tan'ın sakallı bebeğinden sonra ortaya atılan en kolpa haberlerden biri. tamam, bir yerlerden duyulmuştur, ilginçtir, bir iki kelam edilir ama...
"kilise endişeli
bu bir hurafe de olsa bazıları amerikan nüfüs bürosu'nun açıklamasını epeyi ciddiye aldı. kimileri, bu rakamda 666'nın üç kez tekrarlanmasından da çok rahatsız. kilise çevreleri, endişeye kapılanları rahatlatmaya çalışıyor."
bu ne arkadaşım. çevresi galeyana kapıldı da kilise sakin mi, nedir.
çevresi: abi çok fena tırstım ben, bu 666,666,666 ne ayak
kilise: ya bırak olm, manyak mısın? olur mu öyle şey
ç: ama 6, şeytan falan
k:uff, ciddi mi lan bak ben de biraz kötü oldum. yok lan olur mu, olmaz olmaz.
ulan ne gerek var diyorum, bastığım tuşlara, basan parmaklarıma yazık şu yazıyı yazarken..ama laf etmeden de duramıyorum bu haber karşısında..
bre sikik kafalılar!!..nasıl sayıyorsunuz da uyduruyorsunuz bu haber götünüzden?! asparagaslık olsun, laf olsun torba dolsunun da bu kadarı yani!??!..haa, bi de saat vermişler, küsüratlı verseydin bi de o saati, inandırıcılığın artsaydı..neymiş, 10 mayıs saat sabah 6'da (allahtan 66 diye bi dakika yok, yoksa onu da saat 06:66'da diye sıkarlardı!)..ulan nasıl bi mantık bu?! biri ölse o vakit, niye öldün lan'a gelecek olay, nufüs bi anda 6.666.666.665 olacak, şeytanın dünyayı ele geçirme planı suya düşecek..bak, papalık açıklama yapmış; o anda ölen cennete bedava bilet kazanacakmış, dünyanı deccal'den koruduğu için içeride huriler sakso çekecekmiş..
hay allahım ya!
haa, milliyet, bana bak, sen uydurduysan bu haberi (ki öyle geliyor bana), o anda taksimdeki yalan sayacını da 66.666.666 kere tıklandık yap da tam olsun, konsepte uysun..
deccalin veya deccallerin çoktan gelmiş olduğunun farkında olmayanlarca uydurulmuş haberdir. çoktan geldiler, her yerdeler. farkında olmayanlar için tanımdan ipucu verecek olursak;
"yalancı, hilekar; zihinlerde, gönüllerde iyi ile kötüyü, hak ile batılı karıştıran; bir şeyi yaldızlayıp gerçek yüzünü gizleyen; her yeri dolaşan kötü ve uğursuz kişi"
hristiyanların beynen ne kadar gaydırıguppakoomüşkülpesent olduklarının göstergesi.
deccal gelecek hurafelerine inanan hristiyanların aksine islam dünyası daha ziyade ufak boyutlu ve daha zararsız hurafelerle uğraşmaktadır.zaten bu üç büyük din dediğimiz oluşumlar aynı sisteme göre çalışan, (kitap-peygamberlik-misyonerlik-hakimiyet), aynı şeyin peşinde kavramlar değildir.
herhangi bir şey için kaygılanmaya gerek yok.hayat güzel.
deccal insanın içindedir, deccal toplumun içindedir. insanlık ne deccaller gördü ve de görecek. yani bu deccaller hep oldu, olmaya da devam edecek malesef.
deccal , atatürk havalimanında basın mensuplarına bir açıklama yaparak , gelişinin uzun sürmeyeceğini ancak akp hakkında açılan kapatma davasını kınadıklarını , gökhan zan'ın durumunun ise ciddiyetini koruduğunu söyledi.
özellikle deccal'ın helyum çekip kafayı bulma sahnesini merakla bekliyoruz. peşinden de kalınlaşmış sesiyle "hepiniz öleceksiniz ulen" demeli beyaz da ensesine bir tane çakmalı. evet evet olmalı bu, aklen geldiğimiz nokta bunu gerektiriyor.
büyük ihtimalle engellenecek olaydır.abd 9 mayısta rakibi olan birkaç ülkeye nükleer bomba atacak ardından bush çıkıp bir açıklama yapacak "baya bi insan öldürmemiz lazımdı gelecekti deccal yoksa" diye.sonra barışın, özgürlüğün ve demokrasinin koruyucusu amerika dünyayı kıyametten de kurtardığını iddia edecek bizde yaşayacağız saf saf.
bu arkadaşlar seneye 9 eylül'de 9/9/9 (şeytanın rakamının tersi) olacağından aynı şeyleri iddia edecek. bu iddialar ortaya çıkarılıp inananlar oldukça bunlar ceplerine parayı dolduruyor.