17 mayıs 2012 perşembe
günün başlıkları: 353 tane
günün başlıkları: 353 tane
- ·
- ·
- ·gülse birsel (9)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·kuzey güney (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·chevrolet impala (4)
- ·
- ·
- ·puma (2)
- ·
- ·
- ·migros jet (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
14 şubat 2012 braga beşiktaş maçı
- beşiktaşımızın uefa avrupa ligi 2. turunda oynayacağı ilk maç.
- sevgililer gününde sevgilimizden hediye alacağımız maçtır.
(bkz: beşiktaş aşkı) - olası muhabbetlerden bir tanesi;
portekizli gazeteci: "braga, beşiktaş'ı eler"..
quaresma: "bragallah aşkına" *
tamam tamam vurmayın sadece espriydi. - (bkz: dağ tarafındaki kale)
- brag'ın bu işleri,bu turu bragmayız gibi sözleri çok görcez sanırsam yurdumun espritüel! spor gazetelerinde.
- (bkz: beşiktaş ın avrupa kupalarında attığı 200 üncü gol)
- bir kadın olduğum ve futbolla alakam olmadığı halde bu maçı izlemeyi ve beşiktaşın yenmesini canı gönülden istiyorum.
lig maçlarına şike olaylarından beri inanmıyorum. binlerce taraftarın içten duygularıyla oynandığını düşünüyorum.
daha da önemlisi heyecan istiyorum. oldukça uzun bir aradan sonra artık bir türk takımının avrupa kupalarında bir yerlere geldiğini görmek istiyorum.
bunu anlayın sevgili yöneticiler ! türk taraftarı avrupa kupalarına aç !
böyle coşkulu taraftara böyle desteğe nolur ama nolur bu maçı alın ! - koyayım sevgililer gününe tek aşk beşiktaşk dedirten kritik maç.
- sevgilisi olmayan beşiktaşlılar için günün en güzel saatlerini yaşamalarını sağlayan maçtır.
- sevgililer gününde beşiktaş'ın rraa yiyeceği maç. 1 ay önceki havasından eser yok. antalyaspor'a, gaziantep belediyespor'a karşı varlık bile gösteremeyen bir takımın avrupa'da ne işi var allaşkına? braga gibi avrupa devi olmayan, ama hırslı bir takım karşısında ağır bir fark yiyeceğiz büyük ihtimalle, ve liverpool hezimetinden daha ağır olacak.
ekrem'in harikalar yaratacağı maç diye de tanımlayayım acı acı.
edit: evet haksız çıktım ve götüme aldım bu giriyi de. - (bkz: 14 aralık 2005 vitoria guimaraes beşiktaş maçı)
(bkz: 4 kasım 2010 porto beşiktaş maçı)
bi de bu.
ben gelemiyorum illa o bana geliyo.
biliyorum aşkımın karşılığı var.
olmasa da olur... - almedia ve edu'nun sağlı,sollu yardıracağı maçtır. gerisini siz düşününün.
edit:almeyda kardeş şu anda gol attı ama, yemezler... - moral sıfır 4 maçta 1 puan futbolcular parasız kimi sakat kimi cezalı başkan hayal peşinde.
(bkz: tek umut carlos) - son galibiyeti kazandığımız maçta neden carlos carvalhal'in 100 metreyi 7 saniyede koşacak bir sevinç gösterisinde bulunduğu artık anlaşılmış ve bu moral bozukluğu ile çıkıp oynayacağımız avrupa maçı.
geçen seneki dinamo kiev maçı öncesi krizler yine tetiklendi. gönülden beşiktaşlıyım ama umutlar az... - sanıldığı gibi kötü geçmeyecek, beşiktaş'ın en az 1 gol iteleyerek istanbul'a umutla döneceği maç olacaktır.
- en büyük aşkın beşiktaş olduğunu yüzümüze vururcasına bir günde gerçekleşecek olan maçtır.
- beşiktaş'ın ligde sergilediği oyunun tam tersini sergileyeceği maç olacaktır. şans yaver giderse galip, gitmezse beraberlikle döneriz. o kadar da netim bu konuda.
herkes quaresma ve almeida'ya laf atadursun " sadece avrupa maçlarında oynuyorlar!" diye bir de gelip canımız ciğerimiz ernst'imize bakalım. kendileri son avrupa maçından beri bir tane bile " eski ernst"lik bir performans sergilemedi.
öyle veya böyle, futbolcular avrupa maçlarına ayrı bir konsantrasyon ile çıkıyorlar. doğru kadro seçimi ile galibiyet beşiktaş'a çok yakın.
yeter ki takım " kara kartallar" lakabını hakedebilecek seviyede oyun oynasın, performans sergilesin. - oynanan son sivas maçında takım çok az da olsa umut veriyor
lakin bu maçta kasmaya gerek yok beraberlik bize yeter ama gollü beraberlik olsa tadından yenmez
yani uzun lafın kısası şu fener maçında oynadığımız gibi oynarsak ikinci maçta çok olmasa da rahat olacağımızdan eminim
(not: carlos'a güvenim tam) - beşiktaş'ın yenmesini umduğumuz mücadele.
- aurelio'nun " futbol hayatını bitirebilitesi olan sakatlığı" yüzünden kadroda yer alamadığı maçtır. bu sezon ya da sonrakilerde kendisini görmek şansa kaldı artık.
onun dışında beşiktaş ideale yakın kadrosuyla gitmektedir. o kadroda yedek de olsa ismail ile as hilbert olaydı " braga'yı gömmeye gidiyoruz" derdik. ama şu halde ne olur bilemiyorum.
ekrem'in adını görmeseydik çok iyiydi ama napcan artık mecbur. - (bkz: brag bu işleri)
- vay arkadaş 14 subat'ta saçma sevgililer günü yerine inşallah bayram havası yaşatacak dediğim maçtır.
- (bkz: nabacaz lan)
- yüzümüzün akıyla çıkmayı dilediğim maç. beşiktaş turu geçerse +4 puan alıyor ve bir dahaki sene seri başı olmaya hak kazanıyor. hadi oğlum hadi gözünüzü seviyim.
edit: lan oğlum cidden lan hadi lan şu 4 maçtır herkese mahçubum hiçbir muhabbete dahil olamıyorum lan. hadi lan hadi kartalım lan alın şu maçı be yapın bi süpriz alın şu maçı. - besiktas avrupa da fazla ileri gidemez diyen sergen yalçın a inat atlayacağımız turun ilk maçı.