim ama mukadderat, almıyoruz aramıza, eheh.*

(bkz: evet biliyorum hayvanım)
    (fani, 09.03.2009 16:14 ~ 16:14)
  12. (bkz: çocuğumu keserim)

halaleo hehlöü helelüüüüüüüü
    (damdanakan, 09.03.2009 16:20)
  13. show tv'nin aynı tarihteki cezası gereği denizaltı belgeseli yerine canlı yayınlanacağı konser.

rüyamda gördüm.
    (fade out, 09.03.2009 16:33)
  14. bu seneki en iyi konserlerden birisi olacak, gelsinler ve sadece watershed'i çalsınlar!
    (vikartindur, 19.03.2009 11:16)
  15. koşa koşa bilet alınıp, gidilmesi gereken konserdir. her ne kadar sonrasında antalya' ya da geleceğini öğrensem de param olursa alayına giderim diyebildiğim konserdir.
    (megantraum, 03.04.2009 15:59)
  16. harika bi konserdi.mikael akerfeldt döktürdü valla helal olsun,bu adam gitgide kendini aşıyor.peçeteye istek yazıp yolladım eyvallah deyip çaldı isteğimi öyle de mütevaziler.bi de bazıları alkolün etkisiyle grup elemanlarına laf attı falan,mikael abimiz yapmayın arkadaşlar 70 milyon bizi izliyor dedi kulaklarımla duydum.bundan sonra daha sık geleceklermiş bazı şanslı gençlere de beleş olcakmış biletler benden söylemesi...
    (marimar, 03.04.2009 16:14)
  17. izmir ve ankara'da konser öncesinde imza günü olmasına rağmen istanbul konserinde böylesi bir etkinliğin olmaması hüzün vericidir. ama opeth konser performansıyla bu yarayı kapatacaktır eminim.
    (baydüdük, 07.04.2009 19:27)
  18. biletini iki gün önce aldığım konser. biriktirdim paramı ve aldım sonunda biletimi. artık sabırsızlıkla bekliyorum.

17 nisan 2009 opeth ankara konseri playlisti oldukça tatmin edici. lakin istanbul'da buna yakın bir playlist olma ihtimali düşük. bunda unirock'da çıkmış olmalarının ve o playlistteki şarkılarının çoğunu unirock'da çalmış olmalarının etkisi olcak sanırım. olsun gene de bizi tatmin edecek bir playlist ile sahneye çıkacaklardır. güzel güzel çalacaklardır. çünkü bu herifler müzisyen.
    (calm of desolation, 18.04.2009 13:53)
  19. başlamasına saatler kalmış, heyecanlandırdıkça heyecanlandıran konser.
    her şarkı arasında "black rose immortaağağğağl" diye bağıran bi hıyar duyarsanız o benim. mikael'den bi şat dı fakap yememek olmaz.
    (slethron, 19.04.2009 14:05)
  20. her seferinde olduğu gibi yine kaçırdığım konser. ve yine proje yüzünden. mikael i görmeden öleceğim galiba.
    (ambrassador, 19.04.2009 14:24)
  21. ders niteliğindeki konserdir.
    arka arkaya verilen 4üncü konser olmasına rağmen neredeyse hiç tekleme görülmemiştir. ayrıca hoş bir zirveye ev sahipliği yapmış konserdir.
    (byrcnaan, 19.04.2009 23:59)
  22. mikael yaptı yine yapacağını, kırdı geçirdi, güldü, eğlendirdi, bir de yeni heavy metal işaretini öğretti bizlere..
    şarkı listesinde bilemediğim parçalar var, ama açılış watershed'den heir apparent ile oldu. blackwater park'tan sadece the leper affinity çaldılar. damnation'dan çok istediğim windowpane'i çalmadılar ama damnation opethçilerini* mutlu edecek bir closure çaldılar, hem de değişik bir saykedelik kısım ekleyerek...

eski albümleri seven hayranları da kırmayıp still life ve morningrise'dan da parçalar çaldılar.. konserin son parçası the lotus eater'dı. bunun gazıyla kendinden geçen seyirciye bisten sonra bir deliverance sürprizi yaptılar ve biz memnun kendileri memnun döndüler otellerine..
    (vikartindur, 20.04.2009 00:33 ~ 01:37)
  23. fenâ bir konser olmadı. tabi içeri sokmaya çalıştığı biraları girişte yakalatan ve sabah dersinden çıkıp önceki günden kalma uykusuzlukla ayakta kalmaya çabalayan birilerinin gözüyle böyle başlandığını belirtmeliyim.
    girişteki güvenlik adı altında gelene gidene laf koyan yaşam formlarının yarattığı skandala değinmiyorum, moralimizi bozamadılar.
    çoğu insan için "oeho süfer muhteşem" bir ambiyans vardı, birkaç setlist şikayetçisi dışında herkes memnun görüyordu. mikael de sordu arada, sorar sormaz "eğleniyoruz yeah!" cevabını da aldı.
    credence, deliverance, still life dan çaldıkları şarkılar esnasında çok güzel anlar yaşadım. bunlara ilaveten, bir fair judgement, bleak olsaydı daha mutlu olabileceğimden eminim.
    bir ara konser alanının havasızlığında daralır gibi oldum, arkamdaki uzun saçlı headbang yapan eleman yetişti imdadıma. saçları mis gibi elidor kokuyordu. kendisine doğal klimam olduğu için teşekkür etmeden geçemicem.
    (tayyizemane, 20.04.2009 01:26 ~ 21.04.2009 23:30)
  24. bu günümü kısaca özetlemek istiyorum sevgili arılar.
    önce arkadaşlarla buluşmak için taksim'e gittik falan filan. buralar traş. sonra istiklalden aşağı, tuvalet bulmak için koşuştururken, sağımdan 5 tane 1.90 boy ortalamalı adam geçince irkildim. sonra anladım ki opeth geçiyir.
    tuvaleti siktir ettik, başladık zıt yönde koşup adamları kovalamaya. en arkadan axenrot'u yakaladık ve ben arkadaşlar arasında saatlerce bahsi geçen o meşhur cümleyi kurdum:
    "are you opeth?"
    evet dedim bunu, kötü de değildir ingilizcem ama mikael gözlükleriyle sırıtıp geçiyo lan dibimizden, bağlaç mı kalır preposition mı kalır orda! zaten komple adamları gösterip siz opeth misiniz bölecenek işareti yaptım. hem adamlar demiyo mu hep we are opeth, we are from sweden diye.
    neyse efendim, ayıptır söylemesi axenrotla fotoğrafımızı çektik, koştuk mikael'le de çektik bi iki tane.
    konser alanına gittik falan. bi tane marilyn manson çakması tip vardı onu tanıyan beri gelsin.
    neoma fena değildi, kırmızı gömlek vokal abimizin sesini beğendim. ses sistemi hafif sikkoluk yaptı, çok tad alamadık ama fena bulmadım dream theater parçası fatal tragedy'i. zor bi parça sonuçta.
    aradaki metallica medley'i reklam kokan hareketler bunlar mayk dedirtti ama kendimi birden die die diye bağırırken buldum. (bkz: creeping death)
    heir apparent ve ghost of perdition girizgahlarıyla noluyoruz lan derken, diğer tüm şarkılarda kendimizden geçtik. mikael mükemmel bir rockstar olduğunu gösterdi bize, akesson'a hayran kaldık. wiberg zaten süper adam. mendez çok uzağımdaydı, axenrot sislerin içinde kayboldu gitti onu da göremedim adam gibi.(fotodan bakıp bakıp ağlarım artık)
    closure'u bu formatta çaldıklarını biliyordum konserlerde fekat, o son kısmında bu kadar güzel headbang yapılabileceğini düşünmemiştim hiç. lotus eater, hessian peel, the night and the silent water(çok çok çok iyiydi), godhead's lament kusursuza yakındı. credence'ta duygusal anlar yaşadık.
    deliverance hakkında da ne desem boş zaten.
    son sözüm sana sahnenin sol tarafındaki kravatlı kurtlar vadisi muro ekolünden görevli abi! deliverance çalarken müzikle zerre ilgilenmemen beni çok üzdü. bi daha olmasın. günün özeti için:
    (bkz: i smell like dirty penis)
    (slethron, 20.04.2009 01:32)
  25. hakkındaki girilerden anladığım kadarıyla setlist'i ve hatta şarkıların sıralaması bile izmir konseriyle aynı olan konser. ''ilahi opeth, insan başka bişey çalıverir'' diyoruz kendilerine. umarım giden arkadaşlar en az bizim kadar eğlenmiştir.
    (yata yata paslandık, 20.04.2009 01:37)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil