belki ilginizi çeker
  1. · sözlükte dikkat çekme taktikleri
  2. · kayser sozer sözlükten gönderilsin kampanyası
gündem
  1. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  2. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  3. · günün tek cümlelik özeti
  4. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  5. · fotoğraf makinası olmayan japon
  6. · the twilight saga new moon
  7. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  8. · penis
  9. · abisi

17 inc flat monitor uçurulsun kampanyası  

1. fırlatma işlemi tarafımca gerçekleştirilebilir.
    (creepingdeath, 15.03.2005 00:29)
  2. (bınar, 15.03.2005 00:29)
  3. screenshot ---> ispik ---> müze ---> moderasyon ekibi

yolu takip edilerek uygulanması daha az kırıcı ve saldırgan olabilecek kampanya.

tanımam etmem de toplanmışken bir de dövelim adamı bari...
    (adyingwish, 15.03.2005 00:33)
  4. (goyathlay, 15.03.2005 00:45)
  5. umarım yazdıkları gerçek değildir. biz bilkentliler hakkında anlatılanların efsaneden ibaret olduğunu düşünürken ben bilkentliyim diyerek kutsal saydığım ne varsa küfreden, küfrettiğim ne varsa kutsal sayan birinin gerçekten var olduğunu görmek bende derin yaralar açtı. bu yüzden tarihi hata olarak nitelendirdim sözlüğe girişini. (hatta aşkböceği davet etti sanarak bok attım adama, ama ilgisi yokmuş allahtan, kendisinden bir kez daha özür diliyorum)

gelelim işin etik tarafına. işte burada insanın aklına "acaba bir yazarı (mı acaba) bizim gibi düşünmüyor diye onu uçurmak istememiz doğru bir davranış mı?" sorusu geliyor. haliyle kimse aynı şekilde düşünmek zorunda değil, herkesin herşey hakkında başka fikirleri olabilir ve sözlükte kimse düşünceleri yüzünden uçurulmamıştır eminim. kaldı ki wondrous bu konuda çok hassastır (çok şükür moderatörlerle henüz başım belaya girmedi ondan sadece wondrous'un adı geçti). ancak bu şahsın yazdıkları farklı düşünceden çok; ilgi çekme, insanların değerlerine açık bir şekilde küfür etme, ayırımcılık yapma vs. gibi davranışları bu kampayaya katılmanın vicdan azabı çekmemeniz için yeterli olduğunu gösteriyor.

netice: yeterince etik bir kampanya biçimi. kampanyaya katılan herkes gece rahat uyuyabilir.
    (cabbar, 15.03.2005 03:56)
  6. değmez moderatörlerin elini yorduğuna dedirten kampanya.
    (thorgrim, 15.03.2005 15:31)
  7. devlet üniversitelerini parası olmayanların gittiği viraneler olarak tanımlayan arkadaşın bu ortamda ne aradığını çok merak ediyorum doğrusu. şiddetle destekliyorum bu kampanyayı.
    (gblack, 15.03.2005 16:03)
  8. öyle ya da böyle meşhur olmuş yazarın uçmasına hevesli sözlük içi kaynama mekanizması. kıskanmıyor da değilim hani kendisini, bir gün de benim adıma
    "azureelin kedisini çiftleştirelim kampanyası", "azureelin saçlarına şimşir tarak alalım kampanyası", ne bileyim "azureele seksi oy verelim kampanyası" yapılmadı şu ortamda. (tırnak içindeki kampanya potansiyellerine bakınız verilmiştir, öhöm)
    neymiş demek ki meşhur olmayı ben bilmiyormuşum, yaşasın insanları meşhur edenler.
    (azureel, 15.03.2005 17:36)
  9. uçursunlar, monitörünü de bana versinler..*
    (zeus, 15.03.2005 17:46 ~ 17:51)
  10. katılım rekorları kıracağına inandığım kampanya.
    (gertaugh, 16.03.2005 00:15)
  11. sıra kimde diye düşündürten kampanya.
    edit: sinirlerine hakim olamayan ve çam deviren bir insan olduğunu görüyorum şu an.
    (gelecegim, 16.03.2005 00:16 ~ 00:18)
  12. (gertaugh, 16.03.2005 00:28)
  13. başarıya ulaşmıştır. ama şunu ilave etmekte fayda vardır ki herkes fikirlerini özgürce ifade edebilmelidir ve bundan ötürü yargılanamaz, fakat bunun bazı sınırları vardır ki; insanların mukaddesatına küfredilmemeli, neden belirtilmeden saldırılmamalıdır. ve eğer bir fikir ortaya atılıyorsa bu fikir temellendirilmelidir.bu yazar kişinin birçok yazısı midemi bulandırsa da uçurulmasını istemezdim çünkü kişi ve tutumları bir realite, bir vakadır. ama ta ki sınırları aşıp işi hakaret boyutlarına vardırınca renk değişir, mor falan olur. sonuç olarak sözlük kalitesine kavuştu falan diyemeyeceğim, formata aykırı olur veya olmaz her yazar yazdığı yazıları iki kez düşünmeli, empati yapmalı ve diğer görüşlere saygılı olmalıdır; tahrik edici, yalan, kırıcı,önyargılı, siyasi görüş empoze edici...vs yazılar yazmamaya dikkat etmeli, bunu bir görev bilmelidir.
    (yuziko, 16.03.2005 01:22 ~ 01:28)
  14. başarıya ulaşmamıştır.
    (wondrous, 16.03.2005 11:57)
  15. uçurulsun ya da uçurulmasın ortada su götürmez bi gerçek var ki o da söz konusu şahsın amacına ulaşmış olması. fikirlerine ister katılınsın ister katılınmasın herkesin onun hakkında söyleyebilecek şeyleri var(hatta benim bile).bence uçurulmamalı hatta sözlüğe moderator olmalı. ilginin nasıl çekileceğini iyi biliyor arkadaş. aslında alışkın değil miyiz bu tiplere. uyanığın teki çıkar aykırı birşey söyler bile bile. kimse tasvip etmez ama herkesin onu tanımasına yetmiştir yaptığı.meşhur olmak yolunda akıllıca bi adım.şahsen kutluyorum 17 inc denen arkadaşı.yakında kaset çıkarmasını muhtemel görüyorum.olursa öyle birşey sakın şaşırmayın.
    (mosquito, 16.03.2005 12:35)
  16. (radiance, 16.03.2005 12:38)
  17. (lemuria, 16.03.2005 21:45)
  18. (bkz: yeter)
    (radiance, 16.03.2005 21:46)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil