11 mayıs 2008 middlesbrough manchester city maçı   

adana çık aradan

1. premier lig'de sezonun son haftasının maçıydı. middlesbrough 8-1 kazanmış bu maçı. stewart downing(2), afonso alves(3), adam johnson, fabio rochemback ve jeremie aliadiere atmış boro'nun gollerini. city'nin tek golü elano'dan gelmiş. sanırım 15. dk.da richard dunne'ın atılması farkı getirmiş.
    (eskiunited, 11.05.2008 20:43 ~ 20:44)
  2. canı sıkıldıkça ada sallayan tuncay* bu maçta hiçbir bok sallayamamış. ulan 8 taneden 1 tane mi payına düşmedi be adam? ilk onbirde başlamışsın bir de maça. bak alfonso alves'e, sallama çay yapmış city'i.
    (spotless mind, 11.05.2008 20:48)
  3. tuncay zaviyesinden bakılması gereken bir maç olduğundan ordan baktım, üşenmedim, araştırdım.

işte tuncay'ın bu maçta yaptıkları:

- maçın başı: ilk gole tuncay çok yaklaşıyor ama city savunması kornere gönderiyor topu.

- dk. 14: boro penaltı kazanıyor. sebep: city'li futbolcu dunne'den önce tuncay'ın araya girmesi...

- dk. 28: kornerden gelen topa tuncay altı pas civarından vuruyor. isaksson kurtarıyor..

- dk. 40: tuncay rakibini çalımlıyor ve boro'nun fan sitesine göre "excellent" vuruyor, ama isaksson aynı güzellikte kurtarıyor. (durum 2-0 bu arada)

[ben bu cümleleri bizim spikerlere özgü sanırdım, ama evrenselmiş:
    "his shot was excellent but so was ısaksson's save"]

ikinci yarı sanırım tuncay bi' varlık gösteremeyince, maç 4-0 iken yerini 61. dakikada aliadiere'e bırakıyor...

ve tuncay'ın ilk yarıdaki adayı sallayacak nitelikteki oyunu maç kopunca önemini yitiriyor.

kalın salıncakla,
    (malpolitikası, 11.05.2008 21:12 ~ 21:22)
  4. bu maç göstermiştir ki galatasaray bu sene yaptığı yabancı transferlerden en kötüsünü son anda yapamamıştır.
    *(bkz: andreas isaksson)
    (abstract, 11.05.2008 21:31 ~ 21:32)