görseller
100 colpi di spazzola prima di andare a dormire 

belki ilginizi çeker
  1. · melissa p
  2. · 10 sayfalık şeyi 100 sayfada anlatan abartı kitap
  3. · melissa panarello
  4. · yatmadan önce 100 fırça darbesi
gündem
  1. · erkekte ses tonu
  2. · annelerin yakışıklı anlayışı
  3. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  4. · alex hagi den daha iyidir
  5. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  6. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  7. · aşkın yedi seviyesi
  8. · hayvan terli
  9. · sevgilinin bokunu yemek

100 colpi di spazzola prima di andare a dormire  

sayfa  / 3
  1. italyada bir genç kızın (bkz: melissa p) 15 - 17 yaşları arasındaki cinsel deneyimlerini günlük halinde kaleme alıp yayınladığı kitabının adı.

bu arada, kitap tabiki en çok satanlar listesinde bir numara..
    (giberling, 05.03.2005 11:03 ~ 11.04.2005 11:36)
  2. 1-)''oha dedirten kitaplar'' arasında zirveyi zorlaması öngörülen kitap.
    2-)bazı abazan türk gençlerinin eline geçmemesi umut edilen kitap.

(bkz: kendi kendini tüketmek)
    (lhurgoyf, 09.03.2005 12:35)
  3. kitabın yazarı melissa p martta türkiyede olacakmış aman diyoruz taksime çıkmasın.
    (giberling, 14.03.2005 01:08 ~ 01:08)
  4. düzenli cinsel hayatı olanlar kitap yapmamasına rağmen böyle garip ortamlar içerisinde bulunmuş insanlar neden bunları kitap olarak yayınlarlar sorusunu aklımda çağrıştıran kitap.sanatsal olarak ne içeriyor ya da bu kitabın bize ne faydası var diye düşündüğümüzde sanatsal olarak içerdiği tek şeyin "çıplaklık" olduğunu fakat bunun da sanat halinde olmadığını,fayda olarak da muhtemelen erkeklere bir ereksiyon ve birkaç fantezi sağlayacaktır...ama luzumsuz görmemi engelleyecek bir durum değil tabii ki
    (ecologist, 14.03.2005 01:50 ~ 26.06.2008 15:08)
  5. bir grunge sorunlu ailesiyle kavgalı, erkek arkadaşının onu anlamadığını düşünen genç kızın cinsel deneyimlerinin! bulunduğu günlük. nice genç bünyede kalıcı etkiler bırakacaktır. zaten baskı altında yaşanan dejenere cinselliği, ya da seks yerine yusuf serap örneğindeki gibi hayvansı eylemleri sevişmek zanneden ülkemiz gençliğinin bir kısmını daha da batağa sürüklemesi kaçınılmaz olan eser.
    (kornish, 14.03.2005 02:01)
  6. türkiye'de yasaklanması söz konusu olan kitap...
    (tutkuyakar, 14.03.2005 12:09)
  7. genç bir kızın seks hayatını kaleme aldığı kitap.dünyada baya bir ilgi çekmiştir ki,da vinci şifresi bile bu kitabın satış rakamları altında ezilmektedir.bu kadar para vurulacağını bilseydim ben daha önce yazardım.*
    (close2death, 18.03.2005 20:38 ~ 20:38)
  8. 100 fırça darbesi.melissa p 17 yaşında
    100 çekiç darbesi.melisa p 27 yaşında
    100 darbeli matkap darbesi.melissa p 37 yaşında.
    (marooned, 19.03.2005 23:20)
  9. modern dünyanın insana kazandırmış olduğu veya daha doğrusu kaybettirmiş olduğu ahlaki çöküntü. (bkz: başımıza taş yağacak)
    (invisible, 20.03.2005 16:54)
  10. yeryüzünde sadece çin de yasaklanmış olan kitaptır.
    (whopper, 20.03.2005 17:19)
  11. kişiliğini seksle sınayan ve ifade eden minnacık sevimli bi genç italyan kızının seks anılarını anlatan ilginç ve şaşırtıcı bir günlük.
    (quarterpounder, 20.03.2005 18:01)
  12. son derece basit bir dili olan kitap.bir de arkasına kızın 4 yaşında yazmayı kendi kendine öğrendiğini,12 yaşında bir kitap yazdığını,dergilere yazılar yazdığını not düşmüşler.edebiyat ışığı olarak görmüşler kızı.
    niye bir kız vajinasına abuk sabuk isimler verir ki sırf şirin görüneyim diye?pembe gülüm,gizemim....so what yani?

bir yerde midem son derece bulandı,bir bayanın kendini böyle ifade edebileceğine inandıramadım kendimi.diyordu ki "yoksa ben bir ambar mıyım gelip geçenin girdiği?"

kız marquis de sade okumuş fazlaca,çok etkilenmiş.olay budur arkadaşlar.
    (stars giggle meh every nite, 21.03.2005 12:34 ~ 12:35)
  13. kahvelerde şöyle diyalogların geçmesine sebep olabilecek kitap;

- yaff cezmicim, bu melissa p. var ya, bana da yavşadı
    - walla mı semih abi, sen naaptın?
    - reddettim tabi. üstüme atladı ittim, dedim sen küçüksün, bize yakışmaz.
    - yaaff semih abi sana ne karının yaşından, baksana ne haltlar karıştırmış. neyse abi sen de sikseydin bunu kesin yazardı.
    - tabi canıım, sırf benim sikişle bir kitap yapardı.
    (solti, 21.03.2005 14:03)
  14. (bkz: yatmadan önce 100 dil darbesi)
    (hansvoralberg, 21.03.2005 14:09)
  15. 1 milyon'a varan satış rakamıyla, dünyanın içler acısı halini gözler önüne sermiş kitap. kitap değil karalama defteri.
    şöyle bir site var, edebiyat adına bahsi geçen kitaptan daha parlak.
    (bkz: http://www.the-big-shit-list.com/)
    (atlantis, 21.03.2005 15:57)
  16. okumaya başlamamla birlikte oha falan olmanın doruklarında yaşadığım*,okudukça "bu kız kesin yalan söylüyo" dedirten, bu kadar yorumu okumamın ardından "keşke görseymişim şu kızı zagada" diye düşündüren kitap..

kız güzelmiş, açık sözlüymüş, milletin fantazisi olmuş..
    (bkz: kayıp gençlik)
    (smooth, 02.04.2005 14:16)
  17. (bkz: bu deel)
    (bkz: bu deel)
    (bkz: bu bizim köyden deel)
    (mavio, 14.04.2005 14:11)
  18. allahtan kitap kalın değildi de kız .rospu olmaktan kurtuldu.pek kurtuldu sayılmaz ama neyse....
    (chacra, 14.04.2005 22:47)
  19. bugün kitapçının birinde rastlayıp şöyle aradan 10 dakika boyunca okuyayım dedim. (bkz: kitapçıda kitap bitirmek) kızımız maşallah matematik öğretmeninden tutup bilmem kime kadar sıradan geçirmiş, bunları da büyük bir tasvir gücüyle anlatmış. ilgimi çeken bir husus da başarılı bir çeviri çalışması olmuş olmasıydı zira kullanılan kelimeler o kadar göndermeli ki bunları çevirmek oldukça zor olsa gerek.
    (wondrous, 20.04.2005 13:54)
  20. yazarının dnr'da düzenlediği imza gününden sonra istikladen nasıl tecavüze uğramadan çıkabilidiği anlaşılamayan kitap. zira kitaba göre bu hatun kişi gördüğü her iki erkekten birine vermiştir.
    (lightblue, 26.04.2005 23:31)
  21. kızlar gece gece yurt odasında muhabbete dalarlar bu kitap hakkında:
    kerri: ya abi tamam bir kitap cinselliği anlatabilir ama bunda olay cinsellikten öte azdırma boyutunda. cinselliği edebi, sanatsal bir dille anlatsa önünde eğilirsin
    (kerrigan söylediğinden gurur duymanın zevkindeyken cevap gelir)
    gozuyku: bunun önünde ancak domalırsın.
    (bkz: tokat gibi cevaplar)
    (kerrigan, 18.06.2005 20:11)
  22. odamızı basan bazı arkadaşlar tarafından zararlı neşriyat sınıfına sokularak el konulan kitap.
    (lightblue, 28.06.2005 23:22)
  23. boş bomboş bir kitap
    (anakin skywalker, 15.02.2006 18:01)
  24. okurken dayanamayıp ara vermek zorunda kaldığım kitap. bir de yazarı varki evlere şenlik. sanırsam kendi memleketinde bile ülkemizde çıktığı kadar çok ekranlara çıkmamıştır.
    (troke, 08.04.2006 14:31)
  25. üzerine bu kadar konuşulmuş olmasına rağmen hala okumadığım bir kitaptı. üzerinden neredeyse 2 sene geçmiş olmasına rağmen geçen haftasonu kitapçıdan biraz utanıp sıkılarak aldım kitabı. eve gidip okumaya başladım. bir solukta oturup bitirdiğim kitapların arasına giremedi ne yazık ki bu kitap. sık sık tuvalete gitmek zorunda kalmamın bir etkisi muhakkak vardı. 3 gün sonra kitabı bitirdikten sonra kitaptan edindiğim izlenimleri itüsözlük yazarları ile paylaşmak istedim.

"am-meme-göt-meme-am"
    (hansvoralberg, 13.05.2006 18:03)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil