görseller
13 mayıs 2009 fenerbahçe beşiktaş maçı13 mayıs 2009 fenerbahçe beşiktaş maçı
13 mayıs 2009 fenerbahçe beşiktaş maçı13 mayıs 2009 fenerbahçe beşiktaş maçı
belki ilginizi çeker
  1. · richard alpert
  2. · anneler gününde baba olmanın mutluluğu
  3. · 2de1 götünüz kalksa da indiririz 4 postada
  4. · türkiye kupası nı hatırlamayan fenerli
  5. · bukkake
  6. · hakan arıkan
  7. · trabzon ve sivas ile rekabet edip şampiyon olmak
  8. · dört dön de götünü ört
  9. · yaran msn iletileri
  10. · tura çıkmak
  11. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  2. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  3. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  4. · annenin gençlik fotoğrafları
  5. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  6. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  7. · günün tek kelimelik özeti
  8. · ölüm
  9. · yabancılara türkçe öğretmek

13 mayıs 2009 fenerbahçe beşiktaş maçı  

sayfa  / 9
  1. an itibariyle beşiktaş'ın ankaraspor karşısındaki büyük avantajını gözeterek, fenerbahçe'nin türkiye kupası finalindeki rakibi olmaya çok yakın olması sebebiyle beşiktaş ile oynanması kuvvetle muhtemel karşılaşma.
    (juaqly, 22.04.2009 21:05 ~ 21:06)
  2. (bkz: ben hiç türkiye kupası görmemiştim/!asymmetry)
    (asymmetry, 25.04.2009 22:26)
  3. bu sezon umduğunu bulamayan fenerbahçenin belki de şu saatten sonra taraftarlarının gönlünü azıcık da olsa alması için tek umudu olan maç.
    beşiktaş ise çifte kupayı zorluyor ki lig şampiyonu olma şansı eleştirmenlere göre daha fazla.
    iki takım da var güçlerini ortaya koyacaklar izmir atatürk stadında.

eğer bu maçı fenerbahçe alırsa yönetim istifa sesleri durulur,beşiktaş kazanır ise fener açısından bu sezonki kötü gidişat tavan yapar.beşiktaşın hem kupayı hem ligi kazanması halinde ise 2002-2003 yılından bu yana lig kupasını kaldıramamanın verdiği hezimet duyguları son bulur.

gönlümüz fenerbahçenin yanında..

edit akbayram:(bkz: lenet olsun)önümüzdeki maçlara bakacağız
    (yayında ve yapımda emeği geçen adam, 25.04.2009 23:22 ~ 14.06.2009 14:05)
  4. insan hissiyatının homo economicusunu ifşa edecek olan maç. yoksam bir galatasaraylının fenerbaçeyi desteklediği kaç maç vardır şu yeryüzünde.. hele bu, bir de sivas şampiyon olsun isteğine dayanıyorsa hangi psikolog çözecektir bunu (aman aman bazı yazar arkadaşlar psikolog rolüne börünmesin, lafın gelişi söyledim).
    (rainbow, 26.04.2009 02:29)
  5. fenerlilerin federasyona maçın inönüde oynanması için teklif götüreceğini düşündüğüm maç. ama ilk yarı fenerbahçenin deniz tarafındaki kaleye değil de diğer kaleye hücum etmesi şartıyla.
    (albumkapagi, 04.05.2009 16:29)
  6. beşiktaş kazanırsa aman canım kupanın ne anlamı kaldı ki diye geçiştirilecek, fener kazanırsa, bilmem kaç yıldan sonra sarı lacivertliler destan yazdı diye yüceltilecek finaldir.

bir galatasaraylı olarak ise sadece işin iddaası ile ilgilendiğim finaldir.
    (suskungeveze, 08.05.2009 19:43)
  7. bundan 3 yıl önce yine aynı yerde ve aynı takımlar arasında oynanan maçın tekrarı olacak müsabakadır. o zamanlardan bilgisayarıma kaydettiğim bir yazıyı paylaşmayı mutluluk bilirim. yazının tarihi 2 mayıs 2006.

geliyoruz...

havadan,karadan,denizden geliyoruz..

istanbul'dan, antalya'dan,hatay'dan..

amsterdam'dan,newyork'dan,münih'ten geliyoruz..

semtimizden,kordondan,tunalı hilmi'den..

şapkamıza,formamıza,bayrağımıza büründük geliyoruz..

sevdamızla,ilkelerimizle,duruşumuzla geliyoruz..

yaşadığınız yalan dünyaya inat..

inancımızla geliyoruz..

vecihiyle,cobarde gallina ile, kadıköy panteri ile geliyoruz..

baba hakkı'yla,şeref bey'le,atom karınca'yla..

küfüre karşı olduğunu söyleyip,

en aşağılık pankartları açan ikiyüzlülere geliyoruz..

ölüm stadı manşetini atan ahlaksızlar sürüsü için geliyoruz..

adalet için..

geliyoruz..

silah kaçakçılarına inat geliyoruz..

vergi kaçırıp sonra affettirenler için geliyoruz..

sözde "adam gibi adam"lara karşı,

"adam gibi adam;atam" diyerek geliyoruz..

iktidar yalakalarına inat geliyoruz..

ruhsatsız stad yapıp,

kara paralarını aklayanlar için geliyoruz..

cenk koray'la, şan öktem'le,yukarıdaki kapalı ile geliyoruz..

sesimizde tertemiz şarkılar,yüreğimizde kor bir sevdayla..

"madımak" diyerek, "eto'o" diyerek "kazım koyuncu" diyerek geliyoruz..

siyahla beyazın buluştuğu yerde doğduk..

beşiktaş'ın evlatlarıydık,binlerce olduk..

şimdi güneş battıktan hemen sonra,

yollara düşüyoruz bugün..

dilimizde bir özdemir asaf şiiri;

" binlerce göz geçiyordu geceden
    bir geçiş,bir yola adını çiziyordu
    bir yol,bir yalana adını çiziyordu
    bir yer,bir saklanışa adını çiziyordu."

ege'nin dağlarını siyaha beyaza boyamak için..

yalanlarınızı silip üzerine adımızı yazmak için..

saklanışlarınızı..

hayattan ve onun doğrularından..

ve onun erdemlerinden uzaklaşışlarınızı..

bir tokat gibi yüzünüze çarpmak için geliyoruz...

yarın şafak söker sökmez oradayız..

geliyoruz...
    (fl oz, 08.05.2009 20:24)
  8. beşiktaşımızın rövanşı alması için güzel bir fırsat.bizde itü'den geliyoruz.
    (şişş bak bi, 08.05.2009 20:33)
  9. beşiktaş ın kupayı kazanacağı maçtır. mustafa yla 24 saat kesintisiz telefon konuşmasına iddiaya girerim.
    (souremennamisal, 08.05.2009 20:35)
  10. bu kez sevdiceğimide yanıma alıp izlemek isteğim maçtır. izmirede bayılırım. hele sevdiceğim yanımda olursa, hele de beşiktaşım maçı alırsa, sevdiceğimle oracıkta evleneceğim maçtır.
    (yenicheri, 08.05.2009 20:42)
  11. son oynanan fenevbahçe maçından ötürü takımımıza her ne kadar kızgın olsakta, son zamanlarda derbi performanslarımız iğrenç olsa da, yine elimiz mahkum bir dünya paralar saçıp tribünde yerimizi alacağımız maçtır. umarım dönüş yollarında küfür ederek gelmek yerine, şampiyonluk şarkıları söyleriz. yoksa çok kızıcam mustafa duy beni.
    ha bide izmir dışından gelecek olan ve stadın nasıl bir stad olduğunu bilmeyen arkadaşlara uyarımdır ; sakın ola kale arkası almayın. tamam daha ucuz ama bu kale arkası sizin bildiğiniz kale arkalarından çok farklı. allahıma hiçbişey göremezsiniz.
    (raqunyaningulleri, 08.05.2009 21:13 ~ 25.06.2009 03:55)
  12. lig maçından önce de aynı tarzda ileti giren bünyelerin bir kez daha içlerinde patlayacak maç. stoperde maldonado - josico ikilisini görmek istediğim karşılaşmadır aynı zamanda.
    (fberks, 08.05.2009 22:14)
  13. diego alfredo lugano nun cezasının biteceği için oynayabileceği karşılaşma.
    (sen benim bir külah dondurmam, 08.05.2009 22:33)
  14. beşiktaş'a bu sefer güldür yüzümüzü dediğimiz maç.ama sen ağlatsan da vazgeçmiyoruz seni sevmekten, aksine artıyor sana olan sevgimiz.
    (şişş bak bi, 09.05.2009 16:17 ~ 16:17)
  15. fenerbahçe büyüklüğünün hiç bi' s.kim olmadığını kanıtlayacak olan maçtır...

yok anlamıyorum ne s.kim büyüklükmüş bi' numaraları yok gerçekten başka bi' büyüklüktür açıklaması bana hani kafan güzel olur da saçmalarsın o anda veya kelime dağarcığın çok düşüktür ve s.k kadar boyunu aşacak bir cümleye başlarsın cümlenin bi' kısmı iyi gider ama işte o an, farklı olduğunu entelektüel olduğunu kanıtlaman gereken o söz dizimini kurman gereken o an, çıkmaz kelimeler ağzından ve gayet sokak ağzıyla ''işte hacı öyle böyle değil kol gibi falan değil çok büyük hayvan gibi 100 kilo falan bi' büyüklüktür'' dersin sonra da bazıları tarafından büyütülür de büyütülürsün gerçi o bazılarının beyni de sözü söyleyenin s.ki kadar çalışmaz ya neyse...

görüyorum bazı fenerbahçeli arkadaşlıklar edinmişim tabi onları görüyorum gözlerde gene bi' pırıltı içlerinde gene bi' kıvılcım ya yenersek ya kupayı alırsak falan nasıl sevinmek gerekiyo' hesabı bu kupa nasıl bi' duygudur hesabı ama diyorum ki boşuna düşünüp o s.kim kadar beyninin kapasitesini fazla zorlama bi' bok alacağınız yok sonra çok üzülüyosunuz...

edit: bak işte köpekler gibi üzgün ve pişmansınız daha önce söylemedim mi size ben?ama bunu bana eksi oy vererek göstermeniz sizin komplekslerinizi azaltmaz daha da kötüsü sizi alçaltır...
    (er2rule, 09.05.2009 17:03 ~ 14.05.2009 01:05)
  16. beşiktaş için kupa maçından çok onur maçıdır.hah olur ki beşiktaş yenilir,onursuzluk futbolcuların boynunda kalacaktır.
    (ayraç, 09.05.2009 17:09 ~ 17:10)
  17. fenerbahçe'nin adının geçtiği anda kendini kaybeden, küfür manyağına dönüşen tiplerin tıpkı geçen hafta oynanmış lig maçı öncesinde yaptıkları gibi ezikliklerini dışa vurmaya daha şimdiden başlamalarına sebebiyet vermiş türkiye kupası final mücadelesi. arkadaşlar şampiyonluğa adım adım ilerlerken, önlerinde de gayet önemli bir lig maçı varken buraya koşup ileti girmeleri şaşırtıcı gelebilir ancak öyle görünüyor ki geçen haftadan kalan açılmayan şemsiyeler hala fazlaca acı veriyor birilerine.
    (fberks, 09.05.2009 17:18)
  18. belki de dünya tarihinde bir ilk yaşatarak şemsiyelerin g.te girdiğinde de açılabildiğini kanıtlayacak olan maçtır...
    fenerbahçeli yönetimden, taraftarına, futbolcusuna kadar tüm fenerbahçe camiasına acı kesici bir ilaç kullanmalrını ve kanamayı durdurmak için bir tampon vs. tavsiye ediyorum...

edit: arkadaşım ben demedim mi o şemsiyeler maçtan sonra açılacak diye neden acını benim girime eksi oy vererek azaltmaya çalışıyosun? bu seni ruhsal olarak bir nebze dindirse de fiziksel olarak acın artarak devam edecek yukarıda verdiğim tedaviyi uygula... hay allah' ım ya şemsiye g.tte açılır mı diye haykırıyosun hala ya...
    (er2rule, 09.05.2009 17:54 ~ 14.05.2009 01:15)
  19. yeterin ulen dedirten maçtır.

(bkz: saygı)
    (raqunyaningulleri, 09.05.2009 17:59)
  20. gökhan zan'ın forma giymemesi halinde beşiktaş'ın kazanma şansının artacağı maç. (bkz: @3412576)
    (defanstaki son adam, 11.05.2009 10:33)
  21. alex de souza, diego moreno lugano ve daniel guiza'nın golleriyle 3-0 bitecek mücadeledir.
    (rafraf8, 11.05.2009 12:06)
  22. beşiktaş'ın intikamının çok ama çok fena olacağı maçtır.
    hatta güiza'nın maç sonrası durumu için:
    (görsel: 13 mayıs 2009 fenerbahçe beşiktaş maçı/79588)
    maçtan sonra gelen edit: resmin altındaki yazıyı " atmaz olaydım" olarak okursanız daha anlamlı olacaktır.
    (anarchistrockstar, 11.05.2009 12:24 ~ 13.05.2009 23:12)
  23. diego alfredo lugano moreno'nun -şükürler olsun ki- sahalara döneceği maçtır. ayrıca önder turacı da oynarsa fenerbahçe'nin savunma hattının göbeğini tam anlamıyla sağlamlayacağı da bir maçtır. yani gökhan gönül-yasin çakmak ikilisine karşı pozisyon bile bulamayan beşiktaş'ın böyle luganolu, önderli bir savunmaya karşı ne yapabileceği de tartışmaya gayet açıktır. onu başka bir oturumda bilahare değerlendiririz inşallah.

her neyse. sonuç olarak beşiktaş'ın, kuvvetli takımlara karşı kazanamama huyunu sürdürerek yine kazanamayacağını düşünüyorum.

hayırlısı olsun tabi. kimse kimseye kafa atmasın. kimse kimsenin gırtlağını sıkmasın. kimse kimseye sövmesin. herkes akıllı olsun. herkes adam olsun.
    (eudaimonist, 11.05.2009 12:51)
  24. istatistiklere göre kupa beşiktaşın.
    edit:istatistikler ne derse o.
    (evilspirit, 11.05.2009 12:54 ~ 13.05.2009 22:44)
  25. fenerbahçenin büyüklüğünü göstereceği maç-mış.

(bkz: ali şen in götü kocaman)
    (leo, 11.05.2009 18:46)
 sayfa  / 9

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil