belki ilginizi çeker
  1. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  2. · tunceli alevileri dinsizdir
  3. · disko kralı
  4. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  5. · dersim katliamı
  6. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  7. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  8. · recep tayyip erdoğan
  9. · faust arp

15 mart 2009 lise dö sen benuğa bayan münih maçı  

1. itü sözlük clausura 2008'in 3.haftasında yaşanacak olan zirve mücadelesi. bir tarafta ligin yeni takımı oynadığı ilk iki maçı kazanıp liderliğe oturan formda lise dö sen benuğa. diğer tarafta apertura 2008'in finalisti ergenekon'u farklı mağlup ederek otoriteleri şaşırtan, maç eksiğine rağmen averajla ikinci sırada yer alan ligin köklü takımlarından bayan münih. seyir zevki yüksek bir maç olacağı aşikar.
    (seroo, 10.03.2009 16:31 ~ 16:31)
  2. lise dö sen benuğa ac ne lan maçını izledikten sonra rahatlıkla söyleyebilirim ki lise dö sen benuğa'nın hiç şansı yok.. lise sen benuğa'nın ac ne lan maçında zaten kalecisi yoktu bayan münih'in kaptanı olan gözünefartutulmustavsangibi ricalar üzerine kaleye geçip harikalar yaratmıştır. bayan münih maçında kaleye geçmeyip üstüne üstlük karşı kalede gol arayacağını düşünürsek lise dö sen benuğa'nın şansı yok beyler.. bayan münih kalecisinden başlayarak en uçtaki forvetine hatta basın sözcüsüne, amigosuna kadar tam anlamıyla profesyonel bi' kulüp.. ne kadar paranız varsa bayan münih üzerine oynayabilirsiniz.
    (korialstrasz, 10.03.2009 16:56 ~ 17:06)
  3. '' şampiyon olacağız sen benuğam bu sene
    koyacağız feriköyde (bayan) münih'e
    gel bu sene son verelim dertlere ''

nidalarıyla geliyoruz !
    (seroo, 10.03.2009 19:24)
  4. jön bayan münihlilerler olarak kapılar açılsın çatışmalar başlasın nidalarıyla maça gideceğiz.

maç boyunca sesimizden adeta gök yırtılacak, emir(!) gelmiş gibi bulut(!)lar yerlere inecektir, doğa(!) ana adeta bizden olacağını gösterecektir alper(!) * jeolojik zamanlardaki gibi oynatacaktır, sahaya tamamen egemen(!) olup bir doberman(!) gibi saldıracağız, 4. levent(!) trafiği gibi karışacaksın lise dö sen benuğa.. uğur(!)umuz da yanımızda olursa maç bizimdir..

kork bizden lise dö sen benuğa bayan münih geliyor.
    (korialstrasz, 10.03.2009 19:46 ~ 11.03.2009 00:00)
  5. lise dö sen benuğa'nın 8-2 lik ac nelan maçındaki performansının kıstas alınmaması gereken maç. o maçta yağmurlu havada kale arkası şemsiye altında çakılı oynayan 3 sen benuğalı futbolcu vardı, terlemeden aldık maçı. lakin büyük maçların atmosferi farklıdır. yardır yardır oynar şampiyonluk turuna da çıkarız feriköy'de aha da buraya yazıyorum.
    (lethe, 10.03.2009 19:57)
  6. itu clasura'daki ilk maçım. forever bayan münih. bu maçı almamız için hiç bi neden göremiyorum. lise dö sen benuğayı hop hop hop hoplatırız zort zort zort zorlatırız.
    (herut, 10.03.2009 20:13)
  7. bira patates ketçap mayonez tuz hardal ile gutter ballet adlı şahısların melisin öcünü almak için şov yapacağı maç. o yüzden bayan münihin akıllı olmasında fayda var. zaten cengizhan maçından sonra kadromuz rövizyona girdi ve çok sağlam bir ekibimiz olduğunu söyleyebilirim.

(bkz: allez prenez votre garde fils de putes)

not: sb mezunuyum.
    (gutter ballet, 10.03.2009 21:06)
  8. bayan münihli futbolcu ve sözde taraftarları aşırı telaşa sürükleyen maç. durun yiğitler daha 5 gün var maça hemen öyle ''bu maçı almamız için bir neden göremiyorum'' demeler, sikimsonik besteler, teşbihler, yaratıcılıktan uzak melis esprileri filan belki berabere bitirebilirsiniz yahu bu ne telaş, umut önemli bir olgu sonuçta değil mi...
    (seroo, 10.03.2009 23:52 ~ 11.03.2009 02:46)
  9. itü sözlük clausura 2008 e şanssız başlayan ve yavaş ama sağlam adımlarla çıkışa geçen çeliktepe cengizhan lisesinin kazanacağı maç olacaktır.
    söylemişti dersiniz.
    (tombalaci pascal, 10.03.2009 23:57 ~ 23:57)
  10. klasik, kamera gördüğünde eliyle 5 işareti yapan, futboldan zerre anlamayan, bol keseden atan taraftarlar tarafından tarafımıza çifte şans uygun görülmüş, onları da benimseyip arada ciddiye alındıklarını sanmaları adına sevinmiş gibi yapıyoruz. ha koçuma, iyi düşündün sen bak.
    (seroo, 11.03.2009 02:39 ~ 12:53)
  11. dün bizzat seroo ve sağ kolu(sol da olabilir ya da...) snn adlı yazarları ziyarete gittim kaldıkları yurda. tabi ilk önce gizlice takip ettim, egzersiz yapıyolardı maç için, takıldım bir süre kantinde 2 saat kadar , arkadaşlarla muhabbet , yemek derken; baktım ki bizimkiler gelmiş terli terli, bitap, harap bir şekilde. o an gidecektim yanlarına ''oğlum yapmayın kendinizi paralamayın altı üstü bir maç neticesinde, 1, 2 hafta, günde 12 saat çalışmayla sağlayacağınız kondisyon bayan münih gibi köklü kulübe karşı anlam ifade etmez. harcadığınız efora yazık.'' fakat demedim biraz daha gözlem yaparım gayesi ile, salt eğlenmek için. 12 saatlik yorgunluktan sonra artık gitmeleri gerekli odalarına diye düşündüm lakin ellerinde not defterleri ve kalemler 10 mart 2009 liverpool real madrid maçı'nı izlemeye başladılar. bayan münih'i mağlup edebilmek için sadece fiziksel gücün yetmeyeceğini anlamış olmalılar ki taktiksel açıdan da birşeyler yapamaya gayret ediyorlar. bunca çabaya değer mi sorusu aklıma geldi, eşduyum yaptım sanki o an seroo ya da snn oldum, yorgunluğu hissettim sırtımdan akan soğuk ter damlalarınının verdiği garip rahatlama ile birlikte. sonrasında cevabı kendim buldum, meğresem değermiş çünkü karşılarında oynayacakları takım bayan münih, kalp mi dayanır ?
    (cyclops1988, 11.03.2009 20:17 ~ 12.03.2009 16:40)
  12. (bkz: en büyük taraftar futbolcular sahtekar)
    (korialstrasz, 15.03.2009 20:36)
  13. 1 haftadır "lise dö sen benuğa'yı hoplatıcaz, zıplatıcaz, tecavüz edicez" diye ortalarda dolanan bayan münih'in gol atamadığı maç. halı saha dediğin alan çük kadar yer zaten, normal sahanın arasına teller koyuyorlar, 3 tane halı saha çıkıyor. clausura'yı geçtim dünya tarihinde yoktur heralde 60 dakikalık halı saha maçını gol atmadan tamamlayan takım. ac nelan bile atıyor lan 2-3 tane, utanır biraz insan.
    (lethe, 15.03.2009 22:04)
  14. lise dö sen benuğa bayan münihi ezmiş geçmiş, hatta bir bayan münihli kendi kalesine gol atmış. kim olduğunu öğrenemedim henüz*
    burda yok şöle yaparız böle yaparız diyen bayan münihliler görüldü ki, maçtan sonra sustular.
    yaşasın lise dö sen benuğa!

edit büdüt: karga* imiş. zaten bi o yapabilirdi böyle bir şeyi, kutlar diğer maçlarda başarılarının devamını dileriz.
    (kırmızıdenizyıldızı, 15.03.2009 22:23 ~ 22:27)
  15. bu maçtan sonra da lige yeni katılan ve çok alay konusu yapılan lise dö sen benuğa futbol takımının köklü ve favori bir takım olarak gösterilen bayan münih'i isteyince ne kadar aciz bir duruma düşürebileceğini herkese göstermiş olduk.maçtan önceki çirkin tezahürat ve laf atmalara karşı sessiz kalınca sahaya topa vurmaktan aciz bir takım çıkacağını sanıyorlardı. yeri geldi bıraktık maçı açtık önlerini ama bomboş bir kalede topu 3 direğin arasından geçirmeyi bile beceremeyen ve sadece maç öncesi sikindirik tezahüratlar yazan bir takıma karşı oynadığımızı farkettik. her takımda olduğu gibi tabiiki bu takımda da en azından topu ağlara göndermeyi başaran(!) bir yıldız var ama malesef kendisinin bir takım yön problemleri vardı ve bize sahada yalnız olmadığımızı hissetmemizi sağladı. şu an itibariyle lig sonuncusu olan ac nelan'dan bile 2 gol yedik fakat bu sefer gerçekten de durum çok daha vahimdi. ligi bırakmalarını istemediğimiz ezeli rakibimiz ebedi dostumuz bayan münih'e 3 gol bizim için yeterliydi.
    (snn, 15.03.2009 22:46 ~ 22:47)
  16. maç sonunda o kadar da aradım aslında muskaları nereye gömdüler diye lakin aramalarım sonuç vermedi. seroo'ya soracaktım hangi büyücüye, msukacıya gittiniz diye onu da unuttum.

o değil de çok pis sikerttildiğimiz maç oldu. domuz muskasıdır o, evet evet.
    (cyclops1988, 16.03.2009 00:07 ~ 00:07)
  17. bayan münih takımının bensiz bir hiç olduğunu kanıtlayan maçtır. menisküs üsümde oluşan yırtıktan dolayı bir daha oynayamama ihtimalimin ( dolayısıyla bayan münih takımın şıçma ihtimalinin) yüksek olduğunuda ayrıca belirtmek isterim.
    (useful idiot, 19.03.2009 00:42)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil