saat 20.00'da spormax ve skytürk'den canlı yayınlanacak, play-off serisinin 6. maçıdır.
efes pilsen kazanırsa şampiyonluğunu ilan edecek, fenerbahçe kazanırsa şampiyon 7. ve son maçta belli olacaktır.
fenerbahçe yönetimi'nin efes pilsen taraftarına biletleri 110 tl' den sattığı maçtır. hayır maçları bende izledim, rakip takım taraftarları mı durdurdu bizim takımı da benim haberim yok? bildiğin sinan güler solomon' u ezdi son 3 maçta, az adam gibi oynasın. ayıptır ayıp.
büyük ihtimalle kupayı jordan'ın alacağı maç.
http://www.biletix.com/...
bilet fiyatları yok artık dedirtmiştir.izmir'de olduğum için gidip izleme şansım yok ama bir metre yanındaki tribün 10 lirayken,efes taraftarına ayrılan yer 110 lira olmuş.fenerbahçe yönetiminin hala bazı şeyleri öğrenemediğini gösteriyor bu.futbolda oluşturdukları stad profilinden sonra bu karara vardım.
hakemlerin tek taraflı çalıştığı bir seride durumu 3-3'e getireceğimiz maçtır.ayrıca efes pilsen taraftarlarının 110 tl'lik bilet fiyatlarına kıyıpta maça çok az sayıda ep taraftarının geleceği de muhtemel durumdur.
aklıma dahiyane bir fikir gelmişti bu maç ile ilgili.bütün efes taraftarları aralarında 1'er lira toplayıp bu maça bir kişiyi göndersinler diye düşündüm.sonra dedim ki kendi kendime:
-lan bunun için 110 taraftar lazım kafan iyi herhalde.
herkes 10 lira verse? belki...
efesin yaptığı çirkeflikler sonrası kazanacağı ve şampiyon olacağı maç gibime gelior,fenerbahçemin insanüstü bir çaba göstermesi,hem efese hem hakemlere karşı oynaması gerekior,ayrıca bence bilet fiyatları 200 tl olmalıydı nasılsa efes biracıları toplayıp bi şekilde oraya getirir
an itibariyle efes pilsenin şampiyonluğunu ilan ettiği maçtır. maçın bitişiyle efesli basketbolculara uçarak dalan beyinsizleri saymazsak güzel ve çekişmeli maçtı.
efesin feneri kanırta kanırta şampiyon olduğu maç.
futbol taraftarının basketbol izlemesi sonucu hiç de şaşırmadığım maç. illa bir bokluk yapılmalı. rezillik ve tam bir şerefsizlik var orada. helal olsun orada salona inip efesli oyunculara dalan şerefsizlere.
fenerbahçe'li hazımsız seyircilerin maç sonunda
efes pilsen'lilere saldırdığı maç olmuştur.
maçı izledik, efes söke söke aldı maçı, ne bir hakem kararı ne bir pislik. sen iki tane set hücumu yapama, üçlükle
şampiyon olabileceğini zannet, sonrada
efes pilsen'e
hepiniz orospu çocuğusunuz diye hep bir ağızdan bağır. haftanın sorusunu sorayım o zaman, peki siz nesiniz?
yarrağa doymayan fenerbahçelilerin maç sonunda "daha çok isterük" diye olay çıkardığı maç.
bir kaç hafta önce nba playoff finali vardı şimdide bizim playoffumuz. arada bir milyon fark var. koltuklar sökülüyor efes oyuncularına maç sonun da saldırılıyor. bu ne biçim iş anlamak mümkün değil. nerde uygarlık nerde fener? soyunma odası basılmış. efes koçu isyan ediyor. afferin yine bize.
ebleh kel bir dombilinin sahaya girmesi ve kaya'ya vurmasıyla olaylar patlıyor. hayır, o değil de lan herifin boyu 2,10 senin genişliğin 2,10. gereksiz pis mahlukat. harbi çok sinirlendim. fenerbahçe ülker'in iyice sıçıp sıvadığı maç.
seride 2-0 geriye düşen efes, bu maçla beraber 4 maçı üst üste kazanarak şampiyonluğa uzanmıştır.
(bkz:
çıkarmadan dört gittik)
öncelikle yarrakla kürekle işi olmayan, yarrağı küreği spora karıştırmama bilincine sahip bir fenerbahçeli olarak;
maç sonu çıkan olaylar nedeniyle fenerbahçeliliğimden utandığım maç olmuştur.. hazmetmeyi bilmeyen, bilinçsiz, maganda hatta yarakla kürekle işi olan adamları doldurursanız salona bu olaylara da çanak tutmuş olursunuz.. taraftarı yok denecek kadar az olan bir basketbol takımı sizi 2-0 dan gelip 4-2 mağlup edip şampiyonluğu alabiliyorsa bu su şisesi değil de alkış haketmektedir.. efes pilsen'e helal olsundur.. tebriklerdir..
fenerbahçe tarafında ise bogdan tanjevic denen, artık basketboldan uzaklaşmaya başlayan adam ve silah gibi gelip mantar tabancasına dönüşen willie solomon ve devin smith denen gerizekalı yüzünden şampiyonluk kaçmıştır.. artık önemli olan ilerki yılların hesabını doğru yapmak ve takımı gerizekalılardan kurtarmaktır..
türk basketbolu maç sonu olay çıkaran, magandalık yapan ve yarağı küreği spora karıştıranlardan da kurtulmalıdır..
son düdükle birlikte saha fenerli taraftarlar tarafından işgal edilmiş, soyunma odalarına kaçan oyuncuların kafalarına su şişeleri atılmış ortalık savaş alanına dönmüştür. yorum yap(a)madan kalmak işte bu olsa gerek. efesli oyuncular da şampiyon olup koridorda sıkışıp kaldılar bu arada...
efes pilsen'in önce fenerbahçe'li oyuncuları sonra hakemleri bir de yenmeye doyamayınca spikerleri de yendiği efes pilsen'in aslanlar gibi aldığı basketbol karşılaşması.hatta birtakım salak fenerbahçe'li holigan da doyamadı bunlar diye bir de dayak atmaya kalkıştığı karşılaşma.
farkındaysanız birtakım dedim.zira bu maçta olan bitenden sonra fenerbahçe taraftarının hepsi şerefsizdir demek sahada kaya peker'e saldıran kırmızı tişörtlü akdeniz üniversitesindeki silahlı saldırı düzenleyen hırboya benzeyen herifle aynı iq'ya sahip olduğunuzu gösterir.
ayrıca bu yaşananlardan sonra fenerbahçe ülker kulubü gelecek sezondan ihraç edilmelidir.edilmezse kendileri çekilmeliler.her ne kadar izlenesi sporcular barındırsalar da..
öncelikle bir fenerbahçeliyim. ama bırakın maçın tamamını son saniyelerde kaçan üst üste 4-5 üçlükten sonra fenerbahçe'nin gerçekten maçı kazanmayı haketmediğini göstermiştir. maç sonrası yapılanlar ise bir terbiyesizlikten öte bir şey değildir. efes'i kutluyorum.
ulan fb taraftarı, her alanda çirkefliğinizi göstermek zorunda mısınız? bu ne hazımsızlık arkadaş? efesliler maçı söke söke almış. son 10 saniyede fenerliler dört tane 3'lük denemesinden eli boş dönmüş. sen kalkmış maçın bitiş düdüğüyle sahaya dalıp efesli oyunculara tekme tokat dalıyorsun. şimdi orospu çocuğunun önde gideni olmadın mı sen? kızacaksan kendi takımına kız. ama nedense hiç garipsemiyorum maç sonu yaşananları. söz konusu fbnin şirret taraftarıysa şaşırmayacaksın. şimdi efesi alkışlayın ulan hergeleler!
efes pilsen'in çocuğu koyduğu maç!
deli dövdüler olum taraftarlar. o yerde yatan adam kimdi tanıyamadım pek. o smith deli basketbolcu bu arada.
fanatik bir fenerbahçeli olarak utançtan yerin dibine girdiğim maçtır. şampiyonluk gelir veya gelmez, kaldı ki 2 yıldır şampiyon olan takım fb ülker iken bunu yapanların taraftarlıkla alakası olamaz.
20 sayı fark yiyerek yenilseydik ama bu rezilliğe sebep olmasaydık...
bu sahaya girip oyuncu tekmeleyen embesillerin tek tek ömür boyu spor müsabakalarının yapıldıgğı herhangi bir ortama girmelerinin yasaklanması gerekir.