belki ilginizi çeker
  1. · bayan hakemler
  2. · fatih terim
gündem
  1. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  2. · yaran diyaloglar
  3. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  4. · demokratik sol halk partisi
  5. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  6. · darwin i bitiren balık
  7. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  8. · massachusetts general hospital
  9. · rip

15 şubat 2009 inter milan ac milan maçı  

1. serie a'da 24. haftada oynanan milano derbisi. maçta 18. dakika gol yok.

az önce stankovic inanılmaz bir gol kaçırdı ve maçı yorumlayan fatih terim'den beceriksiz sıfatını aldı. şimdi söz ercan taner'de.
    (substance, 15.02.2009 21:55)
  2. adriano nun eliyle attığı golle inter in 1-0 öne geçtiği maç. bu hakemlerle bu lig bitmez abi. !:swh
    (substance, 15.02.2009 22:10 ~ 22:11)
  3. stankovic in attığı golle 2-0 olmuş ve devre de bu sonuçla bitmiştir. ayrıca benden başka kimse yok mu lan koskoca sözlükte şu maçı izleyen ???
    (substance, 15.02.2009 22:23)
  4. an itibariyle milana penaltı verirler mi diye beklerken "vermiyor italyan".
    ayrıca fatih terimin yorumlarıyla izlenen maç.
    (splendid, 15.02.2009 22:51)
  5. para şike işte intermilan işte...
    (stocky2001, 15.02.2009 23:04)
  6. pato attı, dakika 71, 2-1 oldu.
    (splendid, 15.02.2009 23:05)
  7. inzaghi iptal edilen ve bariz ofsayt olan golüne itiraz ederken hayatında koşmadığı kadar koşmuş, adeta 100 m koşucusu gibi yan hakemin yanına gitmiştir.
    (zaylar, 15.02.2009 23:13)
  8. inzaghi insan olamaz dedirten az önceki vuruşu görülmeli. izlemeyen tekrar veya özet bulup izlemeli.
    bi de ofsayt olmasaydı.
    (splendid, 15.02.2009 23:14 ~ 23:28)
  9. iki güçlü forvetinin formsuz ve beceriksiz olmasından kelli nerazurrinin farklı bir galibiyeti kaçırmış olduğu maç. roberto rosettinin ambrosiniye "bir içki al" edasında gösterdiği sarı kart, muntarinin soldan yardırmaya başlamışken kendini patonun elense+çelmesiyle yerde bulması, maldininin orta sahada zarif hareketinden sonra pas verip geriye koşması kısır geçen maçta dikkat çeken detaylar. spider cam kamera tekniği de ercan tanerin belirtmesine değerdi hani. yine de bu performanslarından sonra ibrahimovic ve adrianonun alex gibi böylesi üst düzey bir maçta yetersiz kaldığı söylenebilir. fatih terimin de teknik direktörlük kapasitesini de yorumlarından bir kez daha anlamış olduk.
    (icecold, 15.02.2009 23:43)
  10. sezon sonu futbolu bırakacak olan, ac milan ve italyan efsanesi paolo maldini'nin son inter derbisiydi.
    (guanoapes, 16.02.2009 07:21 ~ 07:21)
  11. çok keyifli bir maç olmasının yanı sıra, pek acaip kamera açıları ve çekimleri ile de aklımı başımdan aldı. hep pilot kamera, hep pilot kamera, sıkılmışız. arada bir kullandıkları (adı her neyse) o yüksekten çekim yapan geniş açılı kamera ne güzeldi yahu!

en iyi görüntü oscar'ına aday gösteriyorum yönetmeni.
    ayrıca elle kolla atılan gol, verilmeyen penaltı sonrası hakem için laflar hazırladım.

ve son olarak, en önemlisi:
    @3122743
    (diem perdidi, 16.02.2009 09:10 ~ 09:14)
  12. lig tv'nin izlemesi gereken maç. maçı izlerken birisi pes filan oynuyo görüntüler karıştı sandım.adamlar aşmış olayı hele ibrahimovic'in frikiği görülmeye değerdi.
    (abstract, 16.02.2009 17:41)
  13. fatih terim'in; ben dedim 4-2-3-1, ben dedim 4-3-3 diye diye zehir ettiği maç. yahu ne artislik yapıyosun tabi ki anlayacaksın bir bakışta dizilişi. kaldı ki futboldan az çok anlayan ve o futbolcuları tanıyan herkes dizlişi anlar zaten. ayrıca ben mi başka maç izledim yoksa fatih terim mi maç izlerken uyuya falan kaldı anlamadım. maçın sonunda fatih hoca, son 20 dakika hariç inter maçın hakimiydi dedi. şöyle bi düşündüm maçı, benim izlediğim maçta ise ikinci yarının ilk 20 dakikası hariç genelde üstün olan milan'dı. hem de eksiği olduğu halde. herneyse en önemlisi de elle atılan golden sonra yapılmayan itirazlardı. adamlar öğrenmişler artık kararın değişmeyeceğini. bir de ronaldinho gibi bir topçuyu, sırf beckham'ı oynatmak için yedeğe çeken teknik adamı anlamak gerçekten zor.
    (cackpo, 16.02.2009 23:19)
  14. hayatımda izlediğim en güzel maçlardan biriydi. maçın heyecanı değil bana bu cümleyi kurduran. stadın ortasında örümcek adam gibi bir oraya bir buraya giden kameraman ve çektiği enfes görüntüler buna sebep. bir de ingiliz televizyonundaki spikerin john motson'ı aratmaması tam bir fifa heyecanı yaşamama sebep oldu.
    (karizmatik, 17.02.2009 00:03 ~ 00:03)
  15. fatih terim'in** bir türlü susmadığı maç. neredeyse bütün bir gün bir maçı bekliyorsun, üstüne fatih terim'in maçı yorumlayacağını öğreniyorsun ve adam bir türlü susmuyor...
    (holden caulfield versus tyler durden, 19.02.2009 19:41)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil