görseller
12 eylül 2009 galatasaray beşiktaş maçı 

belki ilginizi çeker
  1. · turkcell süper ligi
  2. · sasa ilic
  3. · 13 eylül 2009
  4. · yusuf şimşek in manu yu gözüne kestirmesi
  5. · görünen köy kılavuz istemez
  6. · mevlana celaleddin rooney
  7. · nişadır
  8. · kendini beğenmiş beşiktaş taraftarı
  9. · şerefsizler şike yapar şikeyi de galatasaray
  10. · wesley sneijder
gündem
  1. · ugg
  2. · günün tek şarkılık özeti
  3. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  4. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  5. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  6. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  7. · ahmet kaya
  8. · göz altı aydınlatıcısı
  9. · veren kızı küçümseyip vermeyenin götünü kaldırmak

12 eylül 2009 galatasaray beşiktaş maçı  

sayfa  / 12
  1. turkcell süper ligi 5. hafta mücadelesi... 2009-2010 futbol sezonunun ilk derbi maçı...

"görünen köy kılavuz istemez" gibi görünse de derbilerin favorisinin olmadığını da unutmamak gerek...

edit: ikide bir 13 eylül 2009 bakınızı veren faniler, 15 eylülde bjk - man utd maçı var nasıl olacak o iş
    demirören, federasyona tüp kamyonuyla dalar valla...
    (mgun, 29.08.2009 01:12 ~ 23:19)
  2. beşiktaş defansının kolay kolay gol yemeyeceği ancak, beceriksiz beşiktaş forvetlerinin de kolay kolay gol atamayacağı karşılaşma.

maç galatasaray'a daha yakın gibi görünmekte alsa bile 1-0 veya 2-1 gibi skorlarla kazanır galatasaray. öyle 3-4 gol atamaz.
    (paleface, 29.08.2009 01:14)
  3. beşiktaş 4. haftada da puan kaybederse bu maç denizli'nin dönüm maçı olabilir hatta beşiktaş'ın da dönüm maçı olabilir.
    ayrıca bu maçtan elde edeceği galibiyet manchester maçı öncesi iyi moral olur...
    (ozdemir, 29.08.2009 01:17)
  4. bir fenerli olarak beşiktaşın bu sezonki en iyi oynunu oynayıp galip geleceğini tahmin ettiğim maçtır.bu sezon henüz eli yüzü düzgün bi takımla maç yapmayan gs,türkiyenin en iyi defans orta saha kurgusuna sahip takımı karşısında diğer maçlardaki rahatlığı bulamayacaktır ve şu ana kadar izlediğim beşiktaş karşısındasında serbest vuruş ve kornerlerde de gs nin şanstan fazlasına ihtiyacı olacaktır.hücumda da gs defansını çok zorlayacağını ve bu maçta istediği geniş alanları bulmada sıkıntı çekmeyeceğini düşündüğüm holosko,gs maçlarını seven nobre ve birde tabiki beşiktaşın hücum kurgusundaki en büyük eksik olan yeni 10 numarasıyla işi bitiricektir.
    (maninthemirror, 29.08.2009 01:49 ~ 01:54)
  5. ertelenmesi gündemde olan, ancak bu duruma kesinlikle karşı olduğum, sezonun ilk derbisi. korkmadan oynayın anasını satayım.
    yok efendim milli maç varmış da, sonrasında manu/pana maçı varmış da, geçin bunları efendim.
    (trapped scorpion, 29.08.2009 14:00)
  6. ertelenmemesi gereken ligin ilk derbisi.beşiktaş bu maçta herkesin gs size 5 atar dediği lafları ağızlara tıkayacaktır.
    (dextare, 29.08.2009 14:12)
  7. galatasaray defansı maça ayık ve konsantre olmuş halde çıkarsa eğlenceli geçecek maç.
    (dirim tiyatir, 29.08.2009 14:20)
  8. şu ana kadar olan futbol tecrübelerime dayanarak konuşacak olursam ne zaman ki fenerbahçe veya beşiktaş tarihinin en kötü skorlarını almaya başlasın önlerinde bir galatasaray derbisi olur ve galatasaray'da dolu dizgin oynuyor olur. ta ki o maça kadar. sonra ne oluyor nasıl oluyor bilmiyorum ama dolu dizgin olan galatasaray sahaya çıkar tutuk bi top oynar o hafta yenilir rakip tekrar yüseklişe geçer. bugüne kadar bunu gördüm. vardır bi hikmeti.
    (jit, 29.08.2009 15:19)
  9. "umut fakirin ekmeği" söylemini bir kez daha doğruluyor. yok; yükselişe geçilecekmiş, yok yıllar önce bilmemne maçını yendikleri için bu maçı da yeneceklermiş. ulan, hele oturun soluklanın da bir maçınızı izleyin, daha bir ay var be.
    (thedewil, 29.08.2009 15:45)
  10. galatasaray'ın rakibinden 5 gömlek üstün kadrosuyla galibiteye rahatlıkla ulaşacağını öngördüğüm mücadele.
    (fil abbasi, 29.08.2009 15:58)
  11. defansif yönden kuvvetli olan beşiktaş'ın hücum organizasyonu eksikliğine tabata çare olabilir. bu sebeple galatasaray tarafı akarız, sikeriz triplerine girmesin.

ayrıca ibrahim üzülmez'in sağ ayakla gol atmasını diliyorum. yoksa çok şey mi istiyorum?
    (terelelli, 29.08.2009 16:02)
  12. sabri sarıoğlu'nun enfes vücut çalımlarını görmek istediğimiz maç. özellikle ibrahim üzülmez'le aynı karede olursa tadından yenmez.
    (elpinoras, 29.08.2009 16:04)
  13. uzun yıllardır olan gözlemlerim sonucu ilk golü atan takımın kazanacağını tahmin ettiğim maç.nedense ilk golü kim atarsa o kazanıyor veya en fazla berabere bitiyor.ya da bana öyle geliyor da olabilir.bilemiyorum.
    bu bilgiler ışığında beşiktaşın kazanmasını sadece(mantığımı tamamen devre dışı bırakarak) duygusal olarak umduğum maçtır...
    (microcosm, 29.08.2009 16:12)
  14. yanıma eküri bulamadığım için gidemeyeceğim maç.. çok üzgünüm sözlük..
    (suursuz, 29.08.2009 16:15)
  15. galatasarayın zorlanmadan galip geleceği karşılaşma ve maalesef iddaanın 1.40 gibi bir oran vermesini beklediğim karşılaşma. umarım göt olurum.

not: galatasaraylı değilim.
    (montana, 02.09.2009 14:13)
  16. geçen sezon inönü'deki derbi öncesinde atıp tutup sonrasında ortalardan kaybolan bünyelerin tekrardan su yüzüne çıkmasına neden olmuş maçtır. bunun yanında galatasaray'ın favori olarak çıkacağı maçtır.
    (defanstaki son adam, 02.09.2009 14:19 ~ 14:19)
  17. beşiktaş ın kaybetmesi halinde lige havlu atacağı maçtır kanımca. onun için beşiktaş fena saldıracaktır. kazanması halinde beşiktaş daha da toparlanabilecektir. en azından moral olarak.
    (colonel, 02.09.2009 14:45)
  18. gs nin balonu nün patlayabileceği maçtır.ankaraspor maçında da bunun sinyallerini gördük.
    (maybash, 02.09.2009 14:47)
  19. yemişim sikici forvet hattımızı, yedek kulübesiyle çıksak bile kazanacağımız maçtır.

(bkz: sasa ilic)
    (xanobachewsky, 02.09.2009 14:47)
  20. galatasaraylıların geçen sezon da lige fırtına gibi giriş yapıp, sonrasında göt üstü oturup kaldığını unutan galatasaraylıların gereksiz coşuşa geçtiği karşılaşma.

bana göre de bu ligin şu andaki favorisi galatasaray'dır ki, benim geçen sezonki favorim de galatasaray'dı bir beşiktaşlı olarak. bu maçın favorisinin galatasaray olması asla ve asla galatasaray'ın ileri 5'lisi değil, mustafa denizli'nin fantazik kadro denemeleridir.

demem o ki, mustafa denizli ilk 11'i sağlam sürsün, ikinci yarı değişikliklerinde ise en iyi oynayanı değil, döküleni oyundan alsın, oyuncu değişikliklerini defasntan yana kullanmasın, bu maç ortadadır aga.

birileri de geçen sene "lincooooln" diyordu da sezon sonu gördük göt olanları.

ha bir de bazı galatasaraylı arkadaşlar fenerbahçe maçlarını 90 dakika izlemiyorlar sanıyoruz. zira, fenerbahçe'nin iyi oynadığını zannediyorlar. hele ki, ilk 4 maçın 3'ünde bariz hakem hatalarının fenerbahçe lehine yaşandığı bir sezon başlangıcından bahsediyoruz.

fenerbahçe iyi oynamıyor galatasaraylı kardeşlerim, dos santos salağa yatıp gol atıyor. gökhan gönül hücuma çıkmadığında ise, fenerbahçe hücum edemiyor. 4 maçta 12 puan alınca fenerbahçe'yi süper falan zannetmeyin.

sivas maçında ilk gol ofsayt, 2. gol petkoviç'in hediyesi. diyabakır maçında emre atılmıyor, manisa maçında adamların net penaltısı verilmiyor.

beşiktaş pozisyon zenginliği yaşadığı maçlarda ise gerek son vuruş beceriksizliği, gerekse de direkten dönen top şanssızlığından ötürü ha bir de mustafa denizli'nin değişiklik hamlelerindeki fenalık sonucu maçlar berabere bitince, beşiktaş'ı kötü oynuyor zannediyor bünyeler.

maçları 90 dakika izlemeden yorum yapmayın yavrucanlar!

bu arada, ileri 5'liye beşiktaş orta sahası ve defansının pozisyon zenginliği yaşatacağını zannetmeyin.
    (paleface, 02.09.2009 14:51)
  21. gs nin yenildikten sonra "yedek kulübemizle çıktık ondan yenildik" demesi olası maçtır.
    (dextare, 02.09.2009 14:52)
  22. derbidir. zordur. fekat;

geçen sene "lincooooln" derken 4 atmıştık. bu da böyle bir anımdı.
    (tatito, 02.09.2009 14:52)
  23. bir trabzonsporlu olarak bu sene çok fazla abartıldığını düşündüğüm galatasarayın,
    aslında abartıldığı kadar olmadığının ortaya çıkacağı karşılaşmadır.
    3-1 beşiktaş alır zannımca.
    (kapkara, 02.09.2009 15:06)
  24. sabri sarıoğlu ibrahim üzülmez mücadelesini izleme şansına sahip olduğumuz maçtır. evet, bence de bu lig çok kaliteli.
    (iştahsız tospa, 02.09.2009 15:08)
  25. tarafsız bir göz olarak beşiktaş'ın son yıllarda çok zor yendiği galatasaray'ı bu sefer şamar oğlanına çevireceğini hatta farklı kazanacağını tahmin ettiğim maç.

ilk defa böyle iddialı bir tahmin yapıyorum. nedenini söyleyeyim:

iki takıma baktığımda kalede galatasaray'ın bir adım önde olduğunu düşünsem de sarı kırmızılı defans şu anda evlere şenlik durumda, beşiktaş orta saha ve forveti için tam ideal ortam sağlamış bir konumdalar. şimdiye kadar galatasaray fikstür sağolsun ne kadar zayıf takım varsa hepsiyle oynadı. zaten fisktür çekildiği gün tahmin etmiştim, galatasaray bjk maçına kadar puan kaybetmez dedim, aynen oldu. zaten geleneksel olarak sezona çok hızlı giren bir takımdır gs. ama 10. haftadan itibaren sıçmaya başlarlar, 25.'e kadar da toparlayamazlar, 25'den sonra son bir gazla bitirirler ligi.

diyeceksiniz ki, e ama bu 5. maç.

ama bu sefer tam gs'nin zaaflarına cuk oturan bir beşiktaş kurgusu var. genelde tam tersi olur, gs bjk'yi yenerdi. bu sefer işler farklı.

galatasaray'da orta saha çok kırılgan, özellikle kanat organizasyonu denen birşey yok. sadece arda ile ortadan aralara paslar, kaçırmalar ile goller atıyorlar. beşiktaş bu bölgede fizik olarak üstün, arda, kewell gibiler burada kaybolabilir. arda durduğunda gs de duruyor.

beşiktaş gol sorunu çekiyor ama bu bence oynadığı rakiplerin kalitesi ve tarzından dolayı oluşan bir durum. beşiktaş'ın şimdiye kadar oynadığı takımlar daha eli ayağı düzgün takımlardı, özellikle çok dirençli bir gençlerbirliği ile oynadılar. şimdi hakem düdüğüyle üzerine yüklenen ve gol arayan bir gs ile oynayacaklar. holosko ve nobre defansı ileriden kuracak olan gs'ye ilk ve ikinci golleri atabilecek oyuncular, arkalarında tello, fink, ernst gibi çok sağlam bir orta saha var. eğer beşiktaş orta sahayı kazanırsa maçı rahat alır.
    (lamentable belaborment, 02.09.2009 15:15 ~ 15:17)
 sayfa  / 12

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil