gündem
  1. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  2. · 2012
  3. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  4. · apertura 2009
  5. · günün tek kelimelik özeti
  6. · bir kadının bilmesi gerekenler
  7. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  8. · hepsi benim benim hiç yok
  9. · kolektivist kedi koleksiyoncusu

13 haziran 2009 loreena mckennitt istanbul konseri  

1. cennetten bir gece yaşayacağımız gün.

http://www.biletix.com/...

ek: biletix konserin başlama saatini "21:00:00" olarak yazmış..

adamlara bak, vay be! saniyesine kadar ayarlamışlar. tebrik ederim.
    (geber marla singer, 09.04.2009 13:14 ~ 13:15)
  2. kesinlikle kaçırılmaması gereken konser.
    rüya gibi geçeceğine şüphe yok
    (epitaph, 09.04.2009 14:29)
  3. harika bir haber. bu da kaçırılmaması gereken konserlerden. bunca organizasyon arasından hangisini seçip giderim bilemiyorum ama bir şekilde gidemezsem çok pişman olacağımdan kesinlikle eminim.
    (retrospect, 09.04.2009 14:47 ~ 14:51)
  4. 25 tl'lik öğrenci biletleri maalesef bitmiş, geriye kalan biletlerden en ucuzu 45 tl ve tahmin edilebileceği gibi sahneye en uzak bloklar.
    (grasp, 19.04.2009 19:43)
  5. eğer bu kadının şarkılarını cdden bu halde dinliyorsam, konserinden sonra muhtemelen 3 ay başka bir şarkıyı beğenmeyeceğim. konser alanında çok sayıda ambulans bulunması gerektiğini düşünüyorum. zira böyle bir sesi kalpler kaldırmaz.
    (huzeyfe, 14.05.2009 13:58)
  6. sıklıkla kendime sahnedekinin senin benim gibi bir insan olduğunu hatırlatmak zorunda kaldım. sahneye ilk çıktığı andan itibaren müziğiyle, sesiyle, davranışlarıyla bizi büyülemekle kalmadı o diyardan bu diyara kendisiyle birlikte gezdirdi. yaşanan aksilikler dahi konserin büyüsünü bozamadı.
    (zarpandit, 15.06.2009 13:44)
  7. her türlü aksiliğe rağmen gitmeyi başardığım konser. iyi ki gitmişim. muhteşemdi. albümden dinlerken tanrım ne kadar güzel bir ses falan diye iç geçirirken konserde aslında doğa üstü bir varlıkla karşı karşıya olduğumu anladım. kendi sesimden tiksimdim.
    (yağmurda kalan yavru karga, 15.06.2009 14:00)
  8. beni hayal kırıklığına uğratmış olan konserdir. bileğindeki problemden midir bilinmez (2-3 şarkıyı sırf bu yüzden özür dileyerek durdurdu), 10 -12 şarkıyla konserine son verdi. aylardır beklenen konser 1 saat yirmi dakikada bitti. en önemlisi blacksmith'i söylemedi.

loreena benim için bitmiştir. bir daha gelirse de gitmem.

araştırdıktan sonra gelen edit: evet sol bileğindeki tendonlarında sanırım ciddi bir problem var. yunanistan konseri de bu yüzden iptal olmuş galiba.
    (huzeyfe, 17.06.2009 12:11 ~ 12:16)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil