belki ilginizi çeker
  1. · wildboy
  2. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  2. · bir kadının bilmesi gerekenler
  3. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  4. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  5. · erkekte ses tonu
  6. · disko kralı
  7. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  8. · vitesse arnhem
  9. · çoklu zeka kuramı

19 ağustos 2007 yeni türkü izmir konseri  

1. 19 ağustos 2007 günü izmir inciraltı açık hava tiyatrosunda cereyan edecek konserdir. gözyaşları sel olup akacaktır. kim bilir kaç sevgili birbirinin omzunda ağlayacaktır. insan gitmeye ürkmektedir. ama pasteteux gidecektir...

konser 9 da baslamaktadır
    tam bilet fiyatı 7.5 milyon.
    indirimli 4 milyondur
    (pasteteux, 18.08.2007 16:32 ~ 19.08.2007 12:18)
  2. izmir büyükşehir belediyesi'nin güzel organizasyonlarından biridir ki gidilemiyecek olmak adamın canını sıkmaktadır. fiyat uygundur, başlama saati 21:00'dir. sevenleri için güzel bir müzik ziyafeti, canı sıkılanlar için güzel bir eğlence, canı sıkkın olanlar için nostaljik bir moral deposu olması muhtemel konserdir.
    (wildboy, 19.08.2007 12:07)
  3. oldukça renkli bir konser olmuştur. tam sahnede süper baba söylenirken elektriklerin kesilmesi ve akabinde herkesin hiç ara vermeden eşlik etmeye devam etmesi görülmeye değerdi. elektriklerin bir süre gelmemesi üzerine grup üyelerinin sahneden inip yerde oturarak çalması(bateri yada klavye hariç tabi) takriben dinleyenlerin etraflarına doluşmaları beni çimlerde gitar çalan gençlerin yanında hissettirmiştir.

bu kadar atraksiyona rağmen hiçbir tatsızlık yaşanmaması aksine herşeyin daha renkli hale gelmesini sanırım izmir halkına borçluyuz.

ağlamaklı not:konserin geç bitmesi yüzünden ve otobüs durağında benimle birlikte bekleyen(evet o da konserden çıkmıştı) ve konağa kadar bir güzel muhabbet ettiğim hanım kızın bir msn inini bile almayı akıl edemedim...(o saatten sonra otobüsler nerdeyse çalışmıyordu ve kendimizi güç bela bir otobüse atabildik)

beraber yürüdük biz bu yollarda...böhüüü...

neyse lan eve bu saatte anca gelebildim.çok şükür...
    (pasteteux, 20.08.2007 02:07 ~ 02:08)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil