belki ilginizi çeker
  1. · 8 kasım 2000 barcelona besiktaş maçı
  2. · 19 eylül 2007 fenerbahçe inter maçı
  3. · 8 kasım 2000 barcelona beşiktaş maçı
gündem
  1. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  2. · yaran diyaloglar
  3. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  4. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  5. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  6. · günün tek cümlelik özeti
  7. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  8. · terör türkiye ve pkk
  9. · yolda 1 milyon dolarlık çek bulmak

19 eylül 2000 beşiktaş barcelona maçı  

1. bir beşiktaşlı olarak, sevinç gözyaşlarına boğulmama sebep olan maç. ve gerçek beşiktaşlının asla unutamıyacağı maçtır. bir dev inönü'nün çimlerine gömüldü. yer siyah, gök beyaz oldu. o günleri özlüyorum*
    (deniz büyücüsü, 29.01.2007 10:50)
  2. beşiktaşımın şampiyonlar ligi grubunda barcelona'yı ahmet dursun ve nouma'nın golleriyle 3-0 mağlup ettiği karşılaşmadır.

3-4'lük fenerbahçe maçıyla birlikte hayatım boyunca unut(a)mayacağım maçtır. kelimenin tam anlamıyla sevincimden/coşkumdan dört köşe olduğum maçtır. sadece öss'yi kazandığım zaman bu maçta sevindiğim kadar sevinmiştim.
    (neredesin soğuk kış, 18.07.2007 10:27 ~ 10:27)
  3. maç sonunda patrick kluivert'ın beşiktaş ipini otobüsten taraftarlara sallaması hala gözlerimin önünde olan maçtır. lakin bu maçın rövanşı hiçte beklendiği gibi gitmemiştir.
    (korialstrasz, 18.07.2007 10:54)
  4. barcelona orta sahasının kafasını her kaldırdığında karşısında iki beşiktaşlı oyuncuyu gördüğü, tayfur havutçu nun rivaldo yu sahadan sildiği maçtır. atılan üç gole rağmen bir o kadar da gol kaçmıştır.
    (tamdely, 18.07.2007 10:59)
  5. oturduğumuz yerin beşiktaş balık pazarı yakınında olduğunu göz önüne alırsak,atılan gollerdeki'goool' seslerinin dışında yapılan tezahüratların da evimizden duyulduğu ve fantezi olsun diye tv.nin sesini kapatarak evimize inönü stadı'ndan gelen tezahüratlar eşliğinde izlediğim maç.(maçtan sonra barbaros bulvarı zafer turu atanlarca kapanmış,sevinenlerin gürültüsünden uyuyamamıştım.)
    (emirfedya, 22.03.2008 20:36 ~ 20:37)
  6. (maxistrable, 22.04.2009 00:55)
  7. istanbul'a geldiğim ilk gündü. izmir'li ekibi olarak üniversitede takılırken bir anda aklımıza maça gitmek düştü. biletler çok pahalıydı. 10 milyondu o zamanın parasıyla, zaten o yüzden de bilet bulunabileceğinden emindik bir açıdan da. yaklaşık 10 kişilik bir gruptuk, haliyle çok para da yok. stad nerede, nasıl gideriz olay nedir pek alakamız yok.

karar verdik hadi gidelim stadın havasını koklayalım orada bir şeyler yer bir yerde maçı seyreder döneriz. neyse gittik stadın oraya, harbiden köfte ekmek kokusu falan, enteresan bir ortam var. bu arada ben gruptaki insanlardan sadece birini biraz tanıyorum, diğerleri hep izmir'den göz aşinalığı.

kim maça girelim dedi kim kabul etti, biletleri ne zaman aldık hiç hatırlamıyorum. bir anda kendimizi kale arkasında bulmuştuk. ne bilelim biz maçın da böyle olacağını. iyi ki de gitmişiz diyorum, o değil ibrahim üzülmez'in iyi oynadığı ender maçlardan birine tanıklık etmiş adamım.

hiç tanımadığım o adamlarla sarmaş dolaş oldum bu maç sayesinde, bir sohbet bir muhabbet.

iyi de birader ben beşiktaşlı değilim ki....
    (o gece bu sene, 22.04.2009 01:24)
  8. maç öncesi fotomaç manşetini hala dün gibi hatırladığım karşılaşma.

haydi kartalım, barçala
    (tashicardi, 22.04.2009 01:26)
  9. ibrahim üzülmez'in yanlışlıkla iyi oynadığı karşılaşma.
    (floydzede, 22.04.2009 01:38)
  10. maç sonunda ibrahim üzülmez şunları söylemiştir;
    - herkes marc overmars'tan daha hızlı olduğumu gördü.
    (seanpenn, 22.04.2009 02:14)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil