belki ilginizi çeker
  1. · sasa ilic
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · domuz gribi
  2. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  3. · aylin aslım
  4. · annenin gençlik fotoğrafları
  5. · colin kazım richards
  6. · erkekte ses tonu
  7. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  8. · sediment
  9. · be adam

10 aralık 2005 galatasaray beşiktaş maçı  

1. turkcell süper liginin 16. haftasında, ali sami yen stadı'nda oynanacak ve saat 19:00'da başlayıp cüneyt çakır tarafından yönetilecek maçtır.
    kariyerinde ilk defa bir derbi maçı yönetecek olan cüneyt çakır'ın performansı merak konusu olacakken, fenerbahçe'ye karşı sergilediği futbolu sergilerse galatasaray'ın sahadan mağlup, zenit'e karşı oynadığı oyunu oynarsa da beşiktaş'ın sahadan galip ayrılacağını düşündüğüm maçtır. son on maça bakıldığında 3 maç berabere, 3 maç galatasaray'ın lehine ve 4 maç da beşiktaş'ın galibiyetiyle sonuçlanmıştır.*
    (dedi ki normal, 08.12.2005 19:05)
  2. federasyon'un nasıl olduysa cumartesi gününe koyduğu derbi maçtır. bilindiği kadarıyla derbi maçları pazar akşamı oynanır. galiba ben görmeyeli fenerbahçe kayseri şehrinin takımı olmuştur ki aynı haftaya denk gelen iki derbiden kayseri de olanı pazar gününe alınmıştır. buradan sesim gitmez ama bu ayarlamayı yapan federasyon yetkililerini tebrik ediyorum. bukadarı da olur mu diyorum.
    (neyapmali neetmeli, 08.12.2005 19:48)
  3. galatasaray'ın 3-2 kazanacağı maç.
    (bkz: eski bir fenerlinin kehaneti)
    (orcinus orca, 08.12.2005 23:34 ~ 10.12.2005 20:32)
  4. amokachi olsaydı beşiktaş kazanırdı.
    (ben de öyle biliyordum, 08.12.2005 23:40)
  5. 3-2 galatasarayın galibiyeti ile biten maç.
    (eden, 10.12.2005 20:53 ~ 20:54)
  6. beşiktaş, ilk yarıdaki oyununu ikinci yarıya taşıyabilseydi ikinci bir istanbul hatırası elde edebileceği, ümit karan'ın ibrahim toroman'a tekme tokat girmesine sarı kart gösterip seyirci kalan bir hakemin yönettiği, galatasaray'ın iliç ile bulduğu iki şans golüyle kazanıp üç puanı aldığı maç olmuştur. beşiktaş ise iyi top oynamaya başladı aylar sonra, mağlup olsak da böyle bir takım izlemek bizim için sevindirici olmuştur.

lig tv'nin gözümden kaçmayan birkaç olayına da değinmem gerekirse, ibrahim akın'ın sakatlanıp oyundan çıkma anında galatasaray gol attığından, tüm lig tv ibrahim akın'ı unutmuş ve yerine youla'nın girdiğini görünce şaşırıp durumu görmemezlikten gelmişlerdir. 79. dakikada oyuna giren hakan şükür'e tezahürat yapan galatasaray seyircisi için ercan taner, (oyundan çıkmakta olan) ümit karan'a büyük sevgi gösterisi var demiş ve kafasından eklediği 10 dak. uzatma ile hakan şükür kalan 20 dakikada görev yapacak demiştir.
    (dedi ki normal, 10.12.2005 21:07)
  7. beşiktaşın inanılmaz hatalarla kaybettiği maç.iki takımda iyi oynadı.
    (advoscotch, 10.12.2005 21:22)
  8. maçın sonunda yenilmiş olmamıza rağmen beşiktaşa sevgimi her nasılsa artırmış olan maç.
    ben bu maçta şunu öğrendim: beşiktaş taraftarı olmak takımının herkesi yemeceğini iddia etmek değil, yenmesini istemek ve her şeye rağmen sadece beşiktaşı sevmektir. maçtan sonra eve yürüken aklımda "çok seviyoruz, deli gibi..." diye başlayan tezahürat varsa, be afyon bağımlısı bir kitlenin mensubu olmaktan mutluyum demektir.

bu arada galatasaraylı futbolcuları performanslarından, taraftarları da desteği elden bırakmamalarından ötürü takdire şayan buldum.
    (tori, 10.12.2005 21:41 ~ 21:42)
  9. bu maç hakkında söylenecek çok şeyler var.ilk olarak bilet fiyatı veya benzeri faktörler tribünün istemesiyle ortadan kalkabiliyormuş..istemek yetiyormuş..

başka önemli bir nokta ise maçtan önce gerçekleşen bıçaklama olayı..bu olay gerçekten çok kötü fakat düşününce bıçaklanan insan o dakikada orada ne yapıyordu.yani bıçaklanmasa bıçaklayacaktı.(gözümün önünde oldu ordan biliyorum)

bir başka şey ise, bu maçta şu çok medh edilen insan topluluğunu görememiş olmamız..ne dediniz? yaratıcı beşiktaş taraftarı mı?? yaratıcılık isteyenler lütfen burdan (bkz: fincanı taştan oyarlar (remix) )..

son olarak bugün bir kez daha galatasaray taraftarı olanlar gurur duydu..ne olursa olsun maddi imkansızlıklar şu, bu , bu takım sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacak;biz de buna inanıyoruz. (bkz: ultraslan)
    (coyote, 10.12.2005 21:53)
  10. fanatik galatasaraylı olup, aynı zamanda beşiktaşa ve taraftarına sempatisi olan biri olarak gurur duyduğum bir maç oldu. galatasaray öyle veya böyle süper ligin ikincisidir. her zaman olduğu gibi şampiyonluğun da en güçlü adaylarından biridir. ne maddi zorluklar, ne hakem hataları, ne beceriksiz basiretsiz yönetim hiçbir güç yolundan alı koyamayacak, son haftaya kadar şampiyonluğu kovalayacaktır. takımımıza olan inancımız sürüyor..
    (bkz: ultraslan)
    (bkz: die for you)
    (srce, 10.12.2005 23:13)
  11. gerets'in değişiklik haklarını neden bu kadar geç kullandığını anlayamadığım, özetini izleyince gitmediğime pişman olduğum istanbul derbisi.
    (tapioca, 11.12.2005 13:06)
  12. izleyen futbolseverlerin "mutlu olduğu" bir maç.
    (teşhiste temel bilgi, 11.12.2005 17:24)
  13. maç izlemeye niye bıçakla gidilir sorusunu bir kez daha kendime sorduğum ama yanıtını bulamadığım maç.
    (fakespeare, 11.12.2005 17:31)
  14. beşiktaşın 6 defans (ali, adem, mustafa, ibrahim toraman, ibrahim üzülmez, çağdaş) 1 defansif ortasaha(kleberson),3 hücuma dönük ortasaha (tümer, ibrahim akın, ahmet hassan) ile başlayıp (6-4-0gibi bi taktik)duran toptan golleri attıktan sonra savunmaya kapandığı maçtır. maçta yüreğini ortaya koyan, atak yapan, pozisyona giren, gol kaçıran takım maçı kazanmıştır. beşiktaşın yediği gollerden sadece ilki şans golü sayılabilecek olup diğerleri güzel paslaşmalar çalımlar ve defans hatalarının sonucudur. maçta ümit karan'ın tekme tokat girdiği iddiası abartıdır hatta palavradır, olayın itiş kakıştan fazla bir farkı yoktur, hakem doğru kararı vermiştir. sasanın attığı gollerden önce hakemin değişikliği zamanında yaptırmamış olması hatadır ancak sonuca etkileyecek bir durum değildir, çünkü bir ortasaha oyuncusu çıkacak yerine forvet girecektir ki galatasaray golü defanstaki boşluktan yararlanarak atmıştır. o boşluğu youla mı kapatacaktı? ikinci golde de aynı durum geçerlidir. beşiktaşlıların yakınmaya hakları yoktur. her zamanki gibi ellerinde mazeretleri vardır, yetersizliklerini mazeretleri ile örtmeye çalışmaktadırlar. bu takımın ronaldo ve zago ikilisi gibi defans oyuncularına ihtiyacı vardır.
    (erchamion, 11.12.2005 17:44)
  15. oynanan maçla ilgili şok bir gelişme olduğu haberi konuşuluyor.

(bkz: http://www.istanbulfm.com.tr/...)
    (dlord, 15.12.2005 11:37)
  16. beşiktaş'ın kural hatası yapıldığına ilişkin başvuru yaptığı ancak bu başvurudan bişi çıkmayacak maç
    (stocky2001, 15.12.2005 11:47)
  17. nadiren de olsa beşiktaşı desteklediim maç
    (kenny, 19.12.2005 03:03)
  18. (bkz: tekerrür)
    (xanobachewsky, 02.09.2009 14:49)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil