allah biliyo son iki dakikaya yunanlılar 14 sayı geride girerlerken bile "ulan bu palikaryalar napar eder çevirir maçı" diye sölemiştim de bizim tayfa (maç seyir komünitesi) o an için bana kıçlarıyla gülmüşlerdi, tabi sonra roller değişti o da ayrı mesele...aslında çocuklara da hak veriyorum çünkü tarihsel bağlardan olsa gerek bu maçı izleyen aşağ yukarı bütün türk halkı "hepimiz nesteroviçiz, hepimiz sloveniz" pisikolojisi içindeydiler ama yiğidi öldürsekte hakkını vermek lazım çünkü bugün bunu yapan vakti zamanında buna da yapmıştı
(bkz:
24 eylül 2005 yunanistan fransa maçı)
üstelik bugünkü koşullar en az iki yıl önceki fransa maçı kadar zordu.o gün son 40 saniyeye fransızlar 7 sayıyla, bugünse son 5 dakikaya slovenler 16 sayıyla üstün girdiler.tamam kabul, böylesi iki maçı vermek almaktan da zordur, bunun için mal olmak gerekir ama bu mallığı değerlendirecek bir kazanma inadı, kapasite ve ondan da önemlisi soğukkanlılık (bkz:
papaloukas) dünyadaki kaç takımda vardır bunu da sorgulamak gerek. demekki neymiş yunanları yenebilmek için geçen sene ispanyolların yaptığı gibi maçı çoook erkenden koparmak gerekirmiş. yoksa böyle ortaya inanılmaz ve tarihi maçlar çıkarmış. belki yazdıklarımla büyük bir çelişki de oluşturacak ama 40 dk. boyunca bu tarihi maçı mı yoksa pota arkasındaki sarışın yunan kızı mı izlemek istersin diye sorsalar, evet kızı seçerdim. o kadar güzel olunmaz ama...