gündem
  1. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  2. · çok istenip de olunamayan meslekler
  3. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  4. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  5. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  6. · dünyanın en seksi şarkısı
  7. · yetenek sizsiniz türkiye
  8. · beş milyona beş kuruş demek
  9. · ölmeden önce dinlenebilecek şarkılar

10 mart 2007 fenerbahçe konyaspor maçı  

1. rüyamda fenerbahçe nin teknik direktör lüğüne rıdvan dilmen in getirildiği ve fener in konya yı 6-1 yendiği maç.hadi hayırlısı.

(bkz: kıçın açıkta kalması)
    (xander, 07.03.2007 20:09)
  2. konyasporun esame listesine çok çoook dikkat etmesi gereken maç.

hatta hava durumuna, topun inik veya fazla şişirilmiş (balon) olup olmadığına, stat ışıklarının çok keskin, göz alıcı olup olmamasına da dikkat etmesi gereken maçtır ayrıca. çünkü fenerbahçe galibiyet alamayıp maça itiraz ederse, konyaspor bu seri hareketlerle fenerbahçenin itibarını kamuoyunda "bırak la allahını seversen, olur mu lan öle şey?" seviyesine bir daha düşürmesini engellemiş olur.

konu ile ilgili olarak yönlendirme;
    (bkz: 4 mart 2007 fenerbahçe sivasspor maçı)
    (jonpromie, 07.03.2007 20:31 ~ 20:37)
  3. konya'nın beşiktaş'a gösterdiği erkekliği fener'e de, fener'in ise beşiktaş'a yaptığı kıyakları konya'ya da yapmasını beklediğim maç.
    (gelirsemkal, 07.03.2007 22:00)
  4. fenerbahçe'nin kural hatası var diye mhk'ye başvuracağı maçtır.

edit: kötülemeye gerek yok düzeltiyorum. konyaspor'un kural hatası yoktur diye mhk'ye itiraz edeceği maçtır.
    (alter egoma yenik düştüm, 10.03.2007 17:52 ~ 19:15)
  5. fenerbahçe'nin , özden'in ilk yarının son dakikasındaki kornerde süpermenliğe soyunmasıyla dötü kurtardığı maç olmuştur ya da olacaktır.

(bkz: girinin götüme girmemesi dilekleriyle)
    (baktım olacak gibi değil vurdum kapıyı çıktım, 10.03.2007 19:52)
  6. fenerbahçe'nin gol olup yağmaya başladığı maç. 3-0.

55.dk kezman
    60.dk alex
    (neverwinter nights, 10.03.2007 20:21 ~ 20:22)
  7. fenerbahçenin kendini aştığı maçtır. (bkz: gol olup yağmak)
    (muvo, 10.03.2007 20:30)
  8. 3-0 biten maç.
    (neverwinter nights, 10.03.2007 21:08)
  9. fenerbahçe geçmiş günlerden bi ışık vermiş, bu ışıkla geleceği aydınlatmıştır.kezmanın golünü attıktan sonraki tavrı gözlerimi yaşartmış, "koçum be " ifadesini dudaklarımdan çıkarken yakalamışımdır. bu nasıl bir aşktır ki tek bir galibiyetle hayatın bütün sorunlarını siler, zamanı durdurur, geceyi sarı- laciverde boyar?

bütün fenerbahçelileri mest eden, gaza getiren, güzel bir hava yakalamamızı sağlayan bir maç olmuştur. haftaya bursasporu da yenersek, şampiyonluk yolunda kimsenin fenerbahçenin önüne geçemeyeceğini düşünmekteyim.

i love this game misali "ben bu takımı seviyorum."
    (fb, 10.03.2007 21:16 ~ 21:23)
  10. @1232011 numaralı giriyi içimde patlatan maçtır, varsın patlasın be değer fenerime
    (shagrath, 11.03.2007 12:47)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil