bildiğim kadarıyla milanın arsenalle oynadığı maç yüzünden diğer maçlardan bir hafta sonraya ertelenmiştir.
bir aksilik olmazsa anfield road da 2-0 biten ilk maçın avantajı ile liverpool çeyrek finale çıkar. liverpool da aksilik çıkaracak bir takım değildir, inanıyoruz liverpoolun çıkacağına.
maçın güzel geçeceğinden de şüphemiz yoki zira interin evinde güzel oynayıp 3 farklı skora gitmesi gerekmekte. heyecanla bekliyoruz
her ne kadar inter'in müthiş baskılı oynama gibi bir alışkanlığı olmasa da her iki yarıda atacağı birer golle 90 dakikasını 2-0 önde bitereceğini düşündüğüm maç.muhtemelen çok keyifli bir maç olmayacaktır.kısır pozisyonlu , ağır tempoda bir futbol bekliyorum.yine de liverpool'da fernando torres - steven gerard ikilisi çok formda ve ihmale gelmezler.maç 2-0 biter , uzatmada liverpool gol bulur , 2-1'le turu geçen liverpool olur.bu da böyle andersenden masallar tadında bir giri olmuş oldu.
inter'in kadrosunu net olarak göremedim fakat an itibariyle sahada ivan cordoba , walter samuel ve marco materazzi'yi göremediğim maçtır sanırım.şu şartlarda defansın durumu vahim gibi görünüyor inter adına.rivas'la falan olmaz bu işler diyorum ama dur bakalım.mancini'ye diyorum ki babel'e dikkat.
yanlış bir kararla inter'in 10 kişi kaldığı maç.ucuz bir sarı karttı ve hakem de sarının kırmızıya dönüşeceğini gördüğü an pişman olmuş gibiydi zaten.ilk yarıda liverpool'lu defans oyuncularının arkadan yaptığı 2 hareketi es geçen hakemin buna sarı kart göstermesi zaten hataydı.
inter'in akıl almaz golleri kaçırdığı maç.ilk yarıda cruz , ikinci yarıda ibrahimoviç boş kaleye golleri atıcak arkadaşlarına pas vermektense vurmayı tercih edince maç 0-0 devam etmektedir.e tabi bu durumda herşey müstehak oluyor böyle takıma.
tıpkı ilk maçta olduğu gibi ikinci maçta da, hatalı hakem kararı sonucu 10 kişi kalan ve inanılmaz goller kaçıran inter'in, torres'in golü ile 0-1 yenik duruma düştüğü mücadele.
şahsımında dahil olduğu, karşı karşıya kaçan gol pozisyonları nedeni ile fm 2008 maç motoruna küfür eden sözlük yazarlarını utandıran maçtır. zira zlatan ibrahimovic öyle karşı karşı pozisyonlar kaçırdı ki, fm'nin bir kere daha ne kadar gerçekçi olduğunu gördük. 63 dakika daha olsa 63 pozisyon daha yakalasa inter turu geçemez.
liverpool'un, maçta kural hatası yapılmadıysa, 63. dakikada attığı golle turu geçtiği maçtır. doping yaparlar, lisanssız futbolcu oynatırlar vb. belli mi olur.