gündem
  1. · öğretmenler günü
  2. · ece gürsel
  3. · boylumlama
  4. · çok istenip de olunamayan meslekler
  5. · zongul ducks
  6. · prison brake
  7. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  8. · devlet dairesi
  9. · katil olduktan sonra söylenen sözler

1 hafta için 3 aylık maaş almak  

1. (kskaan, 04.05.2007 12:50)
  2. (tonguç, 04.05.2007 12:52)
  3. ak* ile karayı, halkçı * ile cepciyi, bal arısı * ile eşek arısını, millete işsizlik maaşı verecek ile * milleti daha şimdiden soyanı, doğrucu * ile yan çizeni belli edecek maaş alımlarıdır.
    (options, 04.05.2007 13:29)
  4. bir de şöyle düşünelim: siz 1 sene sözleşmeli bir işe giriyorsunuz, ve bu iş herhangi bir olaydan ötürü 3 ay önce bitiyor siz de geri kalan 3 ayın parasını almak istemezmisiniz? yoksa geri kalan 3 ay dımdızlak ortada mı kalmak istersiniz?
    her şeyin bir yolu yordamı var milletvekilinin de bir sözleşmesi var, erken bittiyse bitti adam parasını alır yine de. bu en doğal hakkıdır.

çalıp çırpmaktan söz ediyorsak, adam gibi vekil seçelim de çalıp çırpmasın, çalıp çırpanları başımızda isteyen biziz...
    (leyl, 04.05.2007 13:48 ~ 17.02.2008 03:35)
  5. (nagişşş, 04.05.2007 19:50)
  6. çok da büyütülmemesi gereken bir mesele. ya kardeşim ben milletvekili maaşına acımam, gözüm yoktur. ama ben olsam gider o maaşı kızılaya bağışlardım. çıkarın bir karar olsun bitsin, almasın milletvekili maaşını, ama bazı sorunlar var:
    - milletvekilliği sorumluluk ister bir iştir. hem de çok. bakmayın vekillerin yarısının mecliste uyuduğuna, sonuçta devlet batsa onların bir tarafına girecek sorumluluk. o yüzden para alacak tabii fazla.
    - bu adamlar devletin en derin sırlarını biliyorlar. sus payı olarak ver gitsin.
    - ya adam bir anlamda işsiz kalıyor. erken seçim. ver tazminat gitsin.
    - bu devlet milletvekili maaşından batmaz, mahalleye bakkal olamayacakları milletvekili seçmekten batar.
    (gelirsemkal, 04.05.2007 21:24 ~ 21:24)
  7. kişi, kâmil olursa üstad mertebesinde,
    ona madde üstü değer vereceksin.
    baktın tavrı değişti meclise girişinde,
    çüüüüüş deyip sırtına semer vereceksin.
    (dekomostra, 19.07.2007 09:47)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil