belki ilginizi çeker
  1. · okudum anladım olaya girelim
  2. · hoşlanılan kızın yüzüne sağlık topu atmak
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  2. · günün tek şarkılık özeti
  3. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  4. · yılmaz özdil
  5. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  6. · aylin aslım
  7. · colin kazım richards
  8. · klaslandırma
  9. · göz göze gelmek

1000 sayfa gelişim kitabı okuyup zerre gelişememek  

1. kitaba kendini vermemenin veya okuduğu kitaba inanmamanın bir sonucudur.

asıl güç sizsiniz bırakın kitabı falan.

not: kitaptan fayda yok diyorsanız düzenlediğim seminerlere cüzzi bir "içimdeki gücü fışkırt" adını verdiğim katılım payıyla katılabilirsiniz. daha fazla bilgi için müracaat ben.
    (diazepam, 20.07.2009 16:45)
  2. kitap sizi geliştirsin diye değildir. ama parasal olarak yazarı,yayın evini geliştirdiği kaçınılmaz gerçektir.
    (nettle, 20.07.2009 16:50)
  3. (tekfender, 20.07.2009 16:54)
  4. gelişim kitapları maalesef bir s.ke yaramamaktadır. o kitaplara vereceğin parayla dünyayı gez. açlığı , zenginliği, güzel yerleri gör. gelişmezsen gel beni gör.
    (katilolmaklazım, 20.07.2009 16:56)
  5. okuyup okuyup bi bok anlamayanın hazin sonu. kaya kafa denilen tabire uyabilir. gerçi bir zeka küpünün de gelişememesi mümkün. gerçekten çoğu bir sike yaramaz bu kitapların, yararlı olabilecek bilgiler ise uygulamada tıkanır kalır.
    (mae govannen, 20.07.2009 17:03)
  6. buralarda bir üstat "kişisel gelişim kitapları pamuk helva gibidir" demişti. (bendim galiba)

bir kitap okudum hayatım değişti çoğu zaman bir yalandır. hadi kişisel gelişim için yalan olsun. insanın kitap okuyarak, film izleyerek senelerdir oturttuğu hayatı değişmez. biriyle tanışırsın, ölümden dönersin filan anca öyle. yoksa kişiliğimizin %70'ini ilk 3 yaşımızda oturttuğumuzu zaten isviçreli bilim adamları çoktan ispatladılar.
    (elladan tinuviel, 20.07.2009 19:49)
  7. kişisel gelişim kitaplarının gelişmeye yaramadığının kanıtıdır.
    sokmaca akılla akıl olmaz zira... okuduklarını uygulayabilirsin ama repliklerini zaro zor ezberlemiş kötü bir oyuncudan bir adım öteye gidemezsin... neyi, neden yapman gerektiğini anlamazsın çünkü...

dik durursun örneğin... ama "dik durmanın" ilk şartının güçlü bir kişilikte yattığını bilmediğin için, yediğin ilk ayarda omuzların çöker... düzgün konuşmayı öğrenmişsindir ama aslında "konuşmayıp", sadece "bir şeyler söylediğinin" herkes farkındadır... falan.

gelişmek isteyenler için edebiyat, (rus'u var, fransız'ı var, ingiliz'i var, türk'ü var, japon'u bile yapmış valla, varoğlu var...) felsefe, siyaset, tarih, psikoloji, sosyoloji, gibi bir sürü raf var kitabevlerinde... o tarafa doğru ilerleyelim lütfen...
    (annakarenin, 20.07.2009 20:09 ~ 20:55)
  8. kpssye giren ve gelişim ve öğrenme dersi çalışanlar için geçerli olabilir mesela. evet zerre gelişemezsin, atanamazsın da. soruları nasa hazırlar muhtemelen çünkü. ne bileyim böyle şeyler işte.
    (mental retardasyon, 20.07.2009 23:23)
  9. (cirtucal dirious, 10.11.2009 23:13)
  10. kitabı atlayarak okumakla alakalı olabilir. "iff çok sıkıldım 40 sayfa geçsem hiçbişe olmaz" diyen ergenimiz kitabın sonuna sadece ve sadece 4 saatte gelse de hiçbir şeyi adamakıllı okuyamadığı için bir sikim anlamadan harcadığı 4 saate ağlamaya başlar.
    (twiggy ramirez, 10.11.2009 23:16)
  11. özet: deve yükü ile kitap okumuşsun ama o kitapları taşıyan deve kadar anlamamışsın.
    (avluda oturan sizofren, 10.11.2009 23:18)
  12. peter petrelli'ye dönüşeceğini sanan kişilerin başına gelen hazin durum. sen git kitap al, oradaki "güç sizde, içinizde", "sonsuz potansiyelinizi göstermenin vakti geldi" gibi laflarla gaza gel. bir de üstüne cnbc-e de ki "heroes" dizisini izle, sonra da evrim geçireceğini düşün.
    en iyisi kitapları bırak sen, aygıt yapmayı, tamir etmeyi falan öğren. spor yap, dağcılık yap. meyilin neyse o tarafa git, zaten gelişirsin.
    (tarafsız yazar, 10.11.2009 23:26)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil