(bkz:
@3510273)
yaşadığınız anda ayaklarınızı yerden kesen şaka. sözlüğü uktelendirirken aklımdan geçen tek şey "hissediyorum bir yerlerde benim gibi 1 nisan'da terkedilmiş bedeviler mevcut, bu neden sözlük olmasın" diye düşünmüştüm. ama görüyorum ki tek dallama benmişim. açıkçası bazen hiç yardımcı olmuyorsunuz... "benimde başıma geldi, çok üzüldüm ama manitam 12'de aradı şaka yaptım aşgııım" dedi diyen yok.
lise sonrası öss'yi kazanamamış bünyenin "hayat b*k gibi zaten(bu bir klasiktir), dur ben bi aşık olayım,hayat o zaman nasıl şenlenecek, midemde efervesan tabletler eriyecek" feryatlarıyla dershanenin silik ama sinemasever kişisine aşık olma konusunda kendimi öyle zorladım ki yerleştirmelerin açıklandığı günün akşamında, döküntü bir kafede
çelik erişçi'nin
yazıklar olsun adlı muhteşem!!! şarkısını dinlerken, masadaki diğer zafer sarhoşu bünyelere dönüp "ben şu an tuvalette olan arkadaşımıza aşığım sanırım" dedim. tepkileri buraya aktarmak yersiz olacak...
öyle oldu, böyle oldu derken en son tuvalette bıraktığımız arkadaşla dehşet bir birliktelik yaşamaya başladık. 250 kontör ve 250 sms eşliğinde süren bu ilişkinin, 1 nisan gününe denk gelen "cem uzan sponsorluğunda beleş 20 kontörlük" kısmında telefonda sevgilisiyle gülen eğlenen bendeniz, karşı tarafın birden durgunlaşmasıyla "çok güldü de karnı ağrıdı zahir" diye düşünürken, karşıdakinin son kahkahasını kısa kesip "bu iş böyle yürümeyecek, 600 km dile kolay, ayrılalım" demesiyle "şaka yapıyor trajik, atlama hemen, relax" iç sesiyle "tamam ayrılalım" dedim. odama döndüm ama yavaş yavaş korkmaya da başladım. "arkadaşlar sanırım terkedildim" dedim, bilge arkadaşlarım "hayır yaaa. bugün bir nisan, seni kekliyor aklınca" gibi derin okumalara giriştiler.saat 11'e doğru "aramıyor işte,kesin terkedildim.." diye söylenirken bilge arkadaşlarım "12'ye 5 kala arar bak görürsün..." dedi. saat 11:30 oldu, 11:50,11:55,00:00,00:30,01:00 ve telefon çaldı. bekle çaldı. terkedildim ulan. iki bağırıp çağıramadan terkedildim.
devlet büyüklerimizden iki isteğim olacak;
kpss kaldırılsın, 1 nisan, 1 mayıs'a kaydırılarak ortak etkinlikler çerçevesinde kutlansın.