görseller
1 kadın 1 erkek1 kadın 1 erkek
1 kadın 1 erkek1 kadın 1 erkek
belki ilginizi çeker
  1. · demet evgar
  2. · un gars une fille
  3. · emre karayel
  4. · yogican
  5. · oral
  6. · ateşle barut
  7. · popüler olan bizden değildir
  8. · 2 kadın 1 adam
  9. · mehmet altıoklar
  10. · erkekler ne söyler kadınlar ne anlar
gündem
  1. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  2. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  3. · aşk ı memnu
  4. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  5. · the twilight saga new moon
  6. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  7. · yetenek sizsiniz türkiye
  8. · homer simpson
  9. · lefteyenine

1 kadın 1 erkek  

sayfa  / 3
  1. türkmax da yayımlanan romantik komedi.değişik konseptiyle ilgi çekici.
    (bkz: demet evgar)
    (itü sözlük e bir daha girersem alacağım nick budur, 17.10.2008 00:53)
  2. demet evgar ve emre karayel'in oynadıkları, türk televizyonlarının gördüğü en muhteşem sitcomlardan biri.
    hem cinselliği masaya yatırmaları, hem harika oyunculukları, hem de muhteşem tespit ve esprileriyle beni benden alıyorlar.
    (oert, 24.11.2008 10:25)
  3. fransa ve kanada da un gars une filleadıyla yayınlanan konseptin türk versiyonu. fransız versiyonunun bir fanatiği olarak açıkçası türk versiyonunun o kadar başarılı olup olamayacağını da merak ediyorum.
    (heroine, 04.12.2008 00:15)
  4. son yıllarda izlediğim en harika yapım. modernizmin getirdiği hayat tarzının harika bir eleştirisi. 4 yıldır nişanlı olan ve beraber yaşayan çift , kadın ve erkeğin kalıplaşmış davranışlarından çıkarılan ve ne adem'in ne de havva'nın aslında o elmanın ısırılmasında daha fazla suça sahip olduğuna, günahları ve hataları paylaştıklarına güzel bir kanıt.

öyle ki dizideki mizah abartılı bir oyunculuğa falan gerek duymuyor. libido bakımından tarafların da oldukça doğru ayarlandığı söylenebilir; ancak emre karayel doymuş erkeği oynuyor gibi. orijinal senaryo kim tarafından uyarlanıyorsa kadın erkek ilişkilerinde erkek isteksizliğinden çekiyor ya da eşine bak ben ne kadar arzuluyum ne denyolar var mesajı veriyor.

doğal olarak asla prime time yapımı olmayacak 1 kadın 1 erkek. türkiye gibi bir ülke için fazla gerçek. biz hala ideal aile safsatalarının peşinden koşuyoruz. partnerinin yataktaki başarısızlığını yüzüne vurabilen bir kadına alışık değiliz; ama bakire olmayan kadınları yaftalamak konusunda ilk 10'a girmemiz hiç de zor değil.

demet evgar ve emre karayel'den bir oyunculuk şöleni kısacası.
    (karanlıkta, 23.01.2009 20:27)
  5. bir demet evgar hayranı olarak kimi sahnelerde 'ayrılın hulayn' dememe neden olan yapım.
    (eski sevgili itlaf ekibi, 23.01.2009 21:32)
  6. aşağıda bahsi geçen sahneyle en komiklerin başında gelen dizi.
    zeynep ozan maç izlerken ozan'ı baştan çıkarmayı başarabilmiştir.
    ve birden ozan'aoral girişir.
    mevzu devam ederken takım gol atar ve ozan kendinden geçerek gol diye haykırmaya başlar.
    zeynep'ten muhteşem tepki gelir; "ayyy!!ayy!!noluyo be!! ya ben daha napayım??ne yapayım!! daha ne yapayım ben!! 22 tane adamı bana tercih ediyorsun ya!! daha ne yapayım!! bir de hasan'a topoş dersin!!"
    (kurdeşendöken, 27.03.2009 00:13 ~ 00:13)
  7. fransız "un gars une fille" adlı diziden esinlenerek , altıoklar tv programları yapımcılığında yayınlanan +18 sitcom.
    devam ederse şayet, çok daha fazla izleyiciyi etkisi altına alır tahminimce. hatta hiç bitmesin mümkünse..
    (fikrimderyadeniz, 27.03.2009 18:54)
  8. iyi ki bizim evde digitürk yok dedirten seksi dizi, çünkü;

evde digitürk olsa ben bu diziyi diziport'tan değil, televizyondan izlemek isteyecektim,

annem de "aa komik film" diye atlayacaktı,

sonra artık her +18 sahnede kanalı değiştire değiştire izleyecektik.
    (hürrem, 20.04.2009 15:09 ~ 15:09)
  9. teoman yine yapmış yapacağını dedirten,yeni albümü insanlık halleri'deki nadide parçalardan biri..
    "kadın ağlar erkek bakar,kadın duyar erkek duymaz,kadın sorar erkek susar,kadın gider erkek içer.." sözleriyle erkekler ve kadınları gayet iyi tanımlamış bence..
    (helpufo, 20.04.2009 16:07)
  10. (anathema se, 20.04.2009 18:25 ~ 18:25)
  11. aileyle beraber izlenmeyecek dizilerdendir, zaten belli bir bölüm sonra izlenmeyesi dizidir.

o kadar ki sadece demet evgar ve emre karayeli görmekten gına gelmektedir.
    (kizilotesi, 02.05.2009 14:59)
  12. dizi güzel olmasına rağmen demet evgar'dan da soğutur insanı..
    (karizmatik, 05.05.2009 17:01)
  13. demet evgar ile emre karayel'in oyunculuklarına ve çift olarak sağladıkları uyuma hayran kaldığım, sonunda saçma sapan sitcomlar yerine gerçekten zekice eprileri ile günlük yaşantıda olan olayları çok güzel yansıtan dizi. kahkahalarla da güldürüyor, insana kendini uzaktan izliyormuş havası veriyor.
    (ağustos, 13.05.2009 17:05)
  14. 10 liralık olan digiturk paketinin tek artısı.
    (alttantire, 13.05.2009 17:07)
  15. ilişkileri çok iyi yansıtmış basit bir mantığa sahip keyifli program. bütün bunlardan öte digiturkde olmasıdan dolayı metinlerindeki cinsel konulardaki rahatlık oyuncuların hareketleri falan yıllardır türk televizyonlarında beklediğim özgür yayını görmemi sağladı. keşke şu programı gece kanal d de atv de izleyebileceiğimiz günleri görebilsek. ama biz hala sütaş reklamını ineğin memesi gözüküyor diye rtük e şikayet eden insanların bulunduğu bir toplumda yaşıyoruz.
    (chladoceran, 17.05.2009 12:52)
  16. bir bölümünde;

kadın göğüslerini elliyor(sıkıyor,okşuyor falan...) yanında yatan kocası "ne yapıyorsun" diye sorduğunda; kadın "meme kanserinde erken teşhis çok önemli, sertlik var mı diye kontrol ediyorum" diyor. akabinde erkek de kadına yardım ediyor. sonra erkek kadının(karısı) elini yorganın altına sokarak "sertlik var mı" diye soruyor, ve böyle değişik olaylar ile sürüp gidiyor.

türk dizilerinde görmeye pek alışık olmadığımız sahneleri var inşallah devamı gelir.
    (scylla, 17.05.2009 16:20)
  17. 20. bölümüne kadar geldiğim güzel oluşum. ilk bölümlerine nazaran performans düşüklüğü görüyorum sanki.
    (hashus1099, 17.05.2009 16:22)
  18. an itibariyle türkmax'te yayınlanan bölümü gerçekten çok güzel olan sit-com. demet evgar iyi bir oyuncu olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır bu proje ile.
    (billy, 19.05.2009 00:03 ~ 25.05.2009 17:29)
  19. (bkz: http://www.youtube.com/...)

kolay anlaşılır yazmıştım, nitekim hepsini anlayamamışlar galiba; (bkz: kadınlara ofsaytı anlatmak/@510260)
    (zeus, 19.05.2009 00:06)
  20. birbirini yer.
    (diabetik nöropati, 19.05.2009 00:07)
  21. doktor karşısındalar, doktor bir kaç sorudan sonra;

dr: biraz cinsel hayat hakkında konuşmak istiyorum.
    ozan: tabi... sizinkini mi bizimkini mi konuşucaz?
    zeynep: (dürter)
    ozan: pardon ,tmm özür dil..
    dr: hafta da kaç kez sevişiyorsunuz?
    aynı anda;
    zeynep: 3
    ozan : 5
    birbirlerine bakıp;
    ozan: ıı yani 3-5 bir şey sevişiyoruz. allah ne verdiyse.

diyaloğu ile koparmıştır.
    (dörtyapraklıyoncanındördüncüyaprağı, 19.05.2009 14:04)
  22. ilk fırsatta tüm bölümleri tandem yapılıp izlenesi müthiş dizi. konsepti çakma olsa da senaryo ve oyunculuk on numara.
    (excalibur, 21.05.2009 15:59)
  23. facebook'a düşmüştür vatana millete hayırlı olsun.
    (hürrem, 22.05.2009 18:29)
  24. (yalnızlık bir yangıdır, 22.05.2009 18:30)
  25. kadın erkek ilişkileri üzerine enfes yorumlar ve çıkarımlar yapan dizi. keşke burjuva tv de değil de böyle bildiğin herkesin izleyebildiği tv kanalında yayınlansa. 24 saat tekrarı yayınlansa sapık gibi izlenir.
    (karyatid, 23.05.2009 13:33)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil