11 nisan 2007 tümer metin ile geçmişinin maçı'dır bu maç aslında. ben bir
fenerbahçe taraftarıyım, ama önce bir futbolseverim. ve kendi adıma, profesyonellik kisvesi altında üç büyüklerde simge olmuş oyuncuların birbirleri arasında transfer olmasından hiç hazzetmiyorum.
sergen yalçın'ı envai çeşit formayla,
tanju çolak'ı fenerbahçe formasıyla,
haim revivo'yu ve
elvir baliç'i
galatasaray formasıyla izlemek son derece acı verici görüntülerdi, tümer metin gibi "hayatta gitmez" diye bakılan, kaptanlık yapmış bir kişinin takım değiştirmesi ise bu güzel oyunu sevdiren amatör ruhunun son can çekişmelerinden biri oldu, çok üzgünüm.
maça gelince,
fenerbahçe'nin gol atması turu geçmesi için hayati önem taşımaktadır. türkiye kupası- fenerbahçe korelasyonunu açıklayıp ıstırap çekmenin manası yok, lakin bugün sahadan ayrılınacak bir yenilgi, söylenecek şarkıyı yine
esmer günler yapacaktır fenerbahçe'de. fenerbahçe'de (üst paragraftaki sahadışı etkenleri bir kenara bırakırsak)
deniz barış'ın yerine
tümer metin'in forma giyecek olması orta sahada fiziğin gücünü teknikle değiştirecektir, ve zico'nun bu kumarının tutup tutmayacağı ancak saat sekizden itibaren görülecektir.
beşiktaş'a gelirsek...kimi zaman ite kaka da olsa, son haftalarda iyi bir form grafiği yakalayan beşiktaş, bana göre bu maçın tartışmasız favorisidir.
gökhan zan -
ibrahim toraman ikilisinin uyumu ve
ricardinho'nun etkili olması hayati faktörler olacaktır bence.
burak yılmaz'ın kendini yerlere atmaktan başka hiçbir etkisinin bulunmaması ve
mustafa doğan'ın kimi zaman büyük hatalar yapabilen, ayrcıa bek oynamaya alışkın olmayan bir oyuncu olması, beşiktaş'ın sağ kanadını
tuncay şanlı için çok büyük bir fırsat haline getirebilir, bu da bir gerçektir.
marcio nobre'nin
diego lugano ile gireceği duran top itişmelerini de
çirkef celebrity deathmatch olarak heyecanla beklemekteyim, belirtmeden geçemeyeceğim.
güzel maç olacaktır vesselam, umarım maçta kalır ama.