|
|
- fenerbahçe'nin puan kaybetmesi durumunda şampiyonluk yarışında yara alacağı maçtır.
- ilk yarısı 0-0 biten maç. spikerin sürekli 'zeminin azizliği'nden dem vurduğu, alex'in şaka gibi bir gol kaçırıp, sonra fantastik bir gol denediği, uğur boral'ın cl dışındaki kimliğine büründüğü, diğer futbolcuların ise alışılmış performanslarını sergilediği maç. alışılmış derken şunu kastediyorum:
wederson 750 metreden şut çekiyor.
aurelio tartışmalı bir pozisyon sonrası ellerini kaldırıyor.
kezman hiç atamadığı çalımını deniyor.
lugano konya forvetlerinin tepesinden inmiyor.
deivid 'robinhoculuk' oynuyor.
selçuk ve edu ise iyi gününde, genelde hata yapmaları beklenen anlarda oldukça başarılı işler çıkarıyorlar.
gökhan ise bildiğimiz gökhan; çalışkan, uzun taç atan.
konyaspor'a gelince miadını doldurmuş, heveslerini ve hırslarını kaybetmiş futbolcularla (veysel, murat, ceyhun, erman) ne kadar idare edebilirler bilmiyorum.
edit: ceyhun devre arasında girimi okumuş sanırım. ehe.
- ceyhun'un golüyle konyaspor'un 1-0 öne geçtiği karşılaşma.
- serdar kulbilge 4 kasım 2007 gaziantepspor galatasaray maçı'nda aykut erçetin'in yediği golün hemen hemen aynısını yemiştir. ceyhun eriş'in sert şutunda direkten dönen top serdar kulbilge'nin sırtına çarpmış ve konya'nın golü gelmiştir.
- semihle 1-1 olan maç
- 2-1 fener öne geçmiştir. maçtaki 3'üncü golde ofsayt şüphesi aklımı karıştırıyor o ayrı. evet semih girer girmez 2 gol attı.
(azureel, 16.03.2008 16:22 ~ 16:23)
- lig tv'nin çizdiği çizgiye bakarak konuşuyorum; fener'in ikinci golü ofsayt değil. ama oldum olası bu kuralla barışık değilimdir. alex pas verdiği anda ofsayt pozisyonunda 3 futbolcu var ve ofsayt olmayan deivid topu aldığı için pasif-aktif geyiğinden oyun devam ediyor. ama deivid topu almadan semih hareketlenip deivid'den aldığı pası gol yapıyor. hal böyleyken defans oyuncuları için aynı kural neden geçerli değil anlamak güç. örneğin top sol kanada doğru atılmışken sağ kanattaki oyunla alakasız defans oyuncusu ofsaytı bozabiliyor, yerde dahi olsa ofsayt bozuluyor. defans oyuncuları için de bir standart getirilsin ya da bu maçta olduğu gibi deivid topa hakim olmadan hareketlenen ofsayttaki futbolcular için ofsayt bayrağı kaldırılsın. ya da kaldırılmasın. off kafam karıştı...
- semih atari'de bölüm geçip gençlere oyunu bırakan abiler gibi oyuna girip 2 gol atıp takımını öne geçirmiş, sonra da sakatlanarak oyunu terketmiş "alın lan bölümü geçtim, adam gibi devam edin" demiştir.
bunun dışında konyaspor teknik direktörü rakibi oyuna forvet alırken uyuyup değişikliklerde gecikince ceyhun'un biraz şanslı ama güzel golü de bu şekilde bir işe yaramamıştır. böyle biter herhalde.
- kezman ile 3-1. fener farkı ikiye çıkarmıştır.
edit: dk 84 ve kezman kendisinin 2'nci takımının 4'üncü golünü atmıştır.
skor 4-1.(azureel, 16.03.2008 16:42 ~ 16:45)
- kezman ile 4-1. fener farkı üçe çıkarmıştır.
(ispik, 16.03.2008 16:45)
- zico'nun maça semih ile başlaması gerektiğini gösteren maçtır.
- ikinci yarıda konyasporun tabir-i caizse amı götü dağıttığı maç.defansları çok kötü.ibbden 5 yedikten sonra bu hafta da 4 yediler şu ana kadar.böyle giderse düşmeleri kaçınılmaz.
- keşke konyaspor gol atmasaydı bu maç böyle 0-0 biterdi. gol yiyor fenerbahçe gaz oluyor, 2-3 tane atmaya başlıyor. atmayın kardeşim gol mol bu takıma
- maldonado' yı fenerbahçe formasıyla topla beraber koşarken gördüğüm maçtır.
(umitinho, 16.03.2008 20:32 ~ 17.03.2008 00:00)
|