belki ilginizi çeker
  1. · günün başlıklarından şiir denemeleri
gündem
  1. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  2. · aşk
  3. · kar yağarken hissedilen duygular
  4. · bir kadının bilmesi gerekenler
  5. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  6. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  7. · günün tek şarkılık özeti
  8. · angels with dirty faces
  9. · huzurevinde evlenen insanlar

14 şubatta sevgili bulmak  

1. aslında sanılanın aksine, çok da zor olmayan ihtimaldir. 14 şubat, sevgilisi olmayanlar için kötü bir gün değildir, tam tersine sevgili bulmak için ya da en azından sevgilisi olmayan biriyle tanışmak için ideal bir gündür. fakat bu işin çok basit olan formulü her iki cins için 14 şubat'ın farklı saat dilimlerinde geçerlidir.

erkek arkadaş arayanların yapması gereken tek şey, sabah erken saatlerde toplu taşım araçlarında ya da cafelerde oturan erkeklerin ellerine bakmaktır. ellerinde çiçek olanların sevgilisi var demektir.

kız arkadaş arayanların ise akşamı beklemesi gerekir ancak işleri daha kolaydır. özellikle toplu taşım araçlarında ellerinde çiçek olan kızların sevgilisi var ve onlarla tanışmak bir sonuç vermeyecekken ellerinde ders kitapları olanlar tamamen serbest olacağından bir ihtimal yaratmaktadırlar.

bu örneklerde de görüldüğü üzere, 14 şubatta sevgili bulmak ya da en azından yalnız biriyle tanışmak hiç zor olamayacak hatta "aaa siz de mi sevgililer gününü yalnız geçiriyorsunuz benim gibi" cümlesiyle ilk adımı atmak da zor olmayacaktır. başka hangi gün otobüste karşı koltukta oturan kişinin sevgilisinin olup olmadığını bu kadar net anlayabilirsin ki?
    (agust bocuu muittin, 17.03.2004 19:52)
  2. (togisama, 17.03.2004 20:13)
  3. olduğu anda "haydi bunu kutlayalım" lafının cuk diye oturduğu eylem
    (okang, 17.03.2004 20:45)
  4. bir nevi piyangoda büyük ikramiyenin size çıkması gibi bişey.ama ilerleyen günlerde bu ikramiyenin amorti olduğunu anlama olasılığınızda var tabi.
    (civil, 19.03.2004 00:27)
  5. bulamaycağını bildiğiniz arkadaşları(itü deki her erkek) gaza getirip
    14 şubat sevgilinizle yiyeceğiniz yemeği beleşe getirebilirsiniz.
    (yasamc, 04.05.2004 02:18)
  6. sözü geçen tarihte herkesin sevgilisi olmayan arkadaşlarını getireceği bir gece planıyla gerçekleşebilecek hadise, amaç belliyse zaten olasılığı artmıştır
    (greeen, 04.05.2004 02:22)
  7. hiç derdiniz yokmuş gibi o günde sevgili bulup da sevgili kişisinin "hani benim hediyem" demesine neden olabilitesi yüksek durum
    (agust bocuu muittin, 04.05.2004 13:12)
  8. 14 şubat günü dertten kendinizi rakıya vurursanız o masada bulunan biriyle bişi olma olasılığı gerçekten çok yüksek olur böylece sevgililer gününü sevgilili kutlarsınız
    (dragblac, 18.06.2004 22:29)
  9. sevgililer günü hediyesiyle yıldönümü hediyesini aynı güne getirmeye çalışan çakal insan eylemi
    (allah kızlara güvenseydi zar koymazdı, 09.10.2004 05:37)
  10. işte o zaman yıl artık sizin için 364 gün 6 saat değilde, 365 gün 6 saat olur
    (coalboy, 09.04.2006 11:50)
  11. 15 şubatta sevgili bulmanın daha hayırlısı
    (12monkeys, 18.04.2006 16:56)
  12. (chocolattes, 21.01.2007 00:29)
  13. özellikle bu gün için düzenlenendating party lerde gerçekleşmesi muhtemel hadise.
    (beetlejuice, 21.01.2007 00:45)
  14. (bkz: atan galip)
    (the apostle in triumph, 04.07.2007 12:04)
  15. (kayıp uçurtma, 09.02.2009 19:57)
  16. öncelikle (bkz: tüketim toplumu)

hayır nedir yani şu ara moda diye, herkeste var diye, indirimde diye saldırmak nedir yani niyedir? bir önceki henüz tamamen eskimemişken üstelik. sezon malı diye özen hemen.

var böyleleri, fellik fellik sevgili arıyor bu ara bu arkadaşlar. hoş, hepsiyle arkadaşlığımı kesicem ben orası ayrı konu.
    (marla damagınızda ki yara, 13.02.2009 19:16)
  17. öncelikle bu güzide yazıma bir bakınız ile başlamak istiyorum;

(bkz: o iş yaş)

neden mi? 14 şubatta ortamlara akan adamdan hayır gelmez arkadaş. bu nasıl bir fırsatçılıktır a dostlar sorarım size. 14 şubatta yalnız olmanın verdiği acıyı iliklerine kadar hisseden ve belki kafasını dağıtmak için iki hava alayım diyen kızımızın duygularından bu denli eşşekce faydalanılır mı? aaayy sinirlendim. hadi onu geçtim, bu adam sana kayar, aynı adamla diğer gelecek yılın 14 şubatını göremezsin. bak kesin bu cidden. o yüzden böyle özel ve önemli bir günü evde bilimum alkol ve sigara ile mal gibi değerlendir derim ben sana. bunalıma gir daha iyi, yoksa malın biri sana girmenin hesaplarını yapıyor olacak.
    (dushekimi, 19.06.2009 10:16)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil