-30 yaş. 17-47=-30 eder. vay canına.
not: ben açmadım lan bu başlığı
(nedensiz, 19.06.2009 04:21 ~ 12.10.2009 15:27)
2008 ford mustang gt 500 ile 1976 mustang arasında ki farkla aynı olmayacağı kesin olan farktır ya da farklardır.
birisi yeni ergenliğini yeni yaşamıştır öteki menepozunu demek gibi bir farktır.
biri
ayşecan tatari'dir, diğeri
maddona. tercih sizin.
biri olgundur kıymet bilir öbürünün daha ne olduğu belli değildir.
biri daha genç kızdır, diğeri olgun bir kadın.
biri eriktir, diğeri greyfurt...
kadını, kızı sadece seks şeysi olarak görenlerin inadına;
duygusallık
tecrübe
bilgi
kültür
yaşanmışlık
hatta bakış
emek
gözyaşı
beceri ( her anlamda : sevebilme, yemek yapma eğitim vb)
özgürlük
gibi alanlarda farklılık arz eder aradaki otuz yaş.
illa cinsellik olarak ele alacaksan, ikisinde de meme,g..t var o da sana yeter zaten kasma.
17'lik en fazla anne olabilir, 47'lik en fazla nine..
gözaltı ve alındaki çizgiler farklıdır. vücuttaki sarkma oranları farklıdır.
17'lik erkekle 47'lik erkek arasındaki farkdan farksız olan farkdır. her konuda olduğu gibi bu konuda da genelleme yapmak mantıksızdır. herkes kendi aile ve yakın çevresindekiler üzerinde gözlemlediklerini yazıyor zira.
birine lolita diğerine mature derler.
her ikisinde de
kadın kafası vardır. dümdüz. hmm bu benzerlik oldu.
fark? biri daha önce 18 yaşında olmuştur.
o 1 ile 4 yer değiştiriyor. bütün olay orda.
birisi bekaretini kime vereceğini düşünürken diğeri bekaretini kime verdiğini hatırlamaya çalışmaktadır. xd
47lik olanın 17liğe "i know what ıt ıs to be young but you don't know what ıt ıs to be old" die artistlik yapmasının arkasındaki farklardır.
47 > 40
haydar dümene göre 40 ından sonra vajinada yıpranma meydana gelmektedir.
öncelikle 17 yaşındaki kadın deniyorsa, o kadın kabul edilmelidir. elbette 17 yaşında çocuk kalan genç kızlar olabilir, ama cinsel tecrübeyle falan hiç alakası olmadan 17 yaşında kadın diyebileceğin güce ve olgunluğa erişmiş dişiler olabilir. bu kadınlar genelde kendilerinden yaşça büyük diğer kadınlardan daha fazla ilgi görürler. göğüslerinin pörsümemiş, yüzlerinin ve boyunlarının gergin olmasının yanısıra, yaşça küçük olmalarına rağmen sahip oldukları deneyim ve güç insanlara çekici gelebilir. bu kadınlar en fazla 8 sene sonra bu saltanatın biteceğinden haberdardırlar.