11 yaşındaki öz kızı hakkında cinsel düşünebilmek, elini uzatan 17 yaşındaki gencin elini sıkmak şöyle dursun 20cm geriye sıçramak
*, vs. vs.
bunlar kanımca sadece yobazlık değil aynı zamanda sapıklık... aklınız fikriniz o işte mi lan!
aslında adama kızmamak lazımdır. adam hiç değilse sapıklığının, sapık zihniyetinin farkında. yok yok, düşündüm de kızalım en iyisi, çünkü bu sapık zihniyetini islam adı altında kitlelere empoze ediyor. zaten kızlar için evlilik alt sınırını 9 olarak gören bir zihniyet bu. mesela, iran'da 9 yaşında kızla evlenebiliyorsunuz. o kızların halet-i ruhiyesi mi? kim takar. adını islam koyduktun sonra her şey mübah. her şeyi götünden anlayan şekilciler için cinsel sapkınlıklar din kisvesine büründürülüp halk kitlelerince dokunulmazlık kazanıyorlar.
edit: iran'da resmi evlenme yaşı 13 olmakla beraber, halk arasında uygulamada bunun gayrıresmi de olsa 9 a kadar düştüğü görülmektedir.
11 yaşındayken babası tarafından şefkatle öpülüp sevilen şahsın sözü.
(murty, 07.02.2007 20:36)
islamiyeti yaşadığını zannedip islamiyetin imajının ebesinin hörekesine yüklenen zihniyetin kurduğu bir cümledir.
11 yaşındaki oğlumu, 19 yaşındaki hala oğlumu, 25 yaşındaki amcamı, 38 yaşındaki eniştemi, ve artan yaşlardaki her nevi tanıdığımı öperim. ahanda tahrik oldu şimdi seni mikmek isticek diyene de söverim.
"öpme zaten, hatta yaşama sen.." deyip, suratına tükürülesi şahsın akıl almaz cümlesidir. bu şahsın beyninin neresinde olduğu araştırılmalıdır. ohadır, yuhtur, çüştür..
....sakallarım değer canım kızımın narin cildi tahriş olur' diye tamamlanarak takdir toplayan bir babanın sözleri
uzak durulması, mümkünse zaten öpmesine izin verilmemesi, hatta görüldüğünde kaçılması gereken zihniyetin sarfettiği saçmalıktır.
bir üst modelleri
60 yaşındaki anamla bile grup yapmam ,
20li yaşlardaki kuzenime oral sexi reva görmem ,
birazcık malım kusuruma bakmayın'dır. islam dinimize göre harama bakmak günahtır ama bu haram daha dinine göre bile reşit sayılmayan kendi kızınmıdır. yada sen bu kadar mı bağnazsın be adam. dinimize göre aile içinden yakın akrabalar içinde saçı açık gezmek bile serbestken kendi kızını öpmemek nasıl bir zihniyettir. bazen böyle insanlarla benim dinimin aynı olduğundan şüphe duyuyorum acaba aynı ülkede,aynı dünyada,aynı evrende yaşamıyormuyuz diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
cübbeli ve hoca olarak anılan ama en temel ilmihallerde bile bulunan bilgilerden mahrum olduğu belli şahsın akla zarar sözü. buraya kendisi için kopyala yapıştır yapıyorum.
anne ve büyük anne, kızı, kızının evladı ve onun evlatları, kız kardeş, kız kardeşin çocuğu ve onun çocukları, erkek kardeşin çocukları ve onun evlatları, hala (kendi veya anne ve babasının halası), teyze (kendi veya anne babasının teyzesi) erkeğe mahremdir.
haydi ilmihali geçtim, behey adam, peygamberim dediğin insanın çocuk sevgisini, çocukları nasıl öpüp koklayarak sevdiğini, çocuk kokusunu ne kadar sevdiğini de mi okumadın?
hz muhammed (sav) bir gün kendisine sevgi gösteren çocukları öperken sahabeden birisi ona: "ya rasûlallâh, siz çocukları öper misiniz? ben çocukları hiç öpmem" deyince ona verdigi tokat gibi cevabı anımsatan ifadedir efendim. peki nedir bu tokat gibi cevap:
“allah senin kalbinden şefkat ve merhameti çıkardıysa ben ne yapayım!”
"muthemelen kızın da bu durumdan memnundur çünkü öpmek bir sevgi gösterisidir ve ancak sevdiğin biri seni öptüğünde mulu olursun; eh sen de bu halinle pek sevilebilir biri olmadığına göre; kızı rahatsız etmediğin için teşekkür ederiz sana" dedirten beyanat
ayrıca bir de şöyle demek istiyorum
-
ybsg(medium, 03.06.2007 10:01 ~ 10:03)
- al kızım doğum günü hediyen.
+ ah sağol babacığım. gel bir sarılayım sana.
- höööst. siktirtecen mi lan kendini?
+ !?
lan yazarken bile ne kadar acayip geldi yaa. bunu diyenin allah belasını versin demiyorum verir çünkü.
çok iyi bir dinci olduğu ve islamiyeti yaşadığını zannedipte aslında ne kadar sapık ruhlu ve fesat düşüncelere kapıldığının kanıtı sözcüklerdir. 11 yaşında kız çocuğuyla ilgili hangi sağlıklı insan böyle fesat düşünür ki?!
kişinin kendi kişiliğindeki deliklerin varlığı nedeniyle kurduğu cümledir.ki yama ihtiyacı ihtiva etmeyen hangi kişilik ,zihniyet böyle bir cümle sarfederkine.
içine dalınca da insanı kendi insanlığından tiksindirten bir cümle...şahsiyet kendi çocuğuna
*bile cinsel anlamlar yükleyebilmekte...kendi çocuğuna bu duygu-durumu besleyen başkaları adına nasıl bir bakış açısı takınıyordur,gör ki.direkt tedaviye alınmalıdır,düşünceleri bir su- iki su... ,bir güzel temizlenmelidir.
(bkz:
insanlığımın yüreği sıkışıyor)
bu sözden adı geçen hocanın cocukluğunda aile büyükleri tarafından taciz edildiği ortaya çıkmaktadır. öpmeyle ilgili takıntı olduğuna göre bol bol, şapır şapur öpmüşler babayı ailenin teyzeleri veya komşu kadınlar. insan kendini böyle teşhir eder mi be.
yüksek izninizle.
(bkz:
baltaya sap bulamamak)
cinsel duyguları bastırılmış bir sapığın kendini ifade ediş biçimi. bu arada gizli ibne sayısı dinci yurtlarda çok yüksektir.
ifadeyi sarfeden kişi, annesi de kendisini belli bir yaşta öpmeyi bırakmıştır inşallah temennilerini hak etmektedir. görünüşe göre kızım, annem dinlemiyor bunnar..