telefona bakmadan önce sesinden yada kıpraşmasından zaten algıladığınız sonra ekranda görerek pekiştirme imkanı bulduğunuz insanı gerçekten sevindiren güzel cümlecik.
zaman zaman benim telefonumda da gözüken ibare, hödö, zartırı zurtu.
- 1 mesaj alindi
+ ee nabıyım koç
- koş git hemen gönlünü al.. hayvan..
+ tamam tamam..
- şş operatöre trip yapma bakayım..
- sevgilim?
+ efendim canım
- ben çok sıkıldım.
+ ee?
- dışarıda da hava çok güzel.
+ tamam. 1 mesaj alindi - yaşasın!! ben hemen üzerimi giyiniyorum sevgilim.
+ arabanın anahtarlarıyla ruhsatı da getir bari, tuvalet masasının üstünde
zamanına ve durumuna göre bir mesaj çok değerlidi rönemlidir;mümkün olsa ordan kopipeyst yapıp çerçeveletmek ister insan.o kadar güzeldir ki cevap dahi yazılmaz...cevap tılsımını bozarabilir.yuklenen anlamı kaybettirebilir gerçek anlamı ifşa edebilir.ve fakat bazende spam tarzı bir kilo lahana su kadar ytl seklinde market mesajları ya da filanca bankanın filanca kartı ekstre sevimsizliğidir.hepsi de aynı uyarı tonuyla gelir.farklı uyarılmayla karşılanır.
telefon ekranında görülmesi halinde kalp çarpıntılarına, heyecana, dayanılmaz bir meraka neden olan söz öbeği.hassas zamanlardaki yegane dost.uykusuz gecelerin ve sinir harplerinin sonundaki en büyük ödül. içinde öyle anlamlar barındırır ki o sözcükler. mesela sevgiliden gelen bir özürdür büyük bir kavganın ardından,ya da şüphelerden sonra gelen "seni seviyorum"lardır, "seni özledim"lerdir.çok uzaklardan bir arkadaşının şehrine gelip seni ziyaret etmesidir.sıkıcı bir gecede birinin "hadi taksime" davetidir.
ama en kötüsü: gülşenin yeni albümünün x şarkısının gerçek melodisi için qqq yazın 7200a yollayın! şeklinde olanlardır. kalbi kırılır insanın.
sevgiliniz olmadığında ve kendinizi en yanlız hissettiğiniz zamanlardan birinde gelmişse dünyanın en güzel şeyi olmuş gibi sizi ekrana dakikalarca baktıran cümle açmaya bile kıyamaz insan ama bu mesaj servis mesajı da olabilir o zamanda şu cümle sarfedilir ''zaten bana ...dan başka kim mesaj gönderirki ühüüüü...''
görüldüğü anda kimden geldi acaba diye heyecan yaratan fakat turkcell den geldiği görülünce hayal kırıklığı yaratan uyarı. hiç beklenmedik bir anda da güzel sonuçlar ortaya çıkardığı da görülmemiş değil tabi
duruma göre insanı mutlu eden duruma göre sinir eden sinyal.sessizlikten sonra ekranda görüldüğünde "heyyy mesaj geldiiii" diye sevinirken mesaj okunduğunda alakasız bir turkcell yada telsim bilgi mesajı görüldüğünde sinirlenilen cümle. bazense insanın içini açan gülümsemesini sağlayan cümle.