belki ilginizi çeker
  1. · fatih terim den nefretimin 8 nedeni
  2. · abedi pele
  3. · ceyhun eriş
  4. · yaratıcı galatasaray taraftarı
  5. · fatih terim
  6. · nihat kahveci
  7. · sabri olmadan milli takım başarılı olamaz iddiası
  8. · fox tv
  9. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  2. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  3. · aklidengegorecelibikavramdir
  4. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  5. · aylin aslım
  6. · thierry henry
  7. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  8. · sebebim
  9. · levent

10 ekim 2009 belçika türkiye maçı  

sayfa  / 3
  1. türkiye'nin belçika milli takımı ile yapacağı ve son sınav ermenistan maçı öncesi gayet önemli puanlar barındıracak dünya kupası grup eleme maçı.
    (nebuchadnezar, 14.02.2009 00:09)
  2. fox'tan canlı yayınlanacak maç...

yahu zaten finallere gitmemiz mucizelere kalmış kalan maçları niye kabir azabına çeviriyorsunuz, şimdi işin yoksa zırt pırt reklamlara katlan, 16:9 / 4:3 ekran ayarlarının ırzına geçilsin bilmem ne, ah ulan trt ah...
    (mgun, 04.10.2009 01:57)
  3. estonya'nın bosna hersek'den puan alması; bizim de bu maçı kazanmamız sonucunda umutların yeşerebileceği(!) maç olacaktır.
    (kara gözlü çocuk, 04.10.2009 14:57)
  4. bu saatten sonra milli takım dünya kupasına katılsa şaşırmam ama maçı verecek olan kanal maçın içine etmezse işte o zaman çocuğumu keserim..

yapmayın abi! zaten umut yok, heyecan yok, bize bu işkenceyi yapmayın..
    (kowalski, 04.10.2009 15:00)
  5. muhteşem futbol büyüğü fatih terim'in ceyhun eriş'i kadroya alarak kazanmayı garantilediği maç.
    (minpietro, 04.10.2009 15:06)
  6. sonucu pek önemli olmayan maçtır zira işimiz malesef mucizelere kalmamıştır direkt imkansızdır

(bkz: imkansızsanız imkan sizsinizdir)
    (nicksiz adama kız verilmez bizde, 04.10.2009 15:10 ~ 15:11)
  7. muhtemel yenilgimiz sonrasında fatih terimin istifa edeceği ve total futbolu benimseyen bir teknik direktörün (yabancı veya yerli fark etmez) milli takımımızın başına geçmesini sağlayacak maçtır.

güncelleme: bosna bizden önce oynayacak. eğer puan kaybı olursa o zaman fatih hocanın muhtemel bir belçika galibiyeti sonrasında istifası bir sonraki ermenistan maçına kalır. hala dünya kupasında playoff oynarız diyen varsa bayağı hayalciymiş derim.
    (mmx166, 04.10.2009 15:39 ~ 10.10.2009 12:58)
  8. maç öncesinde kamp için gidilen hollanda'da milli takımımız kaybolmuş ve gideceği otele 5 saatte ulaşabilmiştir.
    http://www.ntvmsnbc.com/id/25006984/
    (sevda yuklu metrobus, 05.10.2009 23:23 ~ 23:24)
  9. ne medyanın, ne sözlüğün, ne futbolcuların ne halkın ne de teknik heyet dahil kimsenin sallamadığı maç.
    (minpietro, 08.10.2009 00:00)
  10. fatih terim'in gitmesi için ne olması lazım diye düşünerek kendi kendime komplo teorileri ürettiğim maç. ne sikime yarayacaksa. adam imparator(!) mına koyim.
    (alameti farika, 08.10.2009 00:03)
  11. bu maç bir basamaktır ve ermenistan maçından sonra fatih terim gidecek yerine ise mustafa denizli gelecektir.

(bkz: at yalanı sikeyim inananı)
    (azalin, 08.10.2009 00:20)
  12. bosna hersek in bizden 4 puan önde olduğunu ve ilk maçta 7-0 yendikleri estonya ile oynayacaklarını düşündüğümde hiç ama hiç heyecan uyandırmayan maçtır. en iyisi 2014 e hazırlanmak. milli takımı izlemek için güney afrika ya gitmek var brezilya ya gitmek var. gitti umuttan 4 sene. benim coşkum gittikten sonra yemişler fatih terim i, mustafa denizli yi ersun u şenol u.
    (tuatara, 08.10.2009 00:34 ~ 00:37)
  13. o değil de, bosna hersek yenilirse de türkiye bu maçta puan kaybederse, o zaman ortalık çok güzel karışacak.
    kendisinden hemen önce oynanacak maçtan daha önemli olmayan maçtır.
    (regulus, 08.10.2009 00:52)
  14. konu milli takım olduğunda hiçbir zaman ümidimi kesmemişimdir, meşhuuur isviçre maçından beri. hoş o maçtan da istediğimizi alarak ayrılmadık ama, karşısında bereziyla olsa yine 4-2 yenecek gibi oynamıştı milli takım. şimdi umudum yok, çünkü ipler bizim elimizde değil. o yüzden hiç fox tv karşısına geçip kanser riskiyle karşı karşıya kalmayı düşünmüyorum. kız gibi oran. banko 2 (1,75).
    (dünyayı kurcalayan adam, 09.10.2009 23:36)
  15. kazansak ayrı kazanmasak ayrı bu akşam sinir krizleri geçirttirecek maçtır.

tabi bu maçın bir işe yaraması için önce bosna estonya maçının sonuçlanması lazımdır.

edit : kazansak da, kaybetsek de umrumuzda olmayacak maçtır.
    (holzlöffel, 10.10.2009 10:13 ~ 20:59)
  16. beni düşüncelere gark etmiş maçtır. zira yensekte büyük ihtimal hiçbiryere gidemeyeceğimiz maçtır. sayın hocam fatih terim hala bu takımın başında kalacak mıdır? şık bir davranışta bulunup istifa edecek midir? ederse kim gelecektir? acayip heyecanlıyım sözlük. aklımdan nedense lucescu geçti. aman sözlük hıncal duymasın. şşş...
    (deli raporlu psikolog, 10.10.2009 10:42)
  17. ne yazık ki fox tv işkencesini çekeceğimiz maçtır.
    (idioglossia, 10.10.2009 11:17 ~ 11:18)
  18. estonya-bosna hersek maçının sonucuna göre bir anlam kazanacak maç.bana en çok koyan nokta ise koca bir türk milli takımın estonya gibi bir takımdan medet umacak duruma düşmesi.yazık,gerçekten çok yazık...
    (sıradan kireç önleyici, 10.10.2009 11:21)
  19. bosna hersek'in estonya deplasmanından galibiyet ya da beraberlikle ayrılması durumunda izlemesek de olur dediğim maç.

alt yapı yok, tesisleşme yok. oynanan futbol rezil derecede.
    yumurta kapıya dayanınca içindeki türko çıksın ortaya demekle olmuyor.
    (eses taraftari porsuk canavari, 10.10.2009 11:33)
  20. 1-1 berabere bitecek olan maçtır.

bugüne kadar böyle olmuştur. böyle olacaktır. estonya bosna'dan puan koparacak fakat biz kendi kendimize etmiş olacağız. zaten oynadığımız oyun da bir boka benzemiyor. katılmasak da ben yine de dünya kupasını izlerim. dört sene daha bekleyiverelim. hem karlı çıkacağız. fatih terim ayrılacak. son dakikada yaraktan kürekten gol atıp bok var gibi sevinmeyeceğiz. kimbilir belki güzel oynamaya falan başlarız fatih gidince.

edit: götten uydurulmuş ikinci durum yani estonyanın puan koparması durumu göte giren yorum olmuştur. inşallah ilk yorumum belçika maçı da göte giren yorumlardan olur da yeneriz. ne boka yarayacaksa..
    (iki ekmek bi maltepe, 10.10.2009 11:38 ~ 20:59)
  21. reklamların arasında izlemeye niyetli olduğumuz maç. hayırlısı bakalım.
    (ayarcızade mahmud ekrem, 10.10.2009 15:59)
  22. ermenistana yenilmiş bir belçika karşısında normal şartlarda kazanabileceğiz bir müsabaka. ama bakın tekrar yazıyorum, normal şartlarda. işin ironik tarafı o şartlar hiçbir şekilde yok ortada.
    (conquistador, 10.10.2009 16:00)
  23. fatih terim ve onun temsil ettiği tüm beşpara etmez şeylerden kurtulma maçı olabilir bu maç.hadi belçika göreyim seni.
    (nyksss, 10.10.2009 16:15 ~ 16:15)
  24. dünya kupasında olamayacığımız kesinleşince çok üzülcem biliyorum ama belki milli takım açısından hayırlı olur. yeni teknik heyet, yeni sistem, yeni heycanlar. belçikaya'dan 3 puan alamayız demiyorum ama bosna kaçırmaz bu şansı bana kalırsa.
    (işimdeyim gücümdeyim, 10.10.2009 16:46)
  25. az önce başlayan estonya bosna hersek maçının galibi eğer bosna olursa, hiçbir anlam ifade etmeyen maç olacaktır. en fazla çıkıp idman havasında ter atarlar.

edit: oldu.
    (parabola, 10.10.2009 19:05 ~ 22:15)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil