düzenli cinsel hayatı olanlar kitap yapmamasına rağmen böyle garip ortamlar içerisinde bulunmuş insanlar neden bunları kitap olarak yayınlarlar sorusunu aklımda çağrıştıran kitap.sanatsal olarak ne içeriyor ya da bu kitabın bize ne faydası var diye düşündüğümüzde sanatsal olarak içerdiği tek şeyin "çıplaklık" olduğunu fakat bunun da sanat halinde olmadığını,fayda olarak da muhtemelen erkeklere bir ereksiyon ve birkaç fantezi sağlayacaktır...ama luzumsuz görmemi engelleyecek bir durum değil tabii ki
bir grunge sorunlu ailesiyle kavgalı, erkek arkadaşının onu anlamadığını düşünen genç kızın cinsel deneyimlerinin! bulunduğu günlük. nice genç bünyede kalıcı etkiler bırakacaktır. zaten baskı altında yaşanan dejenere cinselliği, ya da seks yerine yusuf serap örneğindeki gibi hayvansı eylemleri sevişmek zanneden ülkemiz gençliğinin bir kısmını daha da batağa sürüklemesi kaçınılmaz olan eser.
genç bir kızın seks hayatını kaleme aldığı kitap.dünyada baya bir ilgi çekmiştir ki,da vinci şifresi bile bu kitabın satış rakamları altında ezilmektedir.bu kadar para vurulacağını bilseydim ben daha önce yazardım.*
son derece basit bir dili olan kitap.bir de arkasına kızın 4 yaşında yazmayı kendi kendine öğrendiğini,12 yaşında bir kitap yazdığını,dergilere yazılar yazdığını not düşmüşler.edebiyat ışığı olarak görmüşler kızı.
niye bir kız vajinasına abuk sabuk isimler verir ki sırf şirin görüneyim diye?pembe gülüm,gizemim....so what yani?
bir yerde midem son derece bulandı,bir bayanın kendini böyle ifade edebileceğine inandıramadım kendimi.diyordu ki "yoksa ben bir ambar mıyım gelip geçenin girdiği?"
kız marquis de sade okumuş fazlaca,çok etkilenmiş.olay budur arkadaşlar.
kahvelerde şöyle diyalogların geçmesine sebep olabilecek kitap;
- yaff cezmicim, bu melissa p. var ya, bana da yavşadı
- walla mı semih abi, sen naaptın?
- reddettim tabi. üstüme atladı ittim, dedim sen küçüksün, bize yakışmaz.
- yaaff semih abi sana ne karının yaşından, baksana ne haltlar karıştırmış. neyse abi sen de sikseydin bunu kesin yazardı.
- tabi canıım, sırf benim sikişle bir kitap yapardı.
1 milyon'a varan satış rakamıyla, dünyanın içler acısı halini gözler önüne sermiş kitap. kitap değil karalama defteri.
şöyle bir site var, edebiyat adına bahsi geçen kitaptan daha parlak.
(bkz: http://www.the-big-shit-list.com/)
okumaya başlamamla birlikte oha falan olmanın doruklarında yaşadığım*,okudukça "bu kız kesin yalan söylüyo" dedirten, bu kadar yorumu okumamın ardından "keşke görseymişim şu kızı zagada" diye düşündüren kitap..
kız güzelmiş, açık sözlüymüş, milletin fantazisi olmuş..
(bkz: kayıp gençlik)
bugün kitapçının birinde rastlayıp şöyle aradan 10 dakika boyunca okuyayım dedim. (bkz: kitapçıda kitap bitirmek) kızımız maşallah matematik öğretmeninden tutup bilmem kime kadar sıradan geçirmiş, bunları da büyük bir tasvir gücüyle anlatmış. ilgimi çeken bir husus da başarılı bir çeviri çalışması olmuş olmasıydı zira kullanılan kelimeler o kadar göndermeli ki bunları çevirmek oldukça zor olsa gerek.
yazarının dnr'da düzenlediği imza gününden sonra istikladen nasıl tecavüze uğramadan çıkabilidiği anlaşılamayan kitap. zira kitaba göre bu hatun kişi gördüğü her iki erkekten birine vermiştir.
kızlar gece gece yurt odasında muhabbete dalarlar bu kitap hakkında:
kerri: ya abi tamam bir kitap cinselliği anlatabilir ama bunda olay cinsellikten öte azdırma boyutunda. cinselliği edebi, sanatsal bir dille anlatsa önünde eğilirsin
(kerrigan söylediğinden gurur duymanın zevkindeyken cevap gelir)
gozuyku: bunun önünde ancak domalırsın.
(bkz: tokat gibi cevaplar)