yenersek devam edebileceğimiz, yenilirsek umutların biteceği avrupa şampiyonası maçı. ne kadar umursamıyor olsam da, dünya kupasına gitmek için çeyrek finale kalmamızı istiyorum. benim istememle olmuyor tabi, o ayrı.
biz de istiyoruz yenmesini ama şu ana kadar ortaya konulan oyunla mücadele etmeyen bi milli takımımızla ne kadar iyimser olmaya çalışsam da avrupa şampiyonasının bizim için sona ereceği maç olacaktır.
diğer maçların aksine günün ilk maçlarının oynandığı saatlerde oynanacaktır. belki diğer maçların aksine 40 dakikalık bir mücadele, takımın morali düşse de kenar yönetiminin gazıyla başarıya giden bir takım görürüz sahada.
17:30'da ntv'den canlı yayınlanacaktır.
şahsen pek umudum yok,maçı kazanmamız için tüm oyuncularımız formda olacak,süper gaz olacaklar,şut yüzdemiz süper olacak,hepsi hırslı bi şekilde savunma yapacak,tanjevic aklını başına alacak vs..
bu şartların oluşması sonucu maçı kazanma olasılığımız artar ama bu şartların oluşma ihtimalini gelin siz hesap edin..
iyi oynayıpta kaybetmiş olsaydık belki ihtimalleri göz önünde bulundururdum ama daha çekleri ve slovenleri ezemeyen milli takımdan bir ümit beklemek bu şartlarda zor.
bari doğru düzgün oynasınlar da yenilirsek yenilelim dediğim maçtır.biraz mücadele etsinler unuttururlar ötesi dediğim maçtır. hadi bakalım hayırlısıdır.
milli takım'ın çok iyi performans sergileyip, özellikle hidayet'in üstün hücum performansı ve pota altındaki oyuncuların savaşçı oyunuyla galip geleceği maç.
genel olarak basketbol milli takımımızın başarılı olduğu turnuvalara bakarsak, mutlaka şansımızın da bu başarıda etken olduğunu görürüz. bu turnuvada rezilleri oynamamıza rağmen kim ne derse desin son iki maçta ufak kıpırdanmalar oldu. ben bu maçın o nedenle bir öncekiler gibi olmayacağına yemin edebilirim. ha olursa bişey de diyemem ama sanki artık galibiyetin vakti gelmiş gibi. çünkü yukarıda bahsettiğim şans faktörü bu turnuvada yanımızda hiç olmadı ve hiçbir takım tamamen şanstan uzak bir turnuva oynamaz. artık bir şeyler dönmeli. umarım bugün olacak. nedense acayip güveniyorum..
o nedenledir ki türkiye'nin mutlak galip geleceği maçtır.
italyan gençlere yazık olmaktadır. 4 maçtır tel tel dökülen milli takımımız sonunda beklenen patlamayı yapmış ilk periyot itibari ile italyanları paramparça etmiştir. italyan basketbolcuların bu durum karşısındaki "noluyor a..na koyim" şeklindeki sessiz çığlıkları yüreğimizi parçalamaktadır.
maç sonrası gelen edit: 10 dakikalık oyundan sonra gaza gelip yazılan bu giriyi silme terbiyesizliğinde bulunmak istemedim. müsait olan bir mod. götümüze girmiş giriler başlığına taşırsa benim gibi heyecanlı gençlerin böyle dallamalıklar yapmasını engellemiş olacaklardır.
takıma murat murathanoğlu'nun koçluk yaptığı maçtır. işin garibi böyle daha iyi oynuyoruz. yiğiter uluğ'da bogdan tanjeviç'in hidoyu kenara almasını engellerse maçı alırız.
takımı murat murathanoğlu'nun domine ettiği kesindir.tanyeviç'in gıkı çıkmıyor.arada parlıyor.aslanım murathanoğlu memo'ya çizginin dışına çık hemen dedi memo ikiletmedi bile.hani farketmedim değil.
evet 43-34 ilk yarıyı önde bitirdik.son anda ender herifin üzerine çullandı ama olsun hakemler tınlamadı bile.
ermal sakın girme oyuna.gurban oluyum.uzak dur.
ilk devresi bizim için süper geçen maçtır. umuyorum ki ikinci devre de aynı azimle oynarız ve şansımızı devam ettirebiliriz (ufakta olsa şans şanstır). hidayet ilk yarıdaki oyununu sürdürürse ve diğerleri de ona ayak uydurursa kazanmak işten bile değil. ek olarak gözlerim doldu bu turnuvada böyle oynadıklarını da gördüm ya..