maç sonunda,
ya
"sen şampiyon olmasan da
kupaları almasan da
seviyoruz işte
var mı diyeceğin"
ile
ya
"sarı
kırmızı
şampiyon
cimbombom"
nidaları ile inleyecek olan ali sami yen stadındaki mücadele..
biletleri çok kısa bir süre içinde bitmiş maçtır! aslanlarım benim be, ayakta alkışlamaya geliyoruz hepinizi!
canaydın hariç.
dakika 18, iliç ve 1-0. sıra denizli'de.
dakika 49.... sabri ve goooool!
fenerbahçeli bir taraftarın duymak isteyeceği en son cümleydi şu an için...
edit:fenerbahçeli bir taraftar tarafından yazılmış tarafsız bir giridir.
dakika 85...yine sabri
fenerbahçe nin içindeki ufak umutları da yıkmış olan gol.
3-0 galatasaray lehine sonuçlanmış maç.
stat yaklaşık bir 10 dakika beklemeye alınmıştır.
galatasarayın üstüne düşeni yaptığı maç..
(bkz:
artık beklemek kaldı)
(deulu, 14.05.2006 21:07)
aslanlar gibi mücadele eden galatasaray çatır çatır oynamış ve maçı üç sıfır almıştır ve şampiyon olmuştur.
(bkz:
helal olsun)
maçın bitimiyle birlikte tüm tribünlerin sessizliğe büründüğü ve kulağını denizliye verdiği maçtır. herkes dua ediyordu, birbirine sarılmıştı tanıdık tanımadık herkes tribünlerde. fenerbahçe gol atınca ve maçın 16 dk uzadığını öğrenince ben dahil herkes isyan etti. ağlayan mı dersiniz,küfür eden mi herkes mevcuttu. ama diğer maçın bitimiyle mutlulugun görülmeye değer olduğuda aşikardır. ağlayan, çığlık çığlığa bağıran binlerce kişi düşünün herkes birbirinin üstüne atlıyor. helal olsun bize bu mutlulugu yaşatan cocuklara. bu arada hatıra diye kırılmış bir koltuğu aldım odamda duruyor, bu maçın hatırası olarak ömür boyu evimde olacak.
doğum günümde galatasarayımın şampiyon olarak beni benden bir kez daha aldığı maçtır. unutulmazdır.
@809610 de anlattığım üzre konserde olduğumdan gidemediğim,konser çıkışı taksime gelişte "ben acaba yanlış yerdemiydim" dedirten maç.hala kararsızım aslında,konserler bir daha izlenir ama ya böyle bir maç? teşekkürler
galatasaray.