top oynucaz.maç yapmak isteyenler yemekten sonra isimlerini bir zahmet etkinlikler listesine kaydetsin.maçtan sonra isteyenler bizim eve gelip su içebilirler.henüz yer ve tarih kesin değildir.istekler doğrultusunda kesin olarak belirlenecektir(adam toplayabilirsek elbet).
gösterilen yoğun ilgi karşısında şaşırdığımı söylemeden geçemiyeceğimdir.yaz dönemi sebebiyetiyle sözlükteki göçün etkileri bu kadarmı yoğun olur dedirtmiştir.bana kaba kuvvet kullandırtmayın kayıt olun rica ederim.
daha birincisi düzenlenirken nasıl geleneksel oluyor dedirten etkinliklerden biri..
ilginç bir anlatım bozukluğudur ama ikisinin bir arada kullanımı başarılı ve güzel bir geyiktir.
atatürk "sağlam kafa sağlam vücutta bulunur" demiştir. halısaha turnuvası gibi spor faaliyetleri ile vücudumuzu sağlamlaştırıp sağlam kafamızla da sözlüğe daha iyi hizmet verebiliriz.
kitleleri ayağa kaldıran organizasyon.şimdiden 7 kişiye ulaşarak bir takımı çıkarmış bulunuyoruz.çok yalvarıcaksınız sonra abi nolur beni de takıma alın diye.
an itibariyle benim de katılımcılar arasında yerimi aldığım,geleneksel olarak birincisi gerçekleşen ve ilkinden daha güzel,çekişmeli geçeceğini umduğum turnuva. *
an itibarıyla-aşkböceğini fasulyeden sayarsak-15 kişinin bulunduğu ve 15 sayısının ikiye bölünmeme sorunsalıyla karşı karşıya kaldığımız organizasyondur.ya birini daha bulucaz yada benim oynadığım takım 7 kişi olucak.
(bkz. siz hepinizsiniz ben tek)
29 mayıs cumartesi günü saat 18-19 arası maslak kampüsündeki halısahada yapılması planlanmakta olan turnuva.büyük bir satış yaşamazsak halihazırda iki takımın mevcut olduğu oluşum.
turnuvanın 29 mayıs cumartesi günü 18-19 arası maslak kampüsündeki halısahada yapılması planlanıyor.hain moderatör wondrous eski sitedeki bilgileri zirvetöre aktaramadığından organizasyona katılmak isteyenlerin tekrar kayıt olması gerekiyor.
wondrous un turnuvaya olan yoğun katılımı kıskandığı için tüm girileri sildiğini itiraf etmesiyle üzerinde sis perdesi aralanan organizasyon.bir de daha önce kayıt olanların yeni etkinlik sayfası olan zırvatöre* tekrar kayıt olmaları gerektiğini daha önce belirtmiştim, kızdırmayın beni yaptırın kaydınızı..
organizasyonun gelenekselleşme sürecini güçlendirmek ve belli başlı halı saha kurallarının yerine getirmek adına hiç de sevmememe rağmen baklavasına yapılmasını önerdiğim turnuvamsı maç.
maslak kampüsündeki sahanın 18-19 saatleri arası dolu olması sebebiyle maç saati 17-18 olarak alınmıştır.maça en azından 15 dakika kadar önce gelebilirsek pek bir güzel olur, ricamdır kırmayın beni bende sizi kırmıyım.soulforged a sahayı ayarladığı için ayrıca teşekkürlerimiz bir borç biliriz.
bazı arıların haber vermeden satmasından dolayı* 5e 5 gerçekleşecekken ortamdaki iki topçunun da katılmasıyla 6ya 6 oynanan ve 7-7 biterek sporun kaynaştırıcı, barışçı ve paylaşımcı ruhunun altını çizen, itü sözlüğün ilk sportif zirvesidir. ayrıca maç sonu soyunma odasında çevirilen siyaset geyiği de zirvenin akılda kalan anlarından sadece biri. zahmet edip taa uzaklardan gelen arılara ayrıca teşekkürlerimizi sunarız. ikinci geleneksel halı saha turnuvasını iple çekmekteyiz, zira ilkinin tadı damağımızda kaldı.
dipnot: maç sırasında ve sonrasında şahsıma yöneltilen kabız, yeteneksiz, son vuruş fakiri vb. ithamlar tamamiyle asılsızdır. zira maçta oynayan herkesin alenen gördüğü üzere lukunku'ya taş çıkartırcasına iyi bir forvet profili çizdim. *