belki ilginizi çeker
  1. · ayhan akman
  2. · sabri sarıoğlu
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  2. · erkekte ses tonu
  3. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  4. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  5. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  6. · aylin aslım
  7. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  8. · oğuz aral
  9. · the bourne identity

19 mart 2008 gençlerbirliği galatasaray maçı  

1. fortis türkiye kupası yarı final karşılaşması.
    (endoplazmik retikulum, 06.03.2008 01:04)
  2. gençlerbirliği eski gençlerbirliği, galatasaray da eski galatasaray olmadığından sonucu muallak maç..
    tahmin yürütmek dahi yersiz, oynasınlar görelim..
    (dirtypain, 06.03.2008 01:22)
  3. eşleşmeyi duyar duymaz aklıma bol penaltılı maç geldi, şu iki takımın da 16-17 tane penaltı attığı. ne günlermiş...

(bkz: hayrettin demirbaş)
    (condospree, 06.03.2008 01:26)
  4. ilhan cavcavın eskiden bilet fiyatlarıyla oynamadığı zamanlarda maraton tribunden izlediğim bir maç vardı. maçın skoru 18-17 ydi. hayrettin abimiz bizim yüzümü kara çıkarmamıştı!!!!
    bu sefer durum farklı istek de gidemeyeceğiz maça, çünkü bilet fiyatları takriben kale arkası 35, maraton 50, kapalı 100 ytl olacak. ayrıca galatasarayın şu haliyle rezil olma ihtimali yüksek olan maçtır.
    (tengizkaan, 06.03.2008 01:50 ~ 01:53)
  5. (benikoyupgitmeneolursun, 06.03.2008 01:52)
  6. ilk onbirlerin belli olduğu karşılaşmadır

gençlerbirliği

periç
    erhan
    el saka
    tuna
    hakan
    burhan
    kerem
    mehmet çakır
    engin
    ısaac
    kahe

galatasaray

aykut erçetin
    sabri sarıoğlu
    emre güngör
    servet çetin
    hakan balta
    barış özbek
    mehmet güven
    ayhan akman
    arda turan
    serkan çalık
    shabani nonda

ha bu arada
    (bkz: kulübeyle özdeşleşmiş futbolcular)
    (bkz: marcello carusca)
    (bkz: ahmed barusso)
    (benikoyupgitmeneolursun, 19.03.2008 19:48 ~ 19:55)
  7. 19 mart 2008 gençlerbirliği aykut erçetin maçı olarak değiştirilmesi gereken karşılaşma. galatasaray'da orta saha adına hiçbirşey yok gençlerbirliğinin kalktığı her atak ya aykut erçetin'e ya da aut veya kornere dönüyor. bu arada mehmet güven ve sabri sarıoğlu'nun başını çektiği galatasaray şu oyuncu hariç diyemiyeceğim şekilde rezil bi futbol ile topyekün tel tel dökülüyor.
    (benikoyupgitmeneolursun, 19.03.2008 21:02 ~ 21:04)
  8. galatasaray'ın sahayı parselleme ve oyunu kontrol edebilme vasfına sahip olup karşısındaki takımın adından korkmadan oynayan takımlara karşı saçmalayıp pazarspor kalitesinde futbol oynadığının, sıradanlaşmaya doğru hızla gittiğinin sittininci kere görüldüğü maçtır. vah efendim neden bayer04'ten 5 yemişiz de fener nasıl elimize verirmiş de, şanssızlıkmış da... bu takımda lider yok. takımda futbol zekasına sahip adam kıtlığı var. oyuncular inisiyastif alamıyor. 2002'de başlayan bu sorun hala çözülebilmiş değil.

80'lerin sonunda gelişmeye başlayıp 2000'de en üst düzeye çıkan takım da zaman zaman sorunlar yaşayıp hüsran yarattı. örneğin aralık 96'da "terim istifa etmeli" denirken galatasaray defansının 3'lü blok halinde oynayamadığının anlaşılması ve 4'lü savunmaya geçilmesiyle takım kendini toparlamış ve 9 puan geriden gelip şampiyon olduktan sonra çıkışını sürdürmüştü. ama 6 yıl boyunca bir takım sürekli çaptan düşüyorsa, dünya çapında bir isim haline gelme yolunda ilerlerken avrupalı'nın bile "oha" dediği bir düşüş yaşıyorsa, sıradan takımlara karşı acizleşiyorsa yanlış devam ediyor demektir. 2002'den neyi kastettiğim anlaşılmıştır sanırım. misyonunu tamamlamış bir hocayı getirmek için taraftarın gönlünü fethetme uğruna, takıma yeni bir vizyon kazandırmaya başlayan lucescu'yu harcayarak işe başlayan şahsın dönemidir yanlış olan.
    (bohemian, 19.03.2008 21:12)
  9. burhan eşerin goluyle 1-0 galatasarayın yenik duruma düştüğü maç.
    (jimmy, 19.03.2008 21:45)
  10. galatasaray'ımızın gol yedikten sonra adeta3. lig takımı gibi başka gol yememek için direndiği bir maç olmuştur. bu kadar isteksiz bir takım olabilirmi merak etmekteyim. oyunu zaten kendi yarı alanında kabul etmişsin, defanstan çıkarmaya çalıştığın bütün topları karşı takıma vermişsin, üstüne bir de ayağında top tutamıyorsun. nasıl bir rezilliktir, nasıl bir isteksizliktir anlayamadım.

adeta dersin hocası gelemdiğinde lise öğrencilerinin davrandıları gibi oynuyor takım. ne bir disiplin, ne de oyun anlayışı. topu kaptığında doldur ileriye doğru, belki top seker de birinin önüne düşer, o biri de ayağına denk gelir de vurur da gol olur. yazıklar olsun diyorum sadece.

ayrıca hasan ve okan adında iki oyuncumuz varmış, ne kadar enteresan değil mi?
    (universalmind, 19.03.2008 21:55)
  11. ümit karan'sız maçların not edilmesi gerektiğini bir defa daha gösteren karşılaşmadır..
    (sayıklamalar, 19.03.2008 22:20)
  12. etraftan duyduğum yorumlara bakılırsa sanıyorum galatasaray'ın bu sezon oynadığı en kötü maç olmuş.

hayır, içimdeki maç izleme şevkini de kıracak bu adamlar. maç 8'de, geç kalmışım maça. otobüste kafamda maç var "acaba ne oldu?" "neden gol mesajı gelmedi?" soruları dönüyor. eve bir geliyorum bizimkiler yaprak dökümü'ne sarmışlar. babama soruyorum "maçı izlemiyor musun?" "boşver" diyor, "değmez izlediğine, rezalet oynuyorlar" deyip tüm sevincimi sıfırlıyor.

bilgisayar'ın başına geçiyorum "hiç olmazsa radyodan dinleyeyim" diyorum ama yüreğim dayanmıyor dinlemeye bile kötü futbolu.

takıma kızmıyorum, kızamıyorum aslında. bu kadar sakatla, bu kadar cezalıyla şu anda bu takımın lig'de ikinci, kupada yarı finalde olması bile mucize. ama işte neden hala hata yapıyoruz anlamıyorum. sabri'nin, mehmet güven'in bu takımda işi ne? ah ah, adnan polat sezon sonuna kadar bari yılmaz vural'ı getirse, onun kenarda çıldırmasına bile razıyım. en azından adamın içinde ruh var. bizde kim var? ahmet akçan. tercümanla şampiyon olursak işte o zaman türk futbolu bitmiştir benim gözümde...

geri dön be uğur! geri dön be linderoth! geri dön be mehmet topal! çok mu şey istiyorum?

ek: şampiyonluktan neredeyse kestim ümidimi de, bari şampiyonlar ligi olsun be seneye?! futbol tanrılarından sanıyorum çok iddialı bir şey istiyorum ama, bir oldurun be!
    (sycrone one, 19.03.2008 22:42 ~ 22:47)
  13. seyretmediğime sevindiğim maç olmuştur.

şahsi bir sapkınlık olmamakla birlikte; gerets dönemindeki, son maçta (kiminle oynandığını hatırlayamadım) attığı 2 gol ve denizli'den gelen mucize haber ile şampiyonluğu ilan etmemizde rol oynayan sabri'ye o maçın ardından, oynadığı her maçta mütemadiyen söven bir galatasaray taraftarıyım (giride "x'e açık mektup tadı). galatasaray'ın sağ bekinde benim küfürlerim var hep. örneğin, gerektiğinde bir "göt oğlanı", rakibe yatarak müdahale yapıp topu taca atabiliyor. sabri de o esnada ne idüğü belirsiz bir yerde topu rakibe nasıl veririm'in planlarını yapar oluyor. okuduğum yorumlarla sabri'ye biraz giydirme hakkı gördüm kendimde. ne yaptığını bilmiyorum. lakin, muhtemelen izleyince şaşırmayacağım.

ayrıca, yaşlı da olsa, (ölmüş de olabilir) takımın başında bir teknik direktör olması önemli futbolcular için. 90 dakika boyunca top tepen insanlar, istediği kadar olgun ve aklı selim olsun, bir yerde saçmalamaya başlarlar. hatta uefa kupası döneminde ispanyol boğaları gibi delice pres yapan o takımın, fatih terim'in devre arası dayakları sayesinde ayakta kaldığı geyikleri halen döner, bildiğiniz gibi. bu sebepten, genç genç çocukların, halı saha maçı havasından (ayhan'ın taraftara tepkisi) bir an evvel kurtulmalarını diliyorum. buraya kadar, onca zorluğa rağmen çok iyi geldiler. bundan sonrasında da arkalarındayız.

öte yandan, kalli ile birlikte yaşlanan, genç bir takım olmaktan ve oluşan bu paradokslu hava ile şampiyonluk yarışında sivas'ı desteklemek zorunda kalmaktan endişeliyim biraz. iş bu sebepten, takımıma acil şifalar diliyorum. ve bundan sonrası için ekliyorum: viel glück !
    (alik, 19.03.2008 23:04 ~ 20.03.2008 00:33)
  14. - aslan kaçmış
    + çaktırma

*
    (ayabakan, 20.03.2008 13:32)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil