|
|
- (bkz: @841785)
- brezilya'nın kötü sinyaller vermeye devam ettiği maçtır.hücum sırasında etkin olan oyunculardan ronaldo,adriano,kaka,ronaldinho hiçbir şekilde savunmaya yardım etmiyorlar.bunun yanı sıra kanatları cafu ve roberto carlos ile kullanan brezilya,orta alanda bu 4 oyuncunun geri dönmüyor olması nedeniyle emerson ve ze roberto ile oynuyor.anlıyoruz ki parreira çözümü ze roberto'dan ön libero yaratmakta bulmuş ki ze roberto da hocasının güvenini boşa çıkarmadı bugün.az önce belirttiğim 4 oyuncunun savunmaya yardım etmiyor olmaları sebebiyle de cafu ve roberto carlos hücuma çıkmakta temkinli davranıyorlar ve bu durum brezilya hücumunu sekteye uğratıyor.ronaldinho'nun durgunluğunun ise parreira'nın ona yüklediği misyon gereği olduğunu zannediyorum, grup maçlarında fazla ön planda olmayacak galiba.savunmada ise lucio var gücü ile çabalıyor ancak brezilya karşısında hücumda ayakları titremeyen bir takım ile karşılaştığında lucio tek başına yetecek mi göreceğiz.
şu ana kadar sambanın s'sini göremedik brezilyalılardan.bu gidişle de biraz zor gibi.
|