ali sami yen stadında pazar günü 16:00 'da oynanacak karşılaşma.
aşırı stresli geçen ve yenilgi ile sonlanan derbi maçı sonrası galatasarayın mutlak suretle maçı kazanması gerekir. 3 maç ceza alan abdul kader keita ve derbide sakatlanan milan baros' tan yoksun çıkacak maça galasataray.
bu sistemle bu gemi yürümez arkadaş direyerek, hala kötü yolda olduğumuzu söylüyorum. dolayısı ile bu maçta da beklediğim şeyleri göremeyeceğim. en azından orta saha da ayhan ve mustafa nın yanına,formsuz ve bu sene bir türlü isteneni veremeyen mehmet topal ın yerine barışı görmek isterim. hatta mehmet topal ı servet in yanına defansa koymak bile iyi olabilir. oyunu diğer oyunculara nazaran daha iyi kurduğu için galatasarayın bu eksiğini giderebilir. elimizde çok iyi oyuncular var diye hepsi oynamak zorunda değil. oynadı da ne oldu? bak bu maç üç tanesi yok bile. arda formsuz. baros sakatlandı. keita ve elano kart cezalısı. hep bir arada oynadıklarında hepsinden tam verim almak zaten hayalcilik olur.bu yüzden dediklerimin daha akıl karı olduğunu söylemek isterim. en azından bucaspordan bile pozisyon yiyecek durumda olmayız.
hala şifresiz... şimdi son dakkada şifreleyecekler falan boşuna ümitlenmeyelim, uydudan silsem mi napsam, ya da ben mi şifre koysam kendi cihazıma bilemedim!!!
michael petkoviç elinde topu çok tuttu diye endirekt serbest vuruş verildi. her galatasaray maçında bir komiklik yapıyoruz amına koyum, sikiyim. hakkı hocaoğlu da ceza sahasında topu eline almıştı iki sene önce.
ceza alanı içinde kullandı harry kewell serbest vuruşu ve 2-0 oldu.
bülent yıldırım kod adlı tuhaf şey(hakemmiş sanırım), ortalığa sarı kart gösteriyor; komik lan, resmen smiley koyasım geldi giriye. kim gördü kartı belli değil, herhalde karar veremedi adam. soyunma odasında düşünecek güzelce. kim daha uygun gelirse ona yazacak, teallam ya; ortalık karıştı, sedat bayrak da kart gördü arada.