birde bunlar ilk pazartesi olursa, bir ders kurban vermek farz olur.
zamanında boş kağıt vererek diferansiyel'den kalmama sebep olmuş durum.
2005 bahar döneminde 3.sınıf bilgisayar öğrencilerine pazartesi (yarın) 3 final birden
** uygulanacaktır. allah'tan bu arkadaşlara sabır dileriz. hatta benim de aldığım bir dersi dilekçeyle ertletmeye çalışmışlar fakat 2 uyuz
* yüzünden başaramamışlardır maalesef. bırakın notu, zaten sabah 09.00 akşam 18.00'a kadar tam gün sınav çekmek yeterince delirtir sanırım.
bir günde 4 finalden daha kötü olmayan durumdur.
ikisini de bok etmektense birine yoğunlaşmak daha mantıklıdır
(lethe, 14.01.2006 21:40)
(okang, 14.01.2006 21:43)
öğrenciye
eziyettir.
hele de birisi sabah 9:00'da, öteki akşam 19:00'da ise ebemizle
cinsel münasebette bulunmaları kaçınılmazdır.
(bkz:
ben bugün bunu gördüm)
(bkz:
anne ben repeat oldum)
kendi dersi ile yetinmeyip üstten ders alan terbiyesizlerin maruz kalacağı durumdur.
genişletilmişi olan 3 günde 5 final versiyonu da bulunur bunun.
1 günde 2 final 100 metre koşusu dersek, 3 günde 5 finale de maraton demek mümkündür
bir gün de 3 finalden
*** daha kötü olamayacak durum.
kederinden kendimi biraya vurduğum hadise. bi elimde bira, bi elimde sigara, gözüm kitapta, aklım hatunda..ne olacak lan benim bu halim?
daha dün ve ondan 2 gün önce başıma gelmiş olaydır. kahrolası bir şeydir. ne oldu peki, tek bir dersi feda ettim, 1 sene uzadı. çok mu iyi oldu?
çok güzel küfür edilmeye açık sınav tipleridir. bunları tek güne sığdırıpta öğrencinin anası ve ebesi başta olmak üzere güzelim sülalesini ağlatan ve bu final tarihlerini belirleyen hocalarımada saygılarımı sunarım.
2 finaliniz bir günde (3 saat arayla) olmak üzere, toplamda 3 gün boyunca (aralarında en fazla 14'er saat bulunan) 4 finale girmekten çok daha iyi olan durumdur. zira bir günde iki finaliniz varsa ve bu günün öncesi ve sonrası boşsa olur kurtulursunuz ama 3 günde 4 finaliniz varsa, bir de bunların hepsi hukuk finaliyse ve siz mezun olacak öğrenci konumundaysanız ızdırabınız çok büyüktür.
*
eğer final haftasının ilk günüyse, ve iki sınavda akşam saatlerinde yapılacaksa öğrencinin sıçtığının resmidir.heleki de derslerden biri java ise olay bitmiştir o anda, yaz okulu kayıtları beklenmelidir.
keşke yine olsa dedirten olaydır. bir günde iki final hatta üç final olsa da çalışma hayatı olmasa, okul bitmese, her gün bayram olsa falan filan.
zaten yapılacak olanın sadece cıkmıs sorularına bakıp diğerıne çılgınlar gıbı çalışmak gereken sınavdır.
haa ıkısı de zorsa yapacak bişey yok, kolay gelsin.