10 haziran 2007 spurs cavaliers maçı   

adana çık aradan

1. 2007 nba final serisi 2. maçı. tsi 4:00'de, ntv'den yayınlanacaktır. spurs 1-0 önde.
    (zoma, 08.06.2007 10:47 ~ 10:48)
  2. spurs 2-0 yaparsa san antonionun erken şampiyonluk turu atacağı maç..bir başka açıdan bakarsakta lebronun yeni bir jordan olup olmadığını gösterecek maç
    (cereyancıyımben, 10.06.2007 17:21)
  3. yaklaşık üç saat sonra başlayacak olan maçtır. spurs bu maçıda sahasında oynamanın getirdiği avantajla alır gibi görünüyor. tabi ilk maç kadar rahat olmayacağı kesin, lebron bu maçta ağırlığını koymaya başlar. ilk maça oranla daha kaliteli, izlemesi zevkli, finallere yakışır yüksek skorlu bi maç bekliyorum ben. bence spurs'un kaderini cavs'in sahasında oynanacak bundan sonraki üç maç belirleyecek. eğer spurs ordan bi galibiyet çıkarırsa büyük olasılıkla şampiyon olur.
    (black star, 11.06.2007 01:00)
  4. san antonio spurs'un defansı sağlama alıp kontrataklarla golleri bulduğu karşılaşma...

bu arada hakem penaltı noktasını gösterdi...

(bkz: basketboldan anlamayan futbol seyircisi)
    (van den budenmayer, 11.06.2007 04:32)
  5. ilk yarısı 58-33 bitmiş şaka gibi maç..
    (megae, 11.06.2007 05:19)
  6. ilk yarısı 58-33 spurs üstünlüğüyle bitti. ilk maçtan çok daha zevkli geçtiği tartışılmaz. maç sonu yüzlü skorları bulucak gibi. duncan ile parker spurs'de yine ağırlığını koyarken lebron efendi erken aldığı iki faulün de katkısıyla yine tırnaklarını yemekten fazla bişey yapamadı. artık bi mucize olmazsa seri 2-0 denebilir.
    (black star, 11.06.2007 05:23)
  7. cleveland 29 sayı farkı son çeyrekte lebron james sayesinde 8 sayıya indirmiştir, fakat maçı kazanamamıştır şuanda seri 2-0 spursun lehine.
    (dna, 11.06.2007 06:31 ~ 06:39)
  8. bi ara fark kapansada parker ve ginobili'nin kritik isabetleriyle 92-103 spurs kazanmıştır maçı. yeter ulan uyumak istiyorum.
    (black star, 11.06.2007 06:47)
  9. maç 103-92 san antonio nun üstünlüğü ile bitmiştir. nba finallerinin bu sene ne denli boktan geçtiğini anlatan bir maç oldu. san antonio bütün serilerde yaptığı gibi önce farkı delicesine açmış sonrada salmış maçı almasını bilmiş gösterip de vermeyen bir nida çizmiştir. geçmiş senelerde her sayıda heyecan yaşayan bünyeler fark 10 un altına indiğinde ağırlaşan göz kapaklarını şöyle bi araladı. o kadar ki 3 çeyrek sonunda yiğiter uluğ bi yorumundan sonra esnemeye yeltenmiş ses bi süreliğine gitmiştir...
    (megae, 11.06.2007 06:48)
  10. ilk 3 periyotta sıçım sıçım sıçan clevland'ın son periyotta coştuğu maç olmuştur. bi ara durum 24 - 4 falan oldu , heyecanlandık vs. ama yemedi , hevesimiz kursağımızda kaldı. son periyottaki oyunu ile çevirseydi maçı clevland , şüphesiz ki kendi evine müthiş bir gazla gidip , detroit'e uyguladığı programı spurs'e de uygulayabilirdi. şimdi yine gaz aldılar illa ki ama spurs öyle son periyotlarda yenilecek takım değil. hayırlısı olsun ve allah gibson'a zeval vermesin diyorum

edit : horry'yi ayakta alkışlamak gerek ayrıca. bu yaşına rağmen hala koşuyor , hala savunma yapıyor. popovic'i de yıktı ya helal olsun*
    (chinaski, 11.06.2007 06:54 ~ 07:14)
  11. 3.periyodun son 30 saniyesine girerken fark 29 sayı ve top ginobilideydi, maçın son 5,5 dakikasına girerken ise fark 8 sayıya inmiş, spurs darmadağan bir halde ve clevland hucümunu izliyorduk ama işte tecrübe denen şey burada ortaya çıktı. spurs alınan moladan sonra kendine geldi asların oyuna girmesi ile maçın ilk 3 periyodunda ki gibi oynamaya başladı. birçok basketbolsever tarafından yeni jordan olarak gösterilen, tam maçın kırılma anlarında ortaya çıkıp takımı sırtlaması gereken lebron basit bir top kaybı yaptı ardından manu 4 sayılık bir oyunla maçı kopardı.
    spurs adına birkaç şey söyleyecek olursak, parker biraz orta mesafeli şut atabildiği zaman 30 lu sayıları bulabileceğini gösterdi, ginobili lebron'dan bekleneni yaptı, en kritik anlarda bile elini taşın altına sokmaktan çekinmedi sorumluluk alması gerektiğinde görevini yerine getirdi, fark 29 sayı iken bile ilk dakikalardaki heyecan ve istekle oynadı her topa atladı, duncan bildiğimiz duncan, finaller için o sahalarda olduğunu bir kez daha gösterdi çok muhtemelen yine mvp ödülünü alacak, yanılmıyorsam 35 dakikada, 23 sayı- 9 ribaund - 9 asist ile oynadı, bowen inanılmaz bir gayretle oynuyor, lebron gibi fizikli oyuncular karşısında hep zorlanıyordu fakat bu seride gerek devamlı yardım gelmesi gerekse kendi çabası sayesinde savunmada çok faydalı oynuyor, bugün 7-1 ile üçlük attı yakıştıramadık kendisine neyse olur böyle şeyler diyoruz. finley' i hiç anlayamıyorum, "bu kadar kötü şut atacak adam değildi bu" diyor ve günün en şaşırtan oyuncusuna robert horrye geçiyorum, 37 yaşındaki emektar en son 2005 finalinde 5.maçta detroite oynadığı gibi bir oyun oynadı bu sabah. oyunda kaldığı 25 dakikada 10 ribaund 4 asist 5 blok ile oynadı kendisini can-ı gönülden kutluyoruz.
    (anakin, 11.06.2007 09:21)
  12. erken finalin spurs-suns serisi olduğunu kanıtlayan bir maç olmuştur
    (tantun, 11.06.2007 09:38)