belki ilginizi çeker
  1. · nuran sultan
  2. · ballı kayalar
  3. · jon oliva s pain
  4. · cesttresexcitant
  5. · atilla sen bi çık git la
  6. · ybsg
  7. · yatcaz kalkcaz
  8. · 13 haziran 2009 jon oliva s pain istanbul konseri
  9. · itü sözlük tişörtü
  10. · ceyus
gündem
  1. · sözlük yazarlarının genel özellikleri
  2. · günün tek cümlelik özeti
  3. · itü sözlük yazarlarından şiirler
  4. · ezel
  5. · 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basket maçı
  6. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  7. · rasim ozan kütahyalı
  8. · gord10
  9. · right lane must exist

13 haziran 2009 disko kralı zirvesi  

sayfa  / 3
  1. an itibariyle kontenjanı en hızlı dolan zirvedir. neredeyse 15 dakika içerisinde tüm kontenjanlar dolmuştur. iyi zirveler.
    (nickcode, 22.05.2009 18:28)
  2. keşke kontenjan daha fazla olsaydı da eskişehir tayfasını peşime takıp getirebilseydim dediğim, şu durumda sadece kendimi getirebileceğim zirve.
    (janny, 22.05.2009 18:42)
  3. koskoca itü sözlüğe 45 kişi limit koyulan zirvedir. gelmek isteyen birçok arkadaşımızın ne yazık ki içinde bulunamayacağı zirvedir. ayrıca zirveye kontenjan sınırından dolayı katılamayan yazarların kanal d'yi basıp okan'ın yakasına yapışması gereken zirvedir (desteğimizle sonuna kadar arkanızdayız). koskoca itü sözlük bu 45 kişi yaklaşık yarım saatte doldu zaten. programa kabul edecekseniz adam gibi bir kontenjan verin de hep beraber gelelim. yoksa şaka mı bu ey kanal d ailesi.

(bkz: bir şeylere sinirlenmiş yazar)
    (03 00, 23.05.2009 13:23)
  4. jon oliva's pain konserine denk gelmesi sebebiyle yan kulağımla bile bakamayacağım zirvedir. hem kontenjanı da dolmuş. hıh.

(bkz: 13 haziran 2009 jon oliva s pain istanbul konseri)
    (desmodus rotundus, 23.05.2009 13:35)
  5. ben sıkı bir yıkama yağlama bekliyorum programda. katılanlara iyi eğlenceler...

lakin duyuru çok sessiz sakindi.

(bkz: bilsek biz de gelirdik)
    (layne, 23.05.2009 13:55)
  6. itüsözlük t-shirtleriyle 45 kişinin koskoca itüsözlüğü temsil edeceği zirve. kontenjan sayısının artmasını diliyoruz şu an sadece.
    (blackberry86, 23.05.2009 14:43)
  7. ''aziz kedi itü sözlük'te yazsın'' pankartını hazırlayacağım zirvedir.
    (nickcode, 26.05.2009 22:38)
  8. madem bu kadar istek var gerekirse ikincisini de düzenleyebilirim dediğim zirve.
    (ceyus, 26.05.2009 22:50)
  9. servisle programa katılmak niyetinde olanların, durumlarını en geç 7 haziran pazar gününe kadar belirtmesi gereken zirve.
    (ceyus, 28.05.2009 19:22)
  10. allahın yolunu tepip, rahatsız bir şekilde eciş bücüş oturup okan bayülgen'in alakasız insanlara - çok farklı bişi yapıyosun, hakikaten senin gibi adamlara ihtiyacımız var - demesini izleyeceksiniz, aç susuz filan kalacaksınız, değicek mi bilmiyorum. onun yerine gidin geceyi kız arkadaşınızla geçirin, ne biliim bursa'ya gidin iskender yiyin, tiyatroya gidin. bence boş iş yani.
    (henderson, 28.05.2009 19:31)
  11. bir gün sonrasında öss olması sebebiyle, pek çok yazarın istediği halde katılamayacağı zirve.*
    (ceyus, 03.06.2009 00:30)
  12. katılan yazarların, özellikle bu hafta, sık sık zirvetördeki mesajları kontrol etmesini istediğim zirve.

