görseller
19 mayıs allah a isyandır19 mayıs allah a isyandır
19 mayıs allah a isyandır 
belki ilginizi çeker
  1. · 23 nisan allah a isyandır
gündem
  1. · ezel
  2. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  3. · 29 kasım 2009 sivasspor beşiktaş maçı
  4. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  5. · yasaklanması gereken şeyler
  6. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  7. · yetenek sizsiniz türkiye
  8. · 19 ocak 2007 chuck berry istanbul konseri
  9. · haber makinası

19 mayıs allah a isyandır  

1. kaynak: http://www.nethaber.com/...

19 mayısın ne olduğuna dair bazı iddialar vardı ama bu sonuncusu gerçekten çok orjinal ve tamamen yeni bir çalışma. saadet partisi gene durmamış, çalışmış ve kendi türünün standartları dahilinde yeni bir argümanla karşımıza çıkmış.

“19 mayıs gelmeden bir ay önce okullar şer yuvası haline geliyor. ey müslüman uyan. bu körlük nereye kadar? kızını okula veriyorsun, hiç sormuyor musun bu burada neyi öğreniyor? nasıl giyiniyor? nasıl okuyor? okula ver tamam, gerisi önemli değil. çırılçıplak gitse de sorun değil, okul bu, nasıl olsa eğitiyor. bu resmen allah’a isyan öğretimidir” diyor şeyh hazretleri.

burada sorulması gereken bir kaç soru var ve bunları hepimiz biliyoruz sanırım.

-dinin yasakları ve tabuculuğu fanatikleri neden sapık yapıyor?
    -cinsel yasaklar neden toplumu pedofiliye iter?
    -saadet partisi daha ne kadar saçmalayacak?

yakında çıkıp da, 23 nisan'da çocuklar dans ediyor, erekte oluyoruz demezlerse namussuzum ben de.
    (devhochi, 18.05.2008 16:17)
  2. bu saadetçilerin başı erbakan kabalaov u biz iyi biliriz siyonistlere çok sayardı...israille ilişkileri askıya almış görünürdü ama onlarla anlaşmalar yapardı...üzeyir garih te yakın arkadaşıydı...şimdi böle bi adamın dönek ve yamuk yüzsüz ve ikiyüzlü bi iblisin partisinden daha müslümanca bi açıklama beklemezdi..
    (tonamisko, 18.05.2008 16:29)
  3. beni pek şaşırtmamış olan bir haber.

19 mayıs'ı "allah'a isyan" olarak değerlendirebilecek dingillerin çıkabileceği seçilmiş yerlerden biri de of'tu. bunu da sağolsun of saadet partisi gençlik kolları yumurtlamış.

şortla evinin balkonuna çıktığı için insanların evinden atıldığı, cuma öğle vakti markette alışveriş yaparken market sahibinin "müslüman değil misiniz, çabuk boşaltın burayı!" diyerek insanları kovabildiği(kovulanlardan biri de bendim), cübbeli, sarıklı ve göbeğine kadar sakallı garip tiplerin sokaklarda görülebildiği, cuma namazı saatinde cemaat yurdunun önünden geçerken kafanıza pat diye bir elma yiyebileceğiniz (sen misin cuma namazını kılmayan! kafir! -taş atmadıklarına da şükür-) bir gece evinize giderken takkeli sarıklı cübbeli 40-50 kişilik 15-20 yaş arası genç güruhuyla burun buruna gelebileceğiniz(gördüğümde 'aha hilafet ordusu' dediğimi hatırlıyorum), ilçe merkezinde kadınların hemen hemen yarısının kara çarşafla dolaştığı(diğer yarısının da -çok küçük bir bölümü dışında- kapalı olduğunu söylemeye gerek yok sanırım) bir memleketten bahsediyoruz. dünyanın merkezinden, of'tan.

(bkz: of)
    (selenge, 18.05.2008 16:44 ~ 09.05.2009 19:27)
  4. "19 mayıs adı altında genç kızların vücutlarının net şekilde ortaya konduğu ileri sürüldü" ibaresi ile beni benden almış haberdir.yazıktır.bu genç vücutlar öylesine yer etmiştir ki bazılarının zihinlerinde içlerinden çocuk istismarı nedeniyle gözaltına alınanlar da olmuştur ve nedense kendi sapık zihinlerini örtmek için ulusal bayramlara bile dil uzatmaktan çekinmez olmuşlardır.
    (amandaaman, 18.05.2008 17:29)
  5. bu tarz dangalakça söylem ve hareketlerin,emperyalizme karşı ulusal direnişin başladığı bir coğrafyadan-çoğunlukla-çıkması cidden düşündürücü. bu düşüncede olanlara söylenecek fazla bir şey yok kanımca;en hafif tabirle şöyle seslenilebilir kendilerine:

"sizler çürümüş beyinlerinizle okullu çocukların giydiği kıyafette,cumhuriyet'e ve kurucusuna atfen ar-namus arayacağınıza,14'lük kızlara tecavüz eden hocalarınızı islah etmenin yoluna bakın önce!güya,abdest alıp ruhen kirden arındırdığınız bünyenizle namaza durup secdeye götürdüğünüz alnınız,o çok inandığınız uhrevi alemde beyninizden yansıyan kirlerle hemen farkedilecektir. tanrı bunu farkedemeyecek kadar zaaf içinde olamaz zira"
    (metropolsalagi, 18.05.2008 17:37 ~ 17:40)
  6. saadet partisi gençlik kolları of şubesinden yapılan açıklamanın özeti. bir of'lu hoca vardı. ses kaydı internet alemlerinde uzun süre dolaşmıştı, hatırlayanlar vardır. kendisinin yaratıcı kelamlarını ve benzerlerini şevkle bahşediyorum buradan açıklama sahiplerine(sulh ceza mahkemelerine de selam ederim). en azından takiye yapmıyorlar, köhnemiş zihniyetlerini açık ve aşağılık bir biçimde dile getiriyorlar diye avunabiliriz, yerseniz. bu durumda bahsettiğim açıklığın karşılığı da açık ve net olmalı tabi. bizim buradan vereceğimiz cevapların ise hükmü olmadığı aşikar. savcılar bu olayı es geçmez diye düşünüyorum.
    (martin hayda gel, 18.05.2008 17:48)
  7. (zaylar, 18.05.2008 18:06)
  8. yok sanki atatürk kızlara 19 mayıslarda dar seksi elbiseler giyin dedi,hadi yazan kos okuyan da mı embesil-hayret.
    (bir yaz gecesi ruyası, 19.05.2008 23:29)
  9. %5 lik bir partinin anadolu'daki küçük bir ilçe teşkilatının web sitesinde yayınlanan saçma sapan bir yazı. bu yazı parti yetkilileri tarafından yapılan resmi bir açıklama olmayıp her ziyaretçinin yazabileceği bir portaldan alınan bir yazı da olabilir. onu araştırmak için siteye girdim ama haberin etkisinden midir bilmiyorum site direkt saadet partisinin resmi sitesine yönleniyor. eğer ziyaretçilerin forum tarzında yazı yazabildiği bir portaldan alınmışsa haber değeri bile taşımayacak olaydır. ancak bakıyorum da bu olay %21'lik partinin merkez teşkilatından ileri gelen bir ismin (önder sav) "hacca gitmek istiyorum" diyen yaşlı bir vatandaşla en kutsal konularda taşşak geçmesinden fazla reyting almış. ben bu açıdan önemli buldum da.
    (galliani, 20.05.2008 00:27)
  10. insan vücudundan da beyninden de ürkenlerden biri tarafından ortaya atılmış sözdür.
    (arapbebek, 20.05.2008 10:08)
  11. konunun ortaya çıkması akabinde kapatılan www.ofgencsaadet.org adlı siteye şu anda erişilememekte ve onun yerine saadet partisinin ana sayfası gelmekte. ama üzülmeyin google emrinizde.

linke tıklıyoruz ve çıkan sonuçlara "önbellek" düğmesine tıklayarak bakabiliyoruz.

http://www.google.com.tr/...
    (iddqd, 20.05.2008 10:17)
  12. (nickim fantastik karakter icermiyor, 20.05.2008 12:03)
  13. bu ifade rastgele bir ziyaretçinin yazdığı forum yazısından değil, bizzat sitenin yöneticisi ve teşkilat başkanı fahri hacıcaferoğlu tarafından kaleme alınmış olan bir yazıdan alıntılanmıştır ve bu yörenin büyük bir çoğunluğu tarafından benimsenen bir anlayışı çok kısa ve net olarak ortaya koymaktadır.

birilerinin "zaman gazetesi haber yalanlama servisi"nden kaptıklarıyla bu haberi de yalanlamaya, küçümsemeye çalışması manidar. malumunuz; bizden değilse kötüdür, yalandır, çirkindir! bizdense hata yapmaz, doğrudur, yanlış söylemez, mükemmeldir!

mide bulantısından başka bir şey değilsiniz.
    (selenge, 20.05.2008 19:20 ~ 21.05.2008 07:20)
  14. bunu saadet partisi of teşkilatının internet sitesine yazan kişi, öyle normal, sıradan biri değildir. öncelikle söyleyeyim, bizzat partinin of gençlik örgütü başkanıdır. bu yüzden " ziyaretçilerin yazı yazabildiği bir portaldan alıntılanmış olabilir, haber değeri bile yok" gibi bir savunma anlayışına kimse girmesin, baştan uyarayım.
    (dünyayı kurtaran adam, 20.05.2008 19:25 ~ 19:38)
  15. (raziel, 20.05.2008 19:46)
  16. (fade to black, 20.04.2009 02:23)
  17. ya bunlar neye karşılar anlamıyorum. 19 mayıs günü senin vatanın kurtulması için bir atılım başlatıldı. bugünü kutlamanın neresi yanlış?

"19 mayıs adı altında kızları soyup ortalıklarda dolaştırarak gençlerin maneviyatını köreltmeye çalışıyorlar."
    oraya katılan görevlilerin yaptıkları oyunlar vs bakmak yerine eteklerine bakıyorsun ki bunları analiz edebiliyorsun.
    (jamaisvu, 20.04.2009 02:44)
  18. yobazlığın,din i siyaset için alet etmenin geldiği en son nokta.bu haberleri yayınlayanlar yaptıkları saçmalığın çok iyi farkındalar ama okuyup inanan ve gaza gelip hayatını böyle yönlendirenleri hiç düşünemiyorum.
    (sularseller, 20.04.2009 03:07)
  19. bu cümle geçen yıl sarfedilmişti. bu söz pek çok gazetede yer almasına rağmen bildiğim kadarıyla bu sözü sarfeden kişiye teşkilatı tarafından herhangi bir yaptırım uygulanmadı. şu an sadece saadet partisi'nin of gençlik kolları adresine ulaşılamıyor: http://www.ofgencsaadet.org/

bu sözün sahibi olan "arkarizma" nickli canlı da şu: (görsel: 19 mayıs allah a isyandır/76171)
    (selenge, 20.04.2009 03:28 ~ 29.04.2009 09:34)
  20. allahın örümcek beyinli yobazlarından farklı bir kelam beklemek zaten çok yanlış.bunlar oldum olası çağdaşlaşma,atatürk ve cumhuriyet düşmanı.milli görüşçü olanıda aynı bok batıcı demokrat takılanıda aynı bok.bu adamlara hayat hakkı tanınmasın.ben bu adamların görüşlerine saygı duymuyorum.isteyen buna faşizm desin ne bok derse desin.çünkü bu zihniyetini sktiklerim biliyorum ki fırsatını buldukları anda benim özgürlüğümü elimden alacaklar.biliyorum ki bunlar sivasta insanlarımızı diri diri yaktılar.bana bunlara saygı duymam için biri geçerli bir neden söylesin.demokrasi falan diye zırvalamayın.insan olana saygı gösterilir.ülkesine düşman olana,allah adına bu ülkenin değerlerini sömürenlere değil.19 mayıs allah'a isyanmış.bre yavşak sen kimsinde bu konuda ahkam kesiyorsun,sen hangi ruhani mertebedesin ki bu konuda karar verme cureti gösteriyorsun.o beğenmediğin 19 mayıs ve benzeri önemli günler sayesinde bayanlarımız özgür.tanrıya şükürler olsun ki 19 mayıs gibi önemli günler yaşanmış tarihimizde.yoksa hala kız çocuklarımız bu gerizekalı sapıkların sapık fikirleri altında ezilip gideceklerdi.
    (mokaryus, 20.04.2009 04:52)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil