16 yaşında nba yolunda bir türk 

adana çık aradan

1. 16 yaşındaki le bron yiğit lakaplı basketbolsever bir gencin çektiği bu video sonrası takımlardan kendisine inanılmaz teklifler gelen türkmüş.
    http://haber.mynet.com/...

ayrıca gemiye bir top atılıyor video'da. gemi şikayet ederse, topu kimin attığını bulmakta pek zorlanmayacak. akıllı ol evladım.

edit : rezil olmakta böyle bişiy işte kendi adıma, her boka inanıp başlık açarsan olacağı bu, alacağın olsun le bron yiğido .
    (hakeminağzındahazırdabirdüdükvardıonuçalıyor, 04.07.2008 12:51 ~ 13:30)

2. videonun sahte olduğu çeşitli platformlarda açıklanmıştır. lebron yiğit, ileride nba yerine güzel bir üniversitenin bilgisayar bölümüne gidebilir...
    (antibadi, 04.07.2008 12:57)
  3. eğer video sahte değilse, bu çocuk nba e gidemese bile show programlarında ufak çaplı görevler alabilir.
    nba senin haddine mi ki öyle her önüne geleni içeri soksunlar.
    (cybertech, 04.07.2008 13:01)
  4. daha sonradan görüntüdekilerin photoshop olduğu ortaya çıkmıştır.(haberlerde gördüm şahsen)yani bu genç nba yolunda değil sahtekarlık yolunda gitmektedir.dikkatinize sunarım...
    görüntülerdeki topu dikkatli izlerseniz sizde ikna olabilirsiniz...
    (ağır hasarlı, 04.07.2008 13:02)
  5. (bkz: vardır onun bi şeyi)
    (sözlük bana nick bul lan allahsız, 04.07.2008 13:05)
  6. (bkz: enes kanter)
    (kaan zender, 04.07.2008 13:06)
  7. basketbol oynayan yiğitcanlar içinde zaten kendisi boyca en kısa olanıdır neredeyse. sen o kadar başarılı ol ta anasının köründen basket atabil ama boy yerinde seksin. kısa boylu basketbolcular yoktur demiyorum efendim ama hem öyle şahanelikler yapıp, hem de neredeyse hiç zorlanmadan - video dikkatle izlenirse yiğitcanın ne kadarda zarif ve yavaş atışlar yaptığını kestirebilirsiniz, topa o hızı verebiliyor ama kendisi hiç etkilenmiyor, sendelemiyor filan - o basketleri atabilmek için çok çalışmış olmak, birazda boy yapmış olmak gerekir.
    (nickim kırk dokuz karakter olsun diye uğraşıyorum, 04.07.2008 13:16)
  8. gördüğüm kadarıyla etkileyici bir şov sergilemektedir.yaptığı şeyler gerçekse helal olsun, eğer değilse ybsg denilecek şahıstır.
    (ceyus, 04.07.2008 18:47)
  9. hilesi ortaya çıktığına göre nba yolundan bir nevi bok yoluna kaymıştır. tebrik ederiz.
    (justwyvern, 04.07.2008 18:50)