anderlecht teknik ekip ve futbolcularının cehennem atmosferinde geçireceğini düşündüğümüz maç.zira fenerbahçe taraftarı yine 90 dk susmayacak ve takımını destekleyecek..favori tabiki de fenerbahçe.
edit: şu son lig maçından sonra fenerbahçe'ye favori demek çok zor.bakalım n'olacak bu fener'in hali?
her zaman düştüğümüz deplasman golü talihsizliğine bu sefer düşmememizi istediğim maç. rica ediyorum artık bi iç saha eleme maçımızda da gol yemeyelim, yeter ulan.. sonra gelir deplasman ayağında patlar içimizde. yenilmeden eleniriz amına koyim.. o yüzden şu gol olayına biraz dikkat. ayrıca dikkat etmemizi istediğim bir başka husus da eğer anderlechtte ismi duyulmamış bir oyuncu oyuna girerse "bu kim lan ehuehue" tarzı yorumlarda bulunmayalım. pek fazla uğraşmadan tuttuğum istatistiklere göre ne zaman o tür bir oyuncu için öyle bir yorum yapılsa gelir çakar golü. aman diyim.
bire bir oyuncu karşılaştırmasında fenerbahçe'nin daha avantajlı gibi göründüğü fakat fenerin avrupa kupalarında geçmişte yaşattığı acı tecrübelerden dolayı gene de temkinli olunması gereken maçtır. zira rakip, mazisinde avrupa kupaları olan, gelenek sahibi bir ekiptir.
fenerbahçe'nin daha iyi kadroya sahip olmasına rağmen oyunu 80 metrede oynayacağı, kısıtlı kadrosuna rağmen futbolun temel ilkelerini yerine getirecek olan anderlecht'in büyük ihtimalle elini kolunu sallaya sallaya saraçoğlundan çıkacağı, evinde alacağı sonuca göre turu geçip geçemeyeceği belli olacak olan karşılaşma. fenerbahçe deplasman takımı oldu. özellikle de avrupa'da. ben pek birşey beklemiyorum, bekleyemiyorum bu takımdan. umarım yanılırım.
beşiktaş maçındaki oyunuyla ümit veren ancak belediye maçıyla oldukça büyük bir hayal kırıklığı yaratan fenerbahçe'nin en kritik virajı. tahminim beklenenen aksine fenerbahçe'nin bu maçta bambaşka bir oyun ortaya koyacağıdır. gol yemeden kazanılan 1-0lık maç bile kanımca fenerbahçe'ye yetecektir.
her ne kadar roberto carlos tan başka bomba bir transfer yapamasada şampiyonluğun en güçlü adayı büyük fenerbahçemizin bu gece oynacağı şampiyonlar ligi ön eleme maçıdır. kimse endişelenmesin fenerbahçemiz bu maçı alacak güçtedir.olaya belediye gözüyle bakanlar aldanır. o maç çok başkaydı bu maç haliyle çok başka olacak (ki iddaa ediyorum fenerbahçenin bu sene ki oynayacağı bütün avrupa maçları lig maçlarından çok başka olacak çünkü takımın yapısı buna müsait yani büyük maçların hiç birinde fenerbahçe bu sene paun bile vermez derbilerde en iyisi beraberlik olur)
fenerbahçemizin ve özellikle zico'nun kaderini etkileyecek maçtır.turu geçerek şampiyonluklara giden uzun avrupa yolculuğuna ilk adımlarımızı atmamız babında camiamız için çok önemli olan bu virajda bendenizin de bizzat stada iştirak edip takımına destek vereceği maçtır.umarım şu turu geçeriz,bir iki sağlam transfer yapılır,zico da adam gibi bir sistem kurar ve çorba halini alan saçmasapan kadrolara katlanmak zorunda bırakmaz bizi;hep beraber güzel günler görürüz,güneşli günler..
gol yediğimiz takdirde ikinci maç öncesi umutlarımızı bir hayli azaltacak maçtır. 1-0 olsun bizim olsun, yeter ki gol yemeyelim. geçen seneki az alkmaar eşleşmesinde olduğu gibi deplasman golü farkıyla elenme acısını yaşamayalım yine.
10 ağustos 2007 istanbul b b fenerbahçe maçıyla turkcell süper lige kötü bir başlangıç yapan fenerbahçe'nin taraftarıyla barışmak için tüm gücüyle mücadele etmesi ve kazanması beklenen, ancak aksi bir durumun gerçekleşmesi halinde takım içindeki yaprak dökümünün başlamasına yol açma ihtimali yüksek olan maç...