http://www.itusozluk.com/...
    (ceyus, 08.06.2009 21:18)
  13. -servislerin 13 haziran'da saat 20:30 da taksim akm önünden kalkacağı zirve.
    -yazarların belirtilen saatte* orada olmasını dilediğim zirve.
    -ulaşımını kendi imkanlarıyla sağlayacak olan yazarların en gec 21:30' da kanal d arka otoparkında olması gereken zirve.
    -içeriye alımların grup halinde yapıldığı, sonradan ben kendim girerim diye düşünenlerin, kapıda sorun yaşayabileceği zirve.
    -herkesin yanında tc numarasını yazan bir kimlikle gelmesi gerektiği zirve.
    (ceyus, 08.06.2009 21:52)
  14. an itibariyle 3 kişilik yer açılmış zirve...hala katılmak isteyen varsa bana mesaj yollayabilir.
    (ceyus, 08.06.2009 22:00)
  15. an itibariyle benim de katılacağım zirvedir. eşim biraz kıskanacak ama...
    (aydeliselman, 08.06.2009 23:56)
  16. her dakika katılımdan bir yazarın daha eksildiği zirve. an itibariyle sayı 68'e düşmüştür. kontenjan ise 75'tir. katılmak isteyenler bana mesaj atabilir.
    (ceyus, 09.06.2009 23:10)
  17. hala 7 yazarın daha katılma şansı olduğu zirvedir.
    (ceyus, 10.06.2009 16:02)
  18. itü sözlük'ün tv'de temsil edileceği zirvedir. bu sebeple katılımın istenen sayıda ve çokça olması güzel olur. hala gelmek isteyenleri dahil edebileceğimiz zirve.
    (ceyus, 11.06.2009 00:08)
  19. yalvarmanıza gerek olmayan sadece bana bir mesaj atmanızın katılımınız için yeterli olacağı zirvedir.*
    (ceyus, 11.06.2009 00:22)
  20. yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz disko kralına gitcez*
    (ya herşeyim ya hiçim, 11.06.2009 09:08 ~ 09:12)
  21. katılacağım ilk zirve, zirve dönüşü hiç uyumadan gebze ballı kayalar'a nasıl gidicem hala onu düşünüyorum.
    (iett, 11.06.2009 09:24)
  22. ağlamak istiyorum sözlük.

yaklaşık 15 saattir internet bağlantım pert. 15 dk önce geldi. olay kısmında ne var ne yok diye bakayım derken haberim oldu zirveden. derhal katılışım için girdim kovana. tam katılıyorum diyecekken tekrar internet gitti. geldiğindeyse dolmuştu katılım. hem ilk sözlük zirven olacaktı, hemde disko kralında olacaktı. neyse, sağlık olsun.

75 gerçekten iyi bir sayı ama. organizatör(ler) iyi yer koparmış, helal olsun. fazlasını beklemek abartı olur.

kafam girsin sana ttnet. kafam.
    (siriquastrum, 11.06.2009 12:39 ~ 14.06.2009 16:59)
  23. çaylakların da gidip gidemeyeceğini merak ettiğim zirve.
    (hiçgüdü, 12.06.2009 00:41)
  24. servis ücretinin kesinleştiği ve gidiş-dönüşün toplamda 10 tl olduğu zirve.

zirveyle ilgili son ayrıntılar:

şu an elimde olan listeye göre 67 kişi servisle ulaşımını sağlayacaktır. servisle geleceklerle 20:30'da taksim akm önünde buluşuyoruz ve en geç 20:45 te hareket etmiş olacağız...servis ücretlerini orada sizden toplayacağım.

ayrıca 7 kişi de kendi imkanlarıyla ulaşımını sağlayacak. onlarında en geç 21:30 da kanal d arka otoparkında olmaları gerekiyor...
    içeriye alımlar grup halinde yapıldığından orada buluşmamız gerekecek...

program ile ilgili birkaç hatırlatma ve uyarı:

1. yanınızda mutlaka tc numarası yazan bir kimlikle geliniz. girişte bu numaralar kayıt edilecek.

2. kanal d binasına alımlar saat 22:00 civarında, stüdyoya girişler ise 23:00 civarında yapılacak. bu sebeple bekleyerek geçireceğimiz bir zaman dilimi olacak. bunun için kendinizi psikolojik olarak hazırlayın.

3. program esnasında, reklam aralarında vs. stüdyodan tuvalet, sigara gibi ihtiyaçlarımızı karşılamak amacıyla, kesinlikle dışarı çıkarılmayacağız. bu sebeple tiryakiler kanala gelmeden önce bol bol sigaralarını içsinler. ayrıca tuvaletinizi getirecek sıvı gıdalardan fazla tüketmeyiniz.

4. program başlangıç saati 00:30 olup, bitiş saati kesin değildir. programa katılan seyircilerin ve konukların performansına göre süre uzayıp, kısalabilir. genelde dört-dört buçuk civarı bitmektedir program.

5. stüdyoda, okan bayülgen'in de program öncesi söyleyeceği gibi, zaman zaman azgın, zaman zaman dingin olmamız istenecek. özellikle programın sohbet kısımlarında sessiz olmamız iyi bir program için şart olmakta...

6. stüdyoya fotoğraf makinalarınızı getirebilirsiniz ancak yayın esnasında flaşlı fotoğraf çekmek yasak.

7. program bitiminde de hep beraber kanalın önünde toplaşıp servislerimize bineceğiz ve tekrar taksim'in yolunu tutacağız. taksim'de de herkes kendi grubuyla takılabilecek..

şimdiden katılan herkese teşekkürler...

iyi eğlenceler...
    (ceyus, 13.06.2009 01:21 ~ 01:33)
  25. "allahım çişim gelmesin program bitinceye kadar" diyeceğim zirvedir.

lam, bu aralar üşüttüm mü nedir çiş performansım had safhada.*
    gene öyle bişeyler hissedersem kapıya en yakın yer benimdir şimdiden söyleyeyim. kapıda ki eleman kafalanır, ayar alır sanırım, mı acaba yani?
    (bialem, 13.06.2009 01:50)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil