gündem
  1. · mutluluk veren küçük şeyler
  2. · ece gürsel
  3. · beşiktaş
  4. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  5. · demokratik sol halk partisi
  6. · dünyanın en seksi şarkısı
  7. · her yerinden öpüyorum rüştü
  8. · senden cacık olmaz
  9. · emin çölaşan

1 mayıs 2006  

1. sendikaların ve parti örgütlerinin kadıköy meydanında saat 11'de kutlayacağı bayramdır.bunun dışında tkp işçilerin birlik beraberlik ve dayanışma gününü, bu sloganlarla kartal'da kutlayacaktır.bu ne yaman çelişkidir anlaşılamamaktadır, yılladır insanlar 1 mayıs'ı bir arada yasal bir şekilde kutlamaya çalışırken yapılan çalışmalar anlaşılamamaktadır.işçilerle, emekçilerle dayanışmak isteyen herkesi 1 mayıs'ta kadıköy'e bekliyoruz.
    ayrıca bu bayram teröristlerin bayramı, olay çıkar, camlar kırılır falan filan yazanlar eski 1 mayısları kontrol etsinler bakalım olay çıkıyor mu.4-5 senedir gidiyorum ve olay çıktığına henüz rastlamadım, arada çıkan ufak kavgalardan bahsediyolarsa onlar kafamızı çevirdiğimiz her yerde karşımıza çıkıyor, o olaylar nasıl tüm insanlara mal edilmiyorsa miting alanındaki 3-5 dangalağın ettiği kavgada hakkını aramaya gelmiş işçilere ve emekçilere mal edilemez.
    (toumai, 25.04.2006 21:54)
  2. (libertar, 25.04.2006 22:36)
  3. devrimcisiyle, legaliyle, illegal olanıyla solcuların diğer solculara gövde gösterisine çıkacakları(öteden beri...) bayram günü.
    (bkz: kaç kişiydiniz)
    (göynük çoban, 26.04.2006 23:24)
  4. türk yazılı basınında (marjinal basını saymazsak) cumhuriyet gazetesi dışında günün anlam ve ehemmiyetine manşetten vurgu yapan (birgün de sayılabilir belki) neredeyse hiçbir gazete bulunmaması, mevcut durumu ve aslında basının halini tüm çıplaklığı ile gözler önüne seriyor.
    (dr conners, 01.05.2006 19:21)
  5. evrensel gazetesinde neredeyse 1 haftadır 1 mayıs'ın önemine vurgu yapılıyor.bugünde manşette idi, ayağımdaki sakatlıktan dolayı kadıköy'e gidemedim ama aldığım duyuma göre gayet çoşkuluymuş.
    (toumai, 01.05.2006 21:11 ~ 21:12)
  6. en iyi kutlamanın bolivya'da yapıldığı işçi sınıfı bayramı. zira, 1 mayıs kürsüsünden bolivya petrollerinin kamulaştırıldığı, artık petrolün şirketlerin para kazanması için değil ülke gelirine katkısı olması için yeraltından çıkarılacağı müjdesi verilmiştir.
    (chaghdash, 10.05.2006 14:37)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